G B V Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Corect Metal, apa bate focul. Noi avem FireStorm da' nu ne punem cu ThunderStorm ) Cautati un FireBlade,atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Cautati un FireBlade,atunci eu caut ceva cu GSX ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) @GBV Sa-ti iei tu din aia! Eu vreau altceva. In alta oridne de idei, Roni, de ce nu incerci mataluta un releu de semnalizare de la orice Honda. Sunt sanse mari sa se potriveasca si pe a ta ca sa faci o proba. Editat Iunie 25, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 @GBV Sa-ti iei tu din aia! Eu vreau altceva. Am iesit din lumea vitezanelor. Ma voi intoarce partial peste cativa ani,calare oe un fjru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 poi poate organizam neorganizata aia noi trei vtr-isti de cand zicem... Corect Metal, apa bate focul. Noi avem FireStorm da' nu ne punem cu ThunderStorm io zic ca-i mai al dracu firestormu https://en.wikipedia.org/wiki/Firestorm @GBV Sa-ti iei tu din aia! Eu vreau altceva. In alta oridne de idei, Roni, de ce nu incerci mataluta un releu de semnalizare de la orice Honda. Sunt sanse mari sa se potriveasca si pe a ta ca sa faci o proba. vrei Suzuki Vistrong Roni, cre'ca merge orice releu de semnalizare de motoreta de 12V... PS: Nu vrea nimeni oglinzile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 NU, ca si eu am un set cu semnale integrate, tre' sa le pun si eu la vanzare cand vin din concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Hai sa ne facem un magazin de accesorii SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Aaaa, stai ca eu mai am si un undertray luat de pe ebay. Undertray care nu prea m-am prins cum se monteaza ) Dar daca reusesc sa-l pun, arata beton. Cred ca trebuie cumva taiat undertrayul stock in zona bateriei si innadit cu asta nou. Cred ca ar mai trebui sa iau unul de back-up, ca sa am de rezerva daca fac prostii ) ) Apropo, becul ala de l-am pus pe moto face treaba buna. Editat Iunie 25, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 ok, o sa incerc c-un releu care se potriveste la mufe. Cand va adunati care de pe unde bantuiti si nu mai e vremea asta de kko ne vedem la o samanta si-o lauda despre cat de minunat ii vtru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Prea tarziu Am ajuns deja acasa si azi am fost iesit cu mobra ca am avut de mers prin oras. Daca nu arde, o lasam pe saptamana viitoare. PS: stie careva prin dezmembrari vreun stop ca al meu are ceva fuck*t la el si-mi tot iese un bec... plus ca a fost dat cu powertape si a ramas urma d'aia naspa de power-tape si de-a dracu nu se curata. http://kit-lant.ro/lampa-stop-honda-vtr-1000-f-firestorm/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Si un pret pentru acel stop ar fi.... ? Pedala de frana o ai? Pe OEM e un purcoi de bani si nu se justifica, pretul e absolut jignitor pentru un asemenea rahat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 pretul e absolut jignitor pentru un asemenea rahat... jignitor e si modul in care e prinsa pedala aia; ii invit pe cizmarii de la honda s-o desfaca ei cu ce scule vor si sa imi explice logica pe care au gandit sistemul file-ar SRL-ul de doi bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Sunteti pe acasa azi? Aveti chefi diseara sa ne vedem la o bere fara alcool pe undeva?? Eu am plinul facut. Vreau sa stiu daca ma urnesc sa o spal si sa ung lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 trei fete la targ, doua-s de vanzare; ghici care ) frumos domn'e, sa mai facem cate-o ieseala din asta pe neve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Hai ca am dat si eu jos filmele de pe GoPro, sa imi fac diseara timp sa le pun cap la cap si sa le urc pe youtube » Post actualizat in 28 Jun 2015 07:39-Unde dracu ai fost pana la ora asta?- Pai m.am mai intalnit cu doi baieti cu motociclete ca a mea si am stat la povesti.- Maaa, tu ma minti! Unde dracu ai mai gasit inca doi prosti, si in Bucuresti, sa aibe motocicleta ca a ta?!??- Pai, mami, uite poza!- Aham, deci nu esti singurul...Acesta este un pamflet si este tratat ca atate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 ia pune poza, ca nici eu nu te cred!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Vezi pe pag anterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 in afara de noi 3 am mai vazut cel putin 2 cu vtr in Buc )))) sa stie doamna ca suntem chiar mai multi decat i-ai spus tu ca suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 )))) Iti dai seama ca eram autoironic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 )))) Iti dai seama ca eram autoironic! normal ca-mi dau seama. Iti completam autoironia ) Poate data viitoare reusim sa ne adunam toti vtr-istii din Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 Poate data viitoare reusim sa ne adunam toti vtr-istii din Buc OK, atunci cum facem sa dam si de ceilalti doi? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 nu sunt doar doi, mai sunt...cred ca bate de 5 dar nu forumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 Anul trecut vazusem unul prin Berceni dar cred ca pe acolo salasluieste GBV ca tare semana cu ala de l-a avut el. Dup'aia l-am vazut pe ala fara carene al amicului tau si cam atat. Nu am mai vazut si altele. Acum a aparut si cel galben la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 Dam anunt pe forum si afise prin Bucuresti (pentru neforumisti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate