Jump to content

CHOPPER,CUSTOM,RAT SI BOBBER-fabricate in RO

Klaus
 Share

Recommended Posts

da, doi oameni la o aripa :) cand obosea unul ,baga celalalt :)) si a iesit o capodopera

ANARCHY CUSTOM SUNT DE LANGA CLUJ, MAI EXACT CAMPIA TURZII

numai bine va doresc

Edited by Kustom

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si... alte poze

PS Saua e foarte comoda. Nu se simt suruburile

Bravo Bravo BRavo .

Ma bucur ca a ajuns la tine aripa aia spate !

motoarele arata super ! fara chitch , fara sorcove ! Bravo.

Spor la treaba ! ceva se intimpla in salaj !!!

Basty

da, doi oameni la o aripa :) cand obosea unul ,baga celalalt :)) si a iesit o capodopera

ANARCHY CUSTOM SUNT DE LANGA CLUJ, MAI EXACT CAMPIA TURZII

numai bine va doresc

2 oameni , pt ca a durat 30 min constructia aripii ...

PS: ne gindeam sa il chemam si pe jesse james dar a zis ca are febra musculara ,si nu se baga :))

Edited by basty

Salut pe toata lumea...

am si eu nevoie de cateva informatii / poze legate de transformarea unei virago 250 in bobber , fara a face foarte multe modificari si fara a avea probleme cu itp-ul...care ar fi cel mai lat cauciuc pt spate care permite furca...ati schimbat careva ceva pinioane pe fata / spate pt a creste viteza fara a suprasolicita motorul , sau ce altceva ati facut pt asta ? cum se poate vopsi motorul negru fara a avea probleme cu incalzirea excesiva si decojirea vopselei ? multumesc mult , astept vesti pe PM.

numai bine

Salut pe toata lumea...

am si eu nevoie de cateva informatii / poze legate de transformarea unei virago 250 in bobber , fara a face foarte multe modificari si fara a avea probleme cu itp-ul...care ar fi cel mai lat cauciuc pt spate care permite furca...ati schimbat careva ceva pinioane pe fata / spate pt a creste viteza fara a suprasolicita motorul , sau ce altceva ati facut pt asta ? cum se poate vopsi motorul negru fara a avea probleme cu incalzirea excesiva si decojirea vopselei ? multumesc mult , astept vesti pe PM.

numai bine

daca vrei poze gasesti pe net... cu gramada sau imi dai email-ul pe PM si iti trimit eu, pentru restul gasesit in celalalt topic.

• 3 weeks later...

Ahoi!

@Csaky spor la treaba sa aveti, in primavara ne intalnim sa admiram ceeace ai facut fiecare dintre noi!

Edited by IceLord

De ceva am venit de la garajul lui CNL si cam asa sta treaba:

Distractia e maxima iar motorul de sporty e al dracu de greu!

sudezi tevile cap in cap? sau pui ceva in interior un fi alezat ,etc?

Ahoi!

Usor o dezbrac si eu - post-25613-0-91667200-1387386569_thumb.jpgpost-25613-0-50682300-1387386577_thumb.jpgpost-25613-0-77423800-1387386590_thumb.jpg

A aparut o problema la demontarea esapamentului, la cilindrul din fata, mi so rupt in capul prezonului piulita - post-25613-0-56300600-1387386645_thumb.jpg ce imi recomandati ca sa-l remediez?

Il scoti si pui altul fie OEM fie facut la strung.Filetu care intra in cilindru tre sa aiba rotatie inversa fata de filetul rupt.Cel mai greu e scosul.Si pe viitor pune vaselina cuprata de calitate.Sau da cu degripant bun si lasa sa actioneze o noapte.

Edited by transilvania72

Il scoti si pui altul fie OEM fie facut la strung.Filetu care intra in cilindru tre sa aiba rotatie inversa fata de filetul rupt.Cel mai greu e scosul.Si pe viitor pune vaselina cuprata de calitate.Sau da cu degripant bun si lasa sa actioneze o noapte.

Ahoi!

Deja am muncit un pic ca sa-l scot si n-am reusit am dat cu degripant si l-am si incalzit, maine dau jos blocul motor si asa o sa-mi fie mai usor.

Sper sa gasesc vaselina de cupru de care vorbesti tu, ca sigur mi-ar fii de folos.

Multumesc mult de informatie!

Cu respect IceLord

Dece sa dai jos motorul?Foloseste o cheie franceza buna sau sudeaza bine o piulita,ceva...Daca incalzesti prezonul,acesta se dilata si mai rau faci.Daca sudezi,deconecteaza CDI si bateria.Cat despre cardan,vezi manualul.Ti l-as da eu dar e prea mare pentru mail...cred.

Am sa studiez manualul asta e clar, si dau jos blocul motor ca sa il vopsesc, sa curat carburatoarele si sa ma uit la supape.

• 4 weeks later...

Salut ,

vreau sa fac bobber o yamaha virago 250 , dar sa pastrez piesele originale , cine are de vanzare piese gata lucrate la preturi ok pt virago 250 , rog sa ma contacteze pe PM. Sunt binevenite si sfaturi sau pareri . Multumesc , numai bine

Salut ,

vreau sa fac bobber o yamaha virago 250 , dar sa pastrez piesele originale , cine are de vanzare piese gata lucrate la preturi ok pt virago 250 , rog sa ma contacteze pe PM. Sunt binevenite si sfaturi sau pareri . Multumesc , numai bine

Salut

Parerea mea este sa frunzaresti net-ul dupa modele bobberite,alege cateva variante(asta in cazul in care nu ti-ai facut tu o idee mai precisa), studiaza-le atent si fa-ti singur bobber-ul. Nu este greu,iar satisfactia....maxima! Eventual unde nu te descurci sau iti da cu virgula, ceri ajutor.

• 2 weeks later...