Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

ma bag si eu in seama...curios de plimbare :cheers: cum dau de lumea plimbareatza?

pey vezi k scrie in prima pagina..primul post :bounce:

--- Mesaj completat în 11 Nov 2007 15:08 -------------
rost de plimbareala....vremea tine cu noi....ne vedem la Arc la 19:30 :burnout:

Editat de noro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la cati vapori de alcool erau in aer, crezi ca se mai stie?

cert e ca atunci cand au plecat adie, miki, catalin si catalina, cardul era full (asta a fost motivul pt care au si plecat)...apoi cand te-ai intors tu, ai inceput sa faci poze. deci in acest interval s-au dus dracu pozele...

asta e acum, noi sa fim sanatosi, bine ca le pastram in minte.

CrashTestPilot: tu ai facut cu telefonul, te rog trimite-mi si mie pozele, idul meu este chiar acest nick.

ps: cineva avea ceva de ascuns? a fost un com(pl)ot? :burnout:

Link spre comentariu

1. noi nu suntem sanatosi

2. eu uit si ce am mancat dimineata :P

urata treaba cu poznele sterse.. :D ...asta e...se pare ca tre sa repetam :cheers:

1- macar de acum incolo... :bounce: putin efort :P

2- nu cred ca esti singurul :P

cat priveste repetatul, vom vedea... :burnout:

Link spre comentariu

nu stiu de ce trebuie sa fiu mereu eu ala care va anunta :P dar trebuie : A MAI RAMAS BAUTURA! :burnout:

CONCLUZIA: party again!!!!! :cheers: :bounce: :P

si apropo...pt cei care zic ca s-a incheiat sezonu...noi...vreo 7-8 abia ne-am intors de la mihailesti :P

aaa. si vicenzo...nu mai citi tata ca nu ai fost akolo :D)

Editat de noro
Link spre comentariu

Bai betivilor pai e frumos asa? Cea mai frumoasa reprezentatie ieri seara incepand cu MA-SI-NA'MEA pana la un concert live. fuck man cat trebuie sa bei sa faci asa ceva? asteptam poze!

UAT!??!!! Nu-s poze? :cheers:

Si eu care inca am febra musculara! :bounce:

Tre' sa bei 300 de whisky [draq stie cat de fapt], ceva vin si sa AI KEF. :D Cine n-a avut a stat si s-a uitat :D

Ma bucur ca in cursul "concertului" n-au rezultat pagube colaterale. :P

Sar'na tiza Raven, ai fost ROCKKK :P

bah baiatule...sa nu zici k iar am baut

cred k ar fi bine sa ma bag si eu la somn 'rati ai draq sa fiti!!

las k vad eu in poze ce s-a intamplat...k live era cam in ceata :burnout:

Habar n-am cat de rocker esti da iti spun ca ai fost la inaltime :D cand nu erai pe jos, fireste :D .

Mersi pentru sprijinul, rabdarea si participarea ta activa :D . Altfel Rammstein - "Buch Dich" n-ar mai fi fost atat de reusit interpretat.

Daca v-a placut mai facem! :bier:

Sper ca TOATA lumea s-a simtit bine, totusi. :D

"S'alta data, s-alta data,

O s-o facem si mai, si mai lataaaaa "

\,,/__'(- _ -)'__\,,/ :P

P.S. Bah!!! Stie careva de ce blugii mei au o gaura in plus? :D

:P

Link spre comentariu

me? :cheers: n-am facut nimic...cred ca am fost cea mai cuminte de acolo :P ca de obicei de altfel :burnout:

ps: nu, nu m-am suparat, nu aveam de ce. :P

cat priveste next party, din pacate nu cred ca o sa pot veni...am primit o veste buna :bounce:

Link spre comentariu

baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI :burnout: :cheers: :bounce:

Link spre comentariu

baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI :cheers: :bounce: :P

bai frate...bine ca nu ai cazut ca zgariai carenele lu BABY si probabil indoiai si toba.... :burnout:

Link spre comentariu

eu eram o idee mai in spate dar nu am simtit nimic spre norocul meu...

pe mine m-a luat vantu' destul de tare la un moment dat....am simtit ca fuge moto de sub mine ....nashpa senzatie....

Link spre comentariu

baaaa ce era sa ma prapadesc azi-noapte in prima curba stanga cum se termina baraju sa moara cici muci ne faceam,am intrat in viraj aveam vreo 60 70 moto putin aplecata si exact atunci a venit o rafala de vant si pur si simplu m-a impins pe prima banda frate sa mor,NE-AM PI..AT PE NOI :burnout: :cheers: :bounce:

Si eu am avut aceeasi problema. Abia am trecut de pod cu 20 la ora ca ma simteam ca pe gheata... ma zbura vantu .... nu stiu ce fel de asfalt minune au folosit la podul ala, ca numai acolo mi-a derapat asa... :P

Link spre comentariu

Si eu am avut aceeasi problema. Abia am trecut de pod cu 20 la ora ca ma simteam ca pe gheata... ma zbura vantu .... nu stiu ce fel de asfalt minune au folosit la podul ala, ca numai acolo mi-a derapat asa... :cheers:

Am simtit si eu o "vibratie" in motoru meu pe acolo pe unde ziceti :bounce:

Dar gabaritul ei a rezolvat problema. Cu betivu' ala pe care voi nu l-ati gasit fuse mai nasol. Nici acum nu stiu cum de mai traim, eu si el :burnout:

Link spre comentariu