Ravenitza Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 (editat) da, a fost o greseala. dar pana la urma nu stiu ce sa fac cu vremea...oare ploua sau nu... sau sa ma incred in horoscop: Berbec Inițiativele voastre or să fie bine primite de anturaj, chit că e vorba despre afaceri sau de distracție. Se poate pleca acolo unde ziceți voi, în week-end. Editat August 31, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Cu mare regret va anunt ca nu pot veni , cer scuze celor care poate ar fi vrut sa mearga cu mine cu masina. Am niste probleme personale mai deosebite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rianu Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 vreau un nr de tel de lacineva care vine la arc maine sau daca poate sa ma sune 0765441032 0722788117 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 eu merg sigur, m-am hotarat...poate ploua putin dimineata, apoi va fi ok. deci la 9 sunt la arc 0722.993.915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Vin si eu. La 9 sunt acolo - 0744.65.89.18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Primele poze de la Breaza Cateva si aici, restul pe link-ul de mai sus, mi-e lene sa le mai incarc pe toate 50 inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Bai Stephon, stiu ca ti-am mai zis si la fata locului, dar au fost super sarmalele si ciorba de sambata seara. Asteptam cu nerabdare editia a 3-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 felicitari stephon,a fost frumos si stiu ca te-ai straduit mult sa iasa bine.Rare sufletele de motorist ca al tau,iar pt familia ta tot respectul din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 O petrecere adevarata! Pur si simplu a meritat oboseala si stresul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 A fost super !!! Pacat ca ploaia a stricat putin socotelile. Asteptam editia a 3 a cu si mai multi bikeri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 foarte tare "tabara" . felicitari stephon. totu a fost brici din punctu meu de vedere..pana si ploaia din prima seara. si eu sper sa nu devina o ..intrunire. e mai misto mai restrans. ne vedem la anu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Bai Stephon, stiu ca ti-am mai zis si la fata locului, dar au fost super sarmalele si ciorba de sambata seara. Asteptam cu nerabdare editia a 3-a. sambata n-am vazut picior de sarma' . ciorba a fost facuta de Hasu (la multi ani sa traiasca!) si Bogdan. a fost frumos, mai venim si data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 cum naiba...toti au halit sarmale si tu...nu ai gasit neam de sarmale??? daca ai rupt coclaurii cu RM-ul! eu ce sa iti fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cred ca ar merge si un chef "de iarna" chiar daca nu prea ai cum sa ajungi pe motor. Oricum vin cam aceeasi oameni ceea ce inseamna ca trebuie sa iasa misto.In plus o poti pune de niste sporturi de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cred ca ar merge si un chef "de iarna" chiar daca nu prea ai cum sa ajungi pe motor. Oricum vin cam aceeasi oameni ceea ce inseamna ca trebuie sa iasa misto.In plus o poti pune de niste sporturi de sezon. tzuika fiarta, vin fiert si tarie ..... asta da sport de sezon .... si dupa concurs de tavalit in zapada .... care ajunge mai repede la vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 tzuika fiarta, vin fiert si tarie ..... asta da sport de sezon .... si dupa concurs de tavalit in zapada .... care ajunge mai repede la vale Ar fi interesante si niste linute cu saniile dupa o partida de beer.Sau, de ce nu, cu schiurile. Plus ca ar fi tentant un raid pe atv-uri prin padure(mai misto ar fi fost pe motoare dar enduro nu am vazut nicaieri de inchiriat) sau un snowmobil mic.Toate astea + beer+beer+tuica fiarta+vin fiert+beer eventual cu mici pauze de dat la rate din cand in cand. P.S. nu incercati sa dormiti beti cu casca integrala pe cap:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Cred ca ar merge si un chef "de iarna" chiar daca nu prea ai cum sa ajungi pe motor. Oricum vin cam aceeasi oameni ceea ce inseamna ca trebuie sa iasa misto.In plus o poti pune de niste sporturi de sezon. Super idee,Stephoooooon!Cum e cu ozonul,iarna, in Breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate