JhOn Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 care iese azi la plimbare .. hai ca e vreme frumoasa!!!! si dreaq .. tineti secret ... si apoi aflu ultimul .. ora la care plecam maine ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ne intalnim diseara toti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) eu din pacate nu mai merg...din cauza muncii..trebuie sa plec in seara asta la Bacau.. ..ce pot sa zic distractie placuta...si sa va ganditi si la mine cand ...... Editat Noiembrie 9, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Aseara am dat o tura prin oras, nimeni in afara de mine, pe unde va duceti fratilor sau nu mai postati pe aici destinatiile ca eu n-am dat de voi. Maine merg cu masina la Sibiu la concert cu intoarcere dupa, mai am doua locuri, se baga careva? Daca nu , atunci stiti voi, asfalt uscat si toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 deci .. in seara asta ceva?? hai ca e vreme buna.. acum m'am dat jos de pe motor. deci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Sal`tare! As iesi si eu azi daca mi-o permite munca, undeva dupa 20:00. Daca stabiliti ceva imi ziceti si mie, daca nu - nu de iesit oricum as cam iesi, chiar daca se abureshte casca . Decat sa intre prafu` in ea... Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 sorry dar eu nu ma bag...tocmai am realizat ca reintru in starea de falimentar asa ca ma incalt si ma duc la cineva sa ma imbat have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 eu ma duc la titan la gura de metrou2..cea din park ...k acolo se aduna lumea din titan..sec3...ne vedem acolo dc vreti...intre7 si 9 ..in fiecare vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Aseara am dat o tura prin oras, nimeni in afara de mine, pe unde va duceti fratilor sau nu mai postati pe aici destinatiile ca eu n-am dat de voi. Maine merg cu masina la Sibiu la concert cu intoarcere dupa, mai am doua locuri, se baga careva? Daca nu , atunci stiti voi, asfalt uscat si toate bune! noi am fost cu motoarele aseara , plecam si noi maine la sibiu cu masinile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Cum ma, sa fim 3 oameni la arc? aa ca mi-ai amintit Octave, cred ca 80 % sunt motociclisti de vara ... pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 In curand sper sa ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 te bagi u .. dar spune cn esti .... adica te prezinti .. spui ce motor ai ... etc.. cva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 te bagi u .. dar spune cn esti .... adica te prezinti .. spui ce motor ai ... etc.. cva de genul asta Momentan nu am dar visez la o honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 noi am fost cu motoarele aseara , plecam si noi maine la sibiu cu masinile Cand si de unde? Poate mergem impreuna caci singur pe sosea cam plictisitor,ne intalnim pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Cand si de unde? Poate mergem impreuna caci singur pe sosea cam plictisitor,ne intalnim pe undeva? pai o sa se plece undeva dupa amiaza cred , spre sibiu unde este concert scorpions. nu shtiu exact ora , eu sa zic ca sunt disponibil dupa ora 14 , nu de alta da acu sunt la munca si scap la 6 dimineatza , vreau sa dorm si io cateva ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Azi dupa ora 12 care vine in poligon la ilioara? sa ne dixtram si noi pe acolo? John tata te astept pe mess sau da un PM ceva dupa ora 11:30 sunt liber asa ca astept sa iti termini si tu treaba si mergem.... PS. ti-am facut rost de fata de plimbat si vine la sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Bai betivilor pai e frumos asa? Cea mai frumoasa reprezentatie ieri seara incepand cu MA-SI-NA'MEA pana la un concert live fuck man cat trebuie sa bei sa faci asa ceva? asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 Bai betivilor pai e frumos asa? Cea mai frumoasa reprezentatie ieri seara incepand cu MA-SI-NA'MEA pana la un concert live fuck man cat trebuie sa bei sa faci asa ceva? asteptam poze! bah baiatule...sa nu zici k iar am baut cred k ar fi bine sa ma bag si eu la somn 'rati ai draq sa fiti!! las k vad eu in poze ce s-a intamplat...k live era cam in ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) momentan lumea doarme... inca nu s-au trezit. o fost fain per total distractie ca de obicei. @micisoara: ti-am dat add pe mess. ca sa nu uiti @jhon: lasa-ma pe mine sa pun pozele te rog. ba sa dea naiba, nu cred ca am respirat atat fum vreodata... Editat Noiembrie 11, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 poze poze vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 dupa ce le iau de la jhon o sa postez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 amintiri frumoase EU + MULT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 super pary. pozele vin diseara,a cum ma duc in poligon. care iese la o plimbare ca e prea frumos??? dc e ma gasiti la telef sau in poligon - ilioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ma bag si eu in seama...curios de plimbare cum dau de lumea plimbareatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate