DonFlamingo Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Eu ma bag si la plimbari prin buc. ID: lestat_lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 hai noroc eu am o idee - maine la sibiu se da startul la red bull romaniacs cu o parada prin centru pe la 13.00 m-as arunca pana acolo sa vad lumea sa beau un cico prin centru si sa ma intorc maine seara daca tot ma duc ma gandesc sa fac promotie 2 in 1 si sa vad si transfagarasanul inainte de a veni frigul si inchiderea inevitabila cine se baga pm sau tel 0745 041 239 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 hai noroc eu am o idee - maine la sibiu se da startul la red bull romaniacs cu o parada prin centru pe la 13.00 m-as arunca pana acolo sa vad lumea sa beau un cico prin centru si sa ma intorc maine seara daca tot ma duc ma gandesc sa fac promotie 2 in 1 si sa vad si transfagarasanul inainte de a veni frigul si inchiderea inevitabila cine se baga pm sau tel 0745 041 239 mihai As merge.. altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sunt dispus si eu la plimbari ....... ceva...mai recent... .....voi va adunati miercurea k sa mergeti lla ARC...>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 sunt dispus si eu la plimbari ....... ceva...mai recent........voi va adunati miercurea k sa mergeti lla ARC...>? care voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 sal! unora dintre voi le-am dat add....dar nu prea reusesc sa dau tuturor!pt ceva intalniri discutii vaduva_dragos3000 id mess.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) topicul se stinge..usor...usor... ;) :) Editat Octombrie 7, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 care voi? pai de asta se stinge ...intreb care voi....si raspunde unul ..unde e taticul topicului ??? sa-l mai insufleteasca un pic apropo vineri dupa 11:30 mergeti pe Timisoara la baietii ...la curse ....wheelie...and more???? eu ma duc sa fac niste poze pe acolo si apoi postez p forum asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 topicul se stinge..usor...usor... :D Se stinge ....se stinge... Nici initiatorul topicului n-a mai dat pe aici din 11 august. Mergeti la Apasu la petrecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva iese cineva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 topicul se stinge..usor...usor... pai de asta se stinge ...intreb care voi....si raspunde unul..unde e taticul topicului ??? sa-l mai insufleteasca un pic apropo vineri dupa 11:30 mergeti pe Timisoara la baietii ...la curse ....wheelie...and more???? eu ma duc sa fac niste poze pe acolo si apoi postez p forum asfalt uscat tuturor Se stinge ....se stinge...Nici initiatorul topicului n-a mai dat pe aici din 11 august. Mergeti la Apasu la petrecere? pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva in curand baieti, in curand, vor reincepe si plimbarile ,voi redeschide si barul! dupa cum ma stiti, sezonul e inca la inceput! si plimbarile si parangheliile vor aparea in curand! va pup pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Salutare! Daca aveti careva chef de o tura maine, plecare pe la 8-9 si intoarcere maine mai pe dupa amiaza - seara, dati un semn. ID Mess: cata_tanase sau tel 0722 505 646 Am studiat si vremea si pare ca va fi ok. Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . e vorba de JOHN , nu de Just John si numarul lui este:0723139791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . da, eu sunt mersi noro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 suntem la sfirsit de sezon si am reinoit recuzita[mobra]pot sa apelez si eu la o asig. inteleg ca este mai,suptire" multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 suntem la sfirsit de sezon si am reinoit recuzita[mobra]pot sa apelez si eu la o asig. inteleg ca este mai,suptire" multam desigur, suna-l pe John la numarul care l-am postat mai sus, si gata ca deja o dam in reclama pe aici si nu e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 si asa k sa nu moara topicul....cine se baga la plimbari rapide...prin Bucuresti?aaaa....si ce daca e frig...am zis rapide de cca o jum de h,1h..nu moare nimeni:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 as iesi in weekend! de fapt eu oricum ies toata ziua , mai mult am mers ultimele zile decat in zilele mai calduroase de dinainte! astept propuneri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 am vb cu un amic sa facem o plimbarica de sfarsit de sezon pana pe la sinaia sau pe la comarnic maine. netul zice de vreme cu soare. daca mai sunt doritori, solaris_rom pe mess plecarea la 11 de la OMV Vasile Milea, intre Apaca si Grozavesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Yahoo Weather zice ca maine o sa fie SUNNY si undeva pe la 15 grade in zona bucurestiului. eu unu' as iesi undeva scurt, la cel tarziu ora 16 sa fiu inapoi acasa, ca am musafiri (vreau sa ma eschivez de la curatenie si cumparaturi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Yahoo a cam ratat-o de data asta. Acum sunt 3° si deja vine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 noro ia zi tata ...cand ne mai strangem la o betie ceva? vine iarna nu de alta ? ca anu trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 noro ia zi tata ...cand ne mai strangem la o betie ceva? vine iarna nu de alta ? ca anu trecut? pai noi ne strangem mereu, si aseara am facut-o lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate