zamonkh Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 mai e loc de lume noua? daca da atunci treceti-ma si pe mine acolo pe la voi prin lista de mess ID: zamonkh si sper k nu va suparati daca va bag si eu in lista mea de mess se aude ceva de ziua de sambata 03.11. k as vrea si eu sa ies pe undeva. dati-mi si mie un trr k nu mai am acces la net pana atunci. tel: 0765524264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 cine vine maine in politehnica la rectorat, pe la ora 19 la concert Phoenix in aer liber?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 bah aveti ghinion sau noroc nici nu shtiu , se pare ca nu scapati nici week-endu asta de mine , tura de speo sa amanat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 bai adevarat lasati-l draq de Ploiesti hai pe Intorsura Buzaului daca e frumos facem kilometrii k tiristii k la baute mergem si cand o fii zapada de un metru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 bai adevarat lasati-l draq de Ploiesti hai pe Intorsura Buzaului daca e frumos facem kilometrii k tiristii k la baute mergem si cand o fii zapada de un metru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) Deeeezule sa va fie de bine ma. Dar daca nu ma(ne ) chemi la nunta cat esti tu de mare de mana mea mori asta cu conditia sa aduci si un scaunel cand vi sa te strang de gat P.s Miki sunt Editat Noiembrie 2, 2007 de Adie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Care e problema cu tomina?? Hi hi hi hi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Daca e de iesit pe undeva ma luati si pe mine? Promit sa fiu cuminte cum ar trebui sa fie orice incepator. Stiu, o sa ziceti " altul ba?!" Id-ul meu phantom21042003. Multam'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Care e problema cu tomina?? Hi hi hi hi! A, Tomina? Cei mai "seriosi" oameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 eu zic sa hotaram ceva concret pana mai pe seara, ca sa stim ce facem maine. tura cu intorsura buzaului suna bine, eu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 mai e un topic cu plecare spre siriu. eu zic sa ne bagam si noi. propun ora 9.00 la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 dezule pana la urma ti-ai facut motorul? stabiliti si voi care cum pleaca, un grup la ora 17 sau se pleaca si de dimineata!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 dezule pana la urma ti-ai facut motorul? stabiliti si voi care cum pleaca, un grup la ora 17 sau se pleaca si de dimineata!? Diseara ma duc cu mobra .. pe la 6.30 zicea omu ceva de o manevra ... sper sa reusesc sa o fac cat mai repede si sa mereg si eu ... , pardon ... "NOI" . @Miky ... no chance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 propun ... sa ne vedem diseara pt a stabili datele exacte ale plecarii. deci, ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 propun ... sa ne vedem diseara pt a stabili datele exacte ale plecarii. deci, ce parere aveti? Vorbeste cu Noro sa il ia si pe zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 dc mai are zoro bucurii la mn ..... il castrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 dc mai are zoro bucurii la mn ..... il castrez. Are si limba ... ce te faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 acum inteleg si avatarul de pe forum al lui Jhon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 acum inteleg si avatarul de pe forum al lui Jhon Tu incearca sa achizitionezi mobra aia mai repede si nu mai sta atat pe formu si comenta aiurea... Vezi poate te lasi si de asta dupa 2`a plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 corect. nu te mai lua de lome pe aci .... corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) asta e complot! m-ati gasit mai mica Bai nu depinde de mine, momentan inca ma uit pe ofertele din germania, si saptamana viitoare se pare ca vom trece la actiune... Editat Noiembrie 2, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 pai dc n'ai mancat cand erai mica ... dc ascultai de ai tai si mancai .. te faceai cat noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 si ce asa nu e bine? mai deci pana la urma maine cum facem?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate