GeSeRica Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neata all! un mic la mihailesti diseara ? sal. habar nu am cum se posteaza pe aici dar ma straduiesc si eu. sunt incepatoare in toate moto/forumuri si caut si eu oameni cu care sa socializez. inca sunt la faza "miguri in stomac" cand plec cu geserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 bah diseara dupa 10 daca ne plimbam .. io nu am benzina Ia de la mine , cred ca mai am 400g in rezervor , daca aveam finantele necesare ieseam si eu la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 @ Geserica - vino diseara la 19:00 la arcul de triumf ca sa socializezi si da un add pe ym daca vrei sa mergi cu noi la mihailesti nu se mai plimba nimeni ? cand nu ploua nu exact acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZOG_honda Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 in ce zi a saptamanii se intalneste lumea la ikea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 e cineva amator de turul romaniei ? cateva zile in perioada 4 - 17 august . acum incerc sa schitez un traseu. sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 poate mai vrea careva sa ajute: /index.php?showtopic=244919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 in ce zi a saptamanii se intalneste lumea la ikea??? cam in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 e cineva amator de turul romaniei ? cateva zile in perioada 4 - 17 august . acum incerc sa schitez un traseu. sanatate ! M-ar tenta ceva de genul asta. Cam la cate zile te-ai gandit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 what a night boys... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 sal. habar nu am cum se posteaza pe aici dar ma straduiesc si eu. sunt incepatoare in toate moto/forumuri si caut si eu oameni cu care sa socializez. inca sunt la faza "miguri in stomac" cand plec cu geserica Deci nu sunt singurul Eu am pana acum 380km cu GSR-ul. A se citi primii mei 380km pe moto. Poate ne intalnim candva sa schimbam impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salutare....care iesi in 20 min la o plimbare prin Bucuresti ? salutare....care iesi in 20 min la o plimbare prin Bucuresti ? nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 /index.php?showtopic=229420 recomand cu sinceritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 salutare....care iesi in 20 min la o plimbare prin Bucuresti ? nimeni ? maine nu iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) maine nu iesi? sa inteleg ca aseara fiind ud n-a vrut nimeni sa iasa....dar astazi....ceva doritori ? Cristi e deja imbracat, pregatit...eu inca ma mai frec la ochi. voi ce faceti ? Editat Iulie 27, 2008 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 as iesi si eu....ati plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 e cineva amator de turul romaniei ? cateva zile in perioada 4 - 17 august . acum incerc sa schitez un traseu. sanatate ! dap, dar cam am traseul stabilit, relativ aceeasi perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 mare cineva in perioada 3-10 august ? si in bucuresti o iesire colo colo azi dupa ora 15 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Vama in weekend .. care se baga ? PS. FU** , de cand nu am mai postat pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 azi dupa 8 si ceva?....cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 mergem si noi cu monstrii. mai multe detalii la semnatura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 mergem si noi cu monstrii. mai multe detalii la semnatura mea. la vama ? iar bem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 iesiti p undeva in seara asta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 pai....as cam fi eu....termin munca pe la un 8 si am un chef de o plimbarica de mama-mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 hai s-au strans 2 pana acum...greenky cam ce traseu ai in plan?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 orice traseu....atata timp cat exista o benzinarie e oke....ca sunt pe rosu ... un loc de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate