ulycornel Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 @transilvania72 ,este un tip in Bistrita care face tot felul de furtune hidraulice ,frane ,clima etc ,undeva pe str. Locotenent Calin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Stie careva unde sau daca face cineva furtune de frana moto cu manta otelita,la comanda?Pentru o Dragstar de 1100 un furtun frana fata de 66 cm(cap-coada.Adica cu tot cu banjo-uri) Rectific 61 cm.Un capat drept iar celalalt indoit l vreo 20 de grade. Ahoi! Incearca si la metricmotion (Razvan) eu de acolo mi-am rezolvat pentru apehanger! @Sick Boy Interesanta lucrarea voastra. Mi-ar fii placut sa o vad la un festival dedicat celor care fac astfel de munca: Cateva poze de la Tg.Mures, mi-ar fii placut sa fie mai multe motoare acolo, dar nici festivalul nu a fost pe masura asteptarilor si nici vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbescu m Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 A incercat cineva sa adapteze un motor v8 chevy pe cadru? am un 350 de 5.7 problema cred ca ar fi la adaptarea cutiei automate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Frumos, astept finalul cu niste poze mai calitative. Interesant ghidonul, filtrele pe fiecare piston arata chiar tare. Bravo nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) dah,mai ales shaua cu suruburi exact in kur,e de mare angajament...hehehe Editat Noiembrie 15, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Frumoasa si deosebita, trebuie scoasa afara pentru o sedinta foto.....mie unul chiar imi place mult, ......linia data e superba.... Felicitari. dah,mai ales shaua cu suruburi exact in kur,e de mare angajament...hehehe Black-ule, nu ai gasit nimic frumos la motorul asta, piulitele alea acoperite pot fi inlocuite la urgenta daca jeneaza...... Priveste in detaliu si celelalte modificari chiar daca "deh" nu e HD...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 din pozele ''spion'' arata mega frumos... astptam mai multe poz(n)e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! Faina lucrare! De-abia astept s-o vad live! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.N.L. Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Un gpz500 si o furca care o sa fie buna oareunde! poze mai calitative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 poze mai calitative Frumoasa, foarte, foarte, foarte.............si culoare e superba... Felicitari pentru ce a iesit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlastERbb Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 si... alte poze PS Saua e foarte comoda. Nu se simt suruburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.N.L. Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Frumoasa, foarte, foarte, foarte.............si culoare e superba... Felicitari pentru ce a iesit... ms pentru aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 A iesit faina jucaria! Am povestit de proiectul asta la Tg.Mures la Chopper and Truck Show la Tg.Mures, oricum bravo @C.N.L. ai multe idei interesante, de abia astept sa vad ce ii faci la Sporsterul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 poze mai calitative Asa da. frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 futere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Frumos, astept finalul cu niste poze mai calitative. Interesant ghidonul, filtrele pe fiecare piston arata chiar tare. Bravo nota 10. Filtre pe piston!?WTF? Zi-mi ceva despre aripa spate.Ma intereseaza pt. o Dragstar 1100....Facusi treaba faina,mai putin bridele care tin furtunele.Fa ceva urgent cu ele ca strica tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Frumoasa si deosebita, trebuie scoasa afara pentru o sedinta foto.....mie unul chiar imi place mult, ......linia data e superba.... Felicitari. Black-ule, nu ai gasit nimic frumos la motorul asta, piulitele alea acoperite pot fi inlocuite la urgenta daca jeneaza...... Priveste in detaliu si celelalte modificari chiar daca "deh" nu e HD...... nah,asta e ...mie-mi place aia verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.N.L. Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Filtre pe piston!?WTF? Zi-mi ceva despre aripa spate.Ma intereseaza pt. o Dragstar 1100....Facusi treaba faina,mai putin bridele care tin furtunele.Fa ceva urgent cu ele ca strica tot.... aripa e facuta de Anarchy Custom si Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Filtre pe piston!?WTF? Eeee si tu acum, sti ce am vrut sa zic )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 aripa e facuta de Anarchy Custom si Basty Doi greuceni la o aripa?Basty e mereu ocupat.Anarchy sunt din CJ.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 (editat) da, doi oameni la o aripa cand obosea unul ,baga celalalt ) si a iesit o capodopera ANARCHY CUSTOM SUNT DE LANGA CLUJ, MAI EXACT CAMPIA TURZII numai bine va doresc Editat Noiembrie 20, 2013 de Kustom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) si... alte poze PS Saua e foarte comoda. Nu se simt suruburile Bravo Bravo BRavo . Ma bucur ca a ajuns la tine aripa aia spate ! motoarele arata super ! fara chitch , fara sorcove ! Bravo. Spor la treaba ! ceva se intimpla in salaj !!! Basty da, doi oameni la o aripa cand obosea unul ,baga celalalt ) si a iesit o capodopera ANARCHY CUSTOM SUNT DE LANGA CLUJ, MAI EXACT CAMPIA TURZII numai bine va doresc 2 oameni , pt ca a durat 30 min constructia aripii ... PS: ne gindeam sa il chemam si pe jesse james dar a zis ca are febra musculara ,si nu se baga ) Editat Noiembrie 21, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 am pus si eu un link cu primul motor ,mai e putin si e gata si cafe racer ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate