noro Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) si inca ceva... Editat Ianuarie 2, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) scurt si la obiect, a fost super pozele la mine sunt in jur de 800 si e greu sa selectez, deci, pun cateva mai semnificative, in ordinea intamplarii evenimentelor La multi ani @noro: stf ca pui poze de la mine sa iasa dubluri Editat Ianuarie 2, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 ORLeule sorry...dar la mine inca mai continua revelionu si acum inca ceva de la Kali.... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 01:21 -------------ORLeule sorry...dar la mine inca mai continua revelionu si acum inca ceva de la Kali.... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 01:27 -------------ORLeule sorry...dar la mine inca mai continua revelionu si acum inca ceva de la Kali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) @noro, nebunatica mica, te oftici ca nu erai tu in locu ei? stii ca dansam si faceam sedinta foto acolo, sub sacii de dormit venind vorba de situatii, deci: PS: unele au iesit miscate pt ca aparatul a circulat la lume(ma mir ca am avut incredere sa-l las sa plece din mana mea) sau datorita conditiile meteorologice PPS: daca e nevoie si de poze artistice, portrete mai dragalase si situatii de cuplu frumoase, cereti-mi si un mic edit referitor la poza asta(gandit de alt nebun care sta undercover ): admirarea peisajului: Editat Ianuarie 2, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 ORLeule sorry...dar la mine inca mai continua revelionu si acum inca ceva de la Kali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) na o mica modificare de replici pe unul dintre subiectele tari de la acest revelion n-a fost ideea mea, deci nu dati cu pietre culmea e ca nu era nimeni in wc-u ala atunci am impresia, da faza cu VO-MIT va ramane in istorie Editat Ianuarie 2, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 na o mica modificare de replici pe unul dintre subiectele tari de la acest revelion n-a fost ideea mea, deci nu dati cu pietre culmea e ca nu era nimeni in wc-u ala atunci am impresia, da faza cu VO-MIT va ramane in istorie --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 02:05 ------------- iti spun eu ma ...astia inspectau daca se poate arde wc-ul....si restul lemnelor de pe langa el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 02:05 -------------</small><br/> iti spun eu ma ...astia inspectau daca se poate arde wc-ul....si restul lemnelor de pe langa el.... nu zau... ieri de dimineata ma intrebai de monitor daca arde si asta.... si buba e ca mai vorbeai si serios frate unde e copacu? si cotetu? si scara? si televizoarele? si apropo...sa nu care cumva sa ajungeti in cimitir dupa lemne ca "prafanati"!!!! SI INCA UNA: Editat Ianuarie 3, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) tot ce zboara, nu se mananca.....arde nebunake, sa povestim aici cum motociclistii satanisti au alergat colindatorii cu topoare si ciocane? cum ai ars tu TOT ce ai prins, cum am scos eu covoarele sa le scutur, apoi le-am pus la aer si au stat asa 3 zile de le-a acoperit zapada, si multe altele? a fost nebunie....frumos priviti oameni buni, ce face piromania din oameni asadar, filmul COPACULUI: Editat Ianuarie 3, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Ce se intampla in poza asta ?.... nu vad eu bine ? se taie copacul, cu porcu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) cu porcu ma? p.s pardon cu ...TZITZI Editat Ianuarie 3, 2008 de micisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 Ce se intampla in poza asta ?.... nu vad eu bine ? se taie copacul, cu porcu ? asta la modu: uite porcu nu e copacu! aaa.. scuze micisoara, rectific: uite TZITZI nu e copacu! --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 03:28 -------------aaaaaa...... si inca ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 noro, eu am baut apa doar de doua ori, si doua cafele, in rest, bere-vin-bere-vin ai punctat bine cu visu meu ia mai lasati voi edit-urile pozelor si puneti poze care mai aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 ORLeule sorry...dar la mine inca mai continua revelionu si acum inca ceva de la Kali.... Bai noro, io m-am sfiit sa pun chestii d-alea intime pe net Mai ales ca se aburise de emotie obiectivul camerei la una dintre scenele alea Inteleg ca matale ai pile la NeBuN@Ke, daca ai intrat in posesia pozelor, ca harciogul ala a tras in calculator toate pozele de la toata lumea. Cu ocazia asta, am aflat ca ati ars si scara. Bine ca am plecat de-acolo, ca ramanea omul numai cu caramizile din toata casa, piromanilor! Ia sa povestiti voi cum ati rasplatit "sorcovuitorii" alergandu-i, intr-un mod traditional romanesc, cu toporul afara din curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Cu ocazia asta, am aflat ca ati ars si scara. Bine ca am plecat de-acolo, ca ramanea omul numai cu caramizile din toata casa, piromanilor! Ia sa povestiti voi cum ati rasplatit "sorcovuitorii" alergandu-i, intr-un mod traditional romanesc, cu toporul afara din curte daaaaaaaaa scaraaaaaa , si cu "sorcovuitorii" sa nu mai aud de ei...golanii dreaq Editat Ianuarie 3, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 daaaaaaaaa scaraaaaaa , si cu "sorcovuitorii" sa nu mai aud de ei...golanii dreaq mici si-ai draq tu-le neamu-n c*r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 daaaaaaaaa scaraaaaaa , si cu "sorcovuitorii" sa nu mai aud de ei...golanii dreaq Trebuia pusa si sorcova aia pe foc .. ca deh .. tot de lemn e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 aaaaaa.......detaliii.......shlafan ) Vad ca de concerte nu ati pomenit nimik. Super solo a avut Noro acompaniat de Nebunu ). Concluzie super revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 aaaaaa.......detaliii.......shlafan ) Vad ca de concerte nu ati pomenit nimik. Super solo a avut Noro acompaniat de Nebunu ). Concluzie super revelion noro, tu si nebunake...concertul broscoilor de pe lacul lebedelor 'ulea mai doarme cu voi in camera, ca la ce decibeli scoateti din voi intimidati orice subwoofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Super party , super oameni , super gasca Cel mai fain Revelion ... Mai vreauuuuuuuuuuuuuuuu...... PS. Cine a uitat la mine in masina un izopren alb/albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Super party , super oameni , super gasca Cel mai fain Revelion ... Mai vreauuuuuuuuuuuuuuuu...... PS. Cine a uitat la mine in masina un izopren alb/albastru n-ai gasit si o cana albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 aaaaaa.......detaliii.......shlafan ) Vad ca de concerte nu ati pomenit nimik. Super solo a avut Noro acompaniat de Nebunu ). Concluzie super revelion ce nu-ti convine bre? visez si eu la un harley, si daca tot nu imi permit unu macar sa sforai ca unu asa-i nebun@ke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Vreau inapoooooooooooooooooooi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 O fost foarte frumos. Inca de la plecare se anunta ceva foarte distractiv , cand mai toti au oprit la benzinarii pentru a achizitiona canile minune! Prima seara a fost mai grea, cu organizarea, asezatul, acomodatul, dar de a doua zi totul a mers super. Nu aveam cum sa uitam focul nostru de tabara. Cred ca 80% din cele 5 zile l-am petrecut in fata lui si restul am dormit... Ii multumim lui Adie pentru seara cu muzica anilor '90, o fost un Dj foarte traznit Despre focul lui Nebunake nici nu mai zic...dragul meu ai ajuns un nou Bula, s-au facut si bancuri pe seama focului Adevaru e ca nu imi venea sa cred ca toate acele lemne chiar nu mai existau dimineata cand ne-am intors de la somn. Apoi purcelusul...mi-a fost cam mila de el...l-ati invartit pana a ametit Mie imi e cam pofta de carnatii facuti de mine cu furculita in foc Per total mie una mi-a placut la nebunie daca as putea as mai pleca...am venit in bucuresti si au si aparut problemele, stresul, rutina...off Imi pare rau ca unii din voi ati plecat atat de repede si te compatimesc Robert uite poze si cu u: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 mici si-ai draq tu-le neamu-n c*r este si ea in plus , stai fara grija ca se returneaza , nimik nu se pierde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate