Sari la conținut

Vtr 1000 F

bh99mes
 Share

Postări Recomandate

ok, o sa incerc c-un releu care se potriveste la mufe. Cand va adunati care de pe unde bantuiti si nu mai e vremea asta de kko ne vedem la o samanta si-o lauda despre cat de minunat ii vtru' :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prea tarziu :)

Am ajuns deja acasa si azi am fost iesit cu mobra ca am avut de mers prin oras. Daca nu arde, o lasam pe saptamana viitoare.

PS: stie careva prin dezmembrari vreun stop ca al meu are ceva fuck*t la el si-mi tot iese un bec... plus ca a fost dat cu powertape si a ramas urma d'aia naspa de power-tape si de-a dracu nu se curata.

http://kit-lant.ro/lampa-stop-honda-vtr-1000-f-firestorm/

Link spre comentariu

Si un pret pentru acel stop ar fi.... ?

Pedala de frana o ai? Pe OEM e un purcoi de bani si nu se justifica, pretul e absolut jignitor pentru un asemenea rahat...

Link spre comentariu

pretul e absolut jignitor pentru un asemenea rahat...

jignitor e si modul in care e prinsa pedala aia; ii invit pe cizmarii de la honda s-o desfaca ei cu ce scule vor si sa imi explice logica pe care au gandit sistemul :-L file-ar SRL-ul de doi bani :rusinica:

Link spre comentariu

Sunteti pe acasa azi?

Aveti chefi diseara sa ne vedem la o bere fara alcool pe undeva??

Eu am plinul facut. Vreau sa stiu daca ma urnesc sa o spal si sa ung lantul :)

Link spre comentariu

trei fete la targ, doua-s de vanzare; ghici care :))

frumos domn'e, sa mai facem cate-o ieseala din asta pe neve

Link spre comentariu

Hai ca am dat si eu jos filmele de pe GoPro, sa imi fac diseara timp sa le pun cap la cap si sa le urc pe youtube :)

» Post actualizat in 28 Jun 2015 07:39

-Unde dracu ai fost pana la ora asta?
- Pai m.am mai intalnit cu doi baieti cu motociclete ca a mea si am stat la povesti.
- Maaa, tu ma minti! Unde dracu ai mai gasit inca doi prosti, si in Bucuresti, sa aibe motocicleta ca a ta?!??
- Pai, mami, uite poza!
- Aham, deci nu esti singurul...

Acesta este un pamflet si este tratat ca atate.
Link spre comentariu

in afara de noi 3 am mai vazut cel putin 2 cu vtr in Buc :))))) sa stie doamna ca suntem chiar mai multi decat i-ai spus tu ca suntem

Link spre comentariu

:)))))

Iti dai seama ca eram autoironic!

normal ca-mi dau seama. Iti completam autoironia :)) Poate data viitoare reusim sa ne adunam toti vtr-istii din Buc

Link spre comentariu

Anul trecut vazusem unul prin Berceni dar cred ca pe acolo salasluieste GBV ca tare semana cu ala de l-a avut el. Dup'aia l-am vazut pe ala fara carene al amicului tau si cam atat. :) Nu am mai vazut si altele. Acum a aparut si cel galben la vanzare.

Link spre comentariu

Anul trecut vazusem unul prin Berceni dar cred ca pe acolo salasluieste GBV ca tare semana cu ala de l-a avut el. Dup'aia l-am vazut pe ala fara carene al amicului tau si cam atat. :) Nu am mai vazut si altele. Acum a aparut si cel galben la vanzare.

Acum vreo 2 ani jumate a zburat vtru din bucuresti la cluj si eu n-am stat niciodata prin berceni.

Daca vreti o intrunire mai mare,a-ti putea sa va duceti la intrunirea celor cu varadero.Sigur ca vor primi pentru ca aveti acelasi propulsor :alcy:

Link spre comentariu

Aham. Atunci era unul asemanator cu ce ai avut tu. Tot rosu, cu pinten intreg si, daca nu ma inseala memoria, cu tobele saltate sus.

Ar fi o treaba cu varaderistii, stam geana pe ei si vedem unde si cand se intalnesc si ii luam prin surprindere :)

Link spre comentariu

Aham. Atunci era unul asemanator cu ce ai avut tu. Tot rosu, cu pinten intreg si, daca nu ma inseala memoria, cu tobele saltate sus.

Ar fi o treaba cu varaderistii, stam geana pe ei si vedem unde si cand se intalnesc si ii luam prin surprindere :)

La mine,era toata rosie.

Si uite ca am gasit-o iar la vanzare: http://olx.ro/oferta/vand-honda-vtr-sc36-ID49CpS.html#035fdf6d92

Ultima data a fost vanduta cu 800e de cel din cluj si acum samsarul asta,vrea sa faca bisnita cu ea :crack:

Link spre comentariu

Si ce fac fratioare, iar modific pretul de vanzare din 1650 in 1850?!?!?! In loc sa scada, la mine creste :))

Daca le iei,clar nu merita s-o vinzi anu asta.

Sigur iti va placea cum se va auzi dupa "upgrade"

Link spre comentariu

Si ce fac fratioare, iar modific pretul de vanzare din 1650 in 1850?!?!?! In loc sa scada, la mine creste :))

Pune in anunt si "nota de plata" sa vada tot romanu' ca pretul cerut de tine e chilipir

sa-mi dai o bere ca ti-am facut reclama :crack: :crack:

Link spre comentariu