Denis TM Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 pai cum de esti pe contu' lui???? oricum am vrut sa ma vb cv cu axi cand o sa intre pe mess?? salutari cu faru' daca merge numai bine asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 pai cum de esti pe contu' lui???? oricum am vrut sa ma vb cv cu axi cand o sa intre pe mess?? salutari cu faru' daca merge numai bine asfalt uscat!!! mi-a dat el voie....el nu este acasa....acum..o sa-i spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 Acu 10 min am avut un accident cu piaggio am mers intr-o roata vro 3 metri pt prima data in viata mea cand merg cu motoreta intr-o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) ai grija omule! abia astept sa vad si io poze cum o iesit mobrishk ta io mai am de lucru muuult la ea si dak am sa fac operatzii la ochi si mai incep si scoala o sa incetineasca mult dar asta e o sa o termin io pana la urma acu am adus motoru aksa sa mai schimb cate ceva prin el Editat August 26, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 vreau actibilduri cu KTM sau dastea de cross ca ala nu mai are capu de schelet in flacari ajutatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 accepta un sfat.......si eu am facut mobre cross dar numai iti rupi gatu dak incerci ceva smecheri cu ea.......trebuie intarit cadru si schimbata furca fata k e arbore din fonta si creapa usor........e doar un sfat.......spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 ms de sfat nu ca nu vreau sa sar cu ea decat sa merg pe o roata numai bine asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 ms de sfat nu ca nu vreau sa sar cu ea decat sa merg pe o roata numai bine asfalt uscat salutari cu faru' daca merge După ce o să înveți să mergi pe o roată, o să vrei (vine natural) să Âşi sari! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 salut .vroiam sa iti spun doar asa ca un fapt divers ca un prieten de al meu sia montat o furca de mobra pe BICICLETA sii dupa vreo 2 luni de trasee prin padure ...furca aia se facuse numai buna de aruncat.partea de sus unde se prind coarnele se fisurase...si multe alte beleele.deci gandeste cat ar rezista la o mobra daca la o bicicleta nu a tinut 2 luni.salut si bafta in ceea ce faci --- Mesaj completat în 27 Aug 2007 11:53 -------------ahhh si inca ceva scuze de semnul obscen am apasat din greseala findca este fix sub chhers.scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 eu nu o sa sar avand in vedere ca e varza cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 eu nu o sa sar avand in vedere ca e varza cadru daca bine am citit eu omul si-a cerut scuze pt semnul "obsecen" deci....tu de ce ai pus semnul "obscen"? probabil sa fii fost o geseala si la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 da a fost greseala la mine scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 m ati pus pe ganduri cu furca fatza ...sa vad poate o schimb si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 O furcă de MTB capabilă poate să coste mai mult decît mobrele voastre, trebuie să luați în calcul rentabilitatea unei astfel de soluții ! Denis, io am zis c-o să vrei să sari pentru că e normal să se întîmple aÂşa. O să vezi tu dacă se poate, sau nu, cu mobra ta, dar cheful de sărituri o să apară, vrei nu vrei . Farmecul în asta constă! Înțelegi la ce mă refer... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Da am inteles si eu nu o sa schimb furca prea de curand numai bine Asfalt uscat!!! salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Da am inteles si eu nu o sa schimb furca prea de curand numai bine Asfalt uscat!!! salutari cu faru' daca merge sau daca ai nici io nu crek o schimb prea curand dar dak gasesc ceva ieftin si am bani poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 asa da dak gasesc moka da dak nu pa Asfalt uscat Salutari tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 ce modificari mai faci pe ea mah?? pune si u poze cu ea la lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 nu am cum sa pun poza cu ea la lumina ca e in beci pana nu o gat nu o mai scot si na modificari cam atat ce am zis deocamdata deabea astept sa ma vindec sa pot vopsi bascula si cadru' si dupaia restu' numai bine aveti grija de voi si salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 pai cum ai reusit ma mestere sa t troznesti ?? adik. .cat d rau.. k am inteles cauza... spr sa treaca rpd... si sa termini odata dracia aia.. k is curios.. numa bine.. si.. salutari din casca.. dak ai.. k d far n-am baterie.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 (editat) o sa pun ceva poze cu mana mea si cu restu' bine ca am avut o casca semiintegrala in cap si aia am luato de frica politi ca dak nu o luam imi spargeam capu' rau Editat August 27, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 bai omule ce faci mah...ti sa urat cu binele?asta e o dovada clara k ai nevoie de echipament pe orice are motor si 2 roti ,nu numai tu oricine,eu asa cred asta e parerea mea.Nu stiu c sa zic ,insanatosire grabnica ,si la cat mai putine bleele dastea ,Ca stiiu ca nu sunt placute deloc.te salut si ai grija de tine ca altii oricum nu au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 bai omule ce faci mah...ti sa urat cu binele?asta e o dovada clara k ai nevoie de echipament pe orice are motor si 2 roti ,nu numai tu oricine,eu asa cred asta e parerea mea.Nu stiu c sa zic ,insanatosire grabnica ,si la cat mai putine bleele dastea ,Ca stiiu ca nu sunt placute deloc.te salut si ai grija de tine ca altii oricum nu au. merci dar pe piaggio zic eu ca nu ai nevoie numa daca faci trickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 ma baiete.. ai grija.. k nu e frumos ce ai tu acolo... macar aiscapat ieftin... vb mz-istului... echipament.. si dak nu ai bani d firma. .amcar fa-ti... sau fa-ti fase... p zonele expuse.. fratimiu face manevre dubioase cu bicicleta.. si.. el asa isi face.. protectii.. facea.. defapt k acu si-a luat kkturi din magazin... bafta multa.. si ai grija d tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 (editat) ce echipament pe piaggio ce echipament sio luat fratetu' lasa ca la anu asta urmeaza si atunci iau si echipament de firma si tot Editat August 27, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate