NeBuN@Ke Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 dezule casa de piatra tati si sa fiti fericiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 10x all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) @Hellrid3rr: man, pai cum spune si titlul topicului, daca ai chef de plimbari si n-ai cu cine, iei un nebun cu tine....mai dati in trafic si de alti nebuni, deci, eu zic ca mereu e cineva langa tine, fie bun, fie rau La faze nasoale, cu conservari nervosi, luati-l pe dezu cu voi Prietenii stiu de ce PS: ba da toata lumea il felicita pe dezu, da pe b16bmo, nimeni? felicitari fata...sa fiti sanatosi si fericiti, si sa va iubiti pana la adanci batraneti... Editat Noiembrie 1, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 felicitari Oana (b16bmo).. sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa ai grija de Dezu Ps. Casa de piatra nu iti urez, doar o vila cu piscina si garaj pt moto.. chir si din bca nu neaparat din piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Totusi, din caramida ar fi mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) aseara l-am vazut de cum a plecat de la stop si i-am facut semn lui Jhon sa se uite, cum dobitocul ala se baga printre voi...Si mai urat e faptul, ca dupa ce am ajuns in dreptul lui in pasaj, se uita la noi foarte relaxat, zambind...Asta e, acum e deja prea tarziu... sper sa nu va suparati pe mine, dar cand iesiti la plimbare prin oras, voi nu respectati grupul...la semafor mi se pare ok, sa faceti rand pe o singura banda, sa mergeti toti pe o banda, nu pe 10, si altele...Ce naiba, cand am fost la Valeni s-a mers super frumos in grup... Editat Noiembrie 1, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Sunteti vanati?? pe strada Da cu pumnul invatzai mine , rupele oglinzile ca tot nu le folosesc!! Acum vreo 4 luni m-am batut cu un unu care conducea un cazan de dacie! da rau de tot ( recunosc ca am luato vreo cateva si eu dar stiu ca iam dat viza de state dupaia ) cand am ajuns acasa am constat ca aveam sange pe casca si de la mine nu era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Totusi, din caramida ar fi mai bun Da .. dar e ceva mai scumpa. PS. Ia sa vad enumerarea la aia care vin Sambata la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) Mersi cretzule da e b16dmo mancavash...vad ca pisi nici acuma nu stie Editat Noiembrie 1, 2007 de b16dmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Mersi cretzule da e b16dmo mancavash...vad ca pisi nici acuma nu stie da .. DMO .. DMO .. stiu Depesaro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 in sfarsit postez si eu aici .... dupa ce am cunoscut cativa bikeri aseara la arc si pe noro vici_bike_runner - id mess 0745.138.874 - nr tel( orange ) ma numesc Vicentiu(Vici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 sambata - prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 iou iou..si is prezent sambata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 nu va bucurati prea tare dezu discuri de ambreiaj nu mai are si in buzunar il doare oare merge la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) nu va bucurati prea tare dezu discuri de ambreiaj nu mai are si in buzunar il doare oare merge la plimbare ? tare.... Editat Noiembrie 1, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 sclavie pe plantatie cat mai placuta, ma masochistule! 10x all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 sclavie pe plantatie cat mai placuta, ma masochistule! Heheheeh ... multumesc batrane ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 bai nu mai sta pe forum si fa-ti naiba motorul!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 sclavie pe plantatie cat mai placuta, ma masochistule! adica ce vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 ABONAT ! noro ...de data asta iti iau farfuria tata . .nu mai tine gluma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 ABONAT ! noro ...de data asta iti iau farfuria tata . .nu mai tine gluma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pai pana acuma ziceam : hai domne lasa'l. e si el mic.. .dar acuma cand fura de la toti din farfurie ... ? ehh lasa ca vede el cum e sa mananci doar paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pai pana acuma ziceam : hai domne lasa'l. e si el mic.. .dar acuma cand fura de la toti din farfurie ... ? ehh lasa ca vede el cum e sa mananci doar paine lasa ca te ajut si eu...eu o sa il tin si tu ii iei farfuria ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 shti cu ce am gresit?.. itzi spun eu , plimbarile noastre ce au ca scop ca sa intzelegem toti pana la urma? ne plimbam frumos incet sa ne bucuram de libertate , sa facem curse prin oras? care e ideea? ca daca ultima motocicleta cade sau patzeste ceva restu probabil o sa astepte la urmatoru semafor pana se plictisesc , asta in caz ca observa. din 6 moto sau cate eram , numai 3 am observat faza cu idiotu ala , restu nu au vazut nimik. si chiar si noi care am observat ce am facut? l-am lasat sa scape. tre sa avem un cod ceva pt cei care nu sunt atenti , claxon lung , cloxon repetat ceva , si atunci sti ca sa intamplat ceva , dar daca u pleci blana de la semafor nu o sa mai auzi nici un claxon asa ca tre sa punem la punct niste chestii. curse putem sa facem si pe amcart am mai observat ca nici in grup nu se merge corect , si daca vine unu mai nou mai vrea sa impresioneze si da blana , cum sa intamplat o data inspre snagov cu un baiat care tot drumu dadea blasa si dupa aia statea sa-l depasim , eu unu am fost putin derutat de fazele astea. de claxon si de flashuri vb? sa fi fost in locul meu cand am fost pe cheia si am dat claxoane si flashuri la 12 mobre care erau in fata mea...si nimik...si sa ramai juma de ora in padure cu mobra bulita pan isi da cineva seama k nu mai esti....cat despre "merul in grup" nici nu mai vb...eu am renuntat la orice tentativa... @Hellrid3rr: man, pai cum spune si titlul topicului, daca ai chef de plimbari si n-ai cu cine, iei un nebun cu tine....mai dati in trafic si de alti nebuni, deci, eu zic ca mereu e cineva langa tine, fie bun, fie rau La faze nasoale, cu conservari nervosi, luati-l pe dezu cu voi Prietenii stiu de ce PS: ba da toata lumea il felicita pe dezu, da pe b16bmo, nimeni? felicitari fata...sa fiti sanatosi si fericiti, si sa va iubiti pana la adanci batraneti... si daca nu e dezu luati-l pe zanu zis si "oglinda" rezultat satisfacator garntat! ABONAT ! noro ...de data asta iti iau farfuria tata . .nu mai tine gluma . numai sa incerci! lasa ca te ajut si eu...eu o sa il tin si tu ii iei farfuria ... iar tu daca te bagi il iau pe zorro cu mine si il pun sa te cotaie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate