noro Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) ma bag si eu in seama...curios de plimbare cum dau de lumea plimbareatza? pey vezi k scrie in prima pagina..primul post --- Mesaj completat în 11 Nov 2007 15:08 -------------rost de plimbareala....vremea tine cu noi....ne vedem la Arc la 19:30 Editat Noiembrie 11, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 sorry boys, daca nu eram racita la plamani veneam si eu azi la arc...dar inca nu ma simt f bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 bai,fain party...dar si eu sunt putin in ceata cu cele intamplate...asteptam dovezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 dovezi pe dreaq ...... ca cineva a sters toate pozele .. si pot spune ca la un moment dat erau peste 200 de poze. am ramas doar cu 7 poze si 2 filmulete. deci ... cn le'a sters??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 la cati vapori de alcool erau in aer, crezi ca se mai stie? cert e ca atunci cand au plecat adie, miki, catalin si catalina, cardul era full (asta a fost motivul pt care au si plecat)...apoi cand te-ai intors tu, ai inceput sa faci poze. deci in acest interval s-au dus dracu pozele... asta e acum, noi sa fim sanatosi, bine ca le pastram in minte. CrashTestPilot: tu ai facut cu telefonul, te rog trimite-mi si mie pozele, idul meu este chiar acest nick. ps: cineva avea ceva de ascuns? a fost un com(pl)ot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 amintiri frumoase EU + MULT ! stai ca se apropie acum iar 16 decembrie , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 asta e acum, noi sa fim sanatosi, bine ca le pastram in minte. 1. noi nu suntem sanatosi 2. eu uit si ce am mancat dimineata urata treaba cu poznele sterse.. ...asta e...se pare ca tre sa repetam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 1. noi nu suntem sanatosi 2. eu uit si ce am mancat dimineata urata treaba cu poznele sterse.. ...asta e...se pare ca tre sa repetam 1- macar de acum incolo... putin efort 2- nu cred ca esti singurul cat priveste repetatul, vom vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ma bag si eu in seama...curios de plimbare cum dau de lumea plimbareatza? ete ca ai dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) nu stiu de ce trebuie sa fiu mereu eu ala care va anunta dar trebuie : A MAI RAMAS BAUTURA! CONCLUZIA: party again!!!!! si apropo...pt cei care zic ca s-a incheiat sezonu...noi...vreo 7-8 abia ne-am intors de la mihailesti aaa. si vicenzo...nu mai citi tata ca nu ai fost akolo ) Editat Noiembrie 11, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ete ca ai dat... yeap! dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Bai betivilor pai e frumos asa? Cea mai frumoasa reprezentatie ieri seara incepand cu MA-SI-NA'MEA pana la un concert live. fuck man cat trebuie sa bei sa faci asa ceva? asteptam poze! UAT!??!!! Nu-s poze? Si eu care inca am febra musculara! Tre' sa bei 300 de whisky [draq stie cat de fapt], ceva vin si sa AI KEF. Cine n-a avut a stat si s-a uitat Ma bucur ca in cursul "concertului" n-au rezultat pagube colaterale. Sar'na tiza Raven, ai fost ROCKKK bah baiatule...sa nu zici k iar am baut cred k ar fi bine sa ma bag si eu la somn 'rati ai draq sa fiti!! las k vad eu in poze ce s-a intamplat...k live era cam in ceata Habar n-am cat de rocker esti da iti spun ca ai fost la inaltime cand nu erai pe jos, fireste . Mersi pentru sprijinul, rabdarea si participarea ta activa . Altfel Rammstein - "Buch Dich" n-ar mai fi fost atat de reusit interpretat. Daca v-a placut mai facem! Sper ca TOATA lumea s-a simtit bine, totusi. "S'alta data, s-alta data, O s-o facem si mai, si mai lataaaaa " \,,/__'(- _ -)'__\,,/ P.S. Bah!!! Stie careva de ce blugii mei au o gaura in plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 me? n-am facut nimic...cred ca am fost cea mai cuminte de acolo ca de obicei de altfel ps: nu, nu m-am suparat, nu aveam de ce. cat priveste next party, din pacate nu cred ca o sa pot veni...am primit o veste buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 incep eu: id mess: andreigogiu tel: 0723.192.095 id mess: ady_firma tel. 0749.372.650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 aaa. si vicenzo...nu mai citi tata ca nu ai fost akolo ) am ramas cu cititu', cand se mai intampla sa scap si eu in porumb taman atunci n-ai tu timp, si-mi mai faci si oferte aiurea, cica sa impart fluturasi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 eu eram o idee mai in spate dar nu am simtit nimic spre norocul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI bai frate...bine ca nu ai cazut ca zgariai carenele lu BABY si probabil indoiai si toba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 n-ai fii zis animalule ca se lovea dragutza de daggy.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 n-ai fii zis animalule ca se lovea dragutza de daggy.... pai da ce, se lovea el? vezi noro, invat repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 n-ai fii zis animalule ca se lovea dragutza de daggy.... aaa...DA....se lovea si acea DULCE,FRUMOASA,SEXY fetita cu care erai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 si io , IOOOOO , de mine nu-ti pasa????????DACA MA LOVEAM SI EU ???? de mine dc nu ai zis???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 eu eram o idee mai in spate dar nu am simtit nimic spre norocul meu... pe mine m-a luat vantu' destul de tare la un moment dat....am simtit ca fuge moto de sub mine ....nashpa senzatie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI Si eu am avut aceeasi problema. Abia am trecut de pod cu 20 la ora ca ma simteam ca pe gheata... ma zbura vantu .... nu stiu ce fel de asfalt minune au folosit la podul ala, ca numai acolo mi-a derapat asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Si eu am avut aceeasi problema. Abia am trecut de pod cu 20 la ora ca ma simteam ca pe gheata... ma zbura vantu .... nu stiu ce fel de asfalt minune au folosit la podul ala, ca numai acolo mi-a derapat asa... Am simtit si eu o "vibratie" in motoru meu pe acolo pe unde ziceti Dar gabaritul ei a rezolvat problema. Cu betivu' ala pe care voi nu l-ati gasit fuse mai nasol. Nici acum nu stiu cum de mai traim, eu si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate