MOTORIOUS Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Ape,tank lift,relocarea vitezometrului si comenzi avansate+briz-bizuri....Not big deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) * no big deal (daca tot o dai gangsta bre ) Editat Februarie 3, 2014 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 salut super motorul,felicitarii salut am in,constructie un chopper,de ceva vreme ma omoara facutul rezervorului . Cine poate sa ma ajute si pe mine cu ceva idei? oooau super motorul. frumos foarte frumos bravo. posteaza niste poze sa vedem si noi ce faci acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 * no big deal (daca tot o dai gangsta bre ) Ba tocmai d'aia...ca o dau "gangsta",cica....E ok.motorasul,dar nu e chiar ceva facut cu 2 manute.E un upgrade ,destul de reusit.Cel putin,eu in Dragstarul meu am bagat flexu'.Incepe sa prinda contur.Da o geana pe topicul dedicat.....Sugestiile sunt binevenite..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joshua Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 kazanu (gpz 550) aranjat la ANARCHY CUSTOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Foarte smecher...Brat style! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.N.L. Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 (editat) Ape,tank lift,relocarea vitezometrului si comenzi avansate+briz-bizuri....Not big deal. acesta e destul de big deal pt tine? l-am terminat saptamana asta . Editat Februarie 15, 2014 de C.N.L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 acesta e destul de big deal pt tine? l-am terminat saptamana asta . BRAVO ! super fain . presupun ca e a lui csacky ? Bravo tineti-o tot asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) BRAVO ! super fain . presupun ca e a lui csacky ? Bravo tineti-o tot asa ! Da e a lui @Csak, oricum mai are @C.N.L. un HD Sporter a lui, si sunt curios de rezultatul final. Oricum din ce am vazut o inceput prost, avea un ghidon de cruiser (NASPA...NASPA) desigur asta-i parerea mea, poate il schimba cu un ape, sau un Z-bar home made!!! Editat Februarie 16, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 evolution! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 frumos, felicitari ! ps: si cazanu mi piace de la AC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Cool. Ce urata era in ultima poza. Frumos. BRAVO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Frumos. Hard tail rules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Dragstar 1100 bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Grozav rezultatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Dragstar 1100 bobber Frumoasa lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Dragstar 1100 bobber foarte foarte fain cu un rezervor mic si mai sus, o roata de 21 si o furca un pic mai lunga sau cadrul modificat ... bine, daca ar fi a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Vreau roata pe 21 dar pune probleme discul de frana... Vreau roata pe 21 dar pune probleme discul de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 sa potriveasca gaurile ? daca gasesti roata de Sportster, Dyna fara Wide Glide, VN800, VS800, axul nu e mare filosofie si C.N.L. din Zalau cel putin, cred ca-ti poate face adaptarea la (suportul de) etrier , iar drumul din Bistrita pana aici este de vis acum vad, sunt doua discuri, da' sunt roti si asa ... da' se poate si cu unu http://www.ebay.com/itm/1000346-V-Factor-Chrome-40-Spoke-Front-Dual-Disc-Wheel-21X2-15-for-Harley-73-84-/271379051737?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3f2f73b4d9&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Axul si distantierele nu sunt mare scofala...Desi am o roata de VS 800, discul este slabut si subdimensionat.O 21 cu dubludisc te sparge prea rau la buzunar.Iar DS 1100 e o motocicleta destul de grea(270 kg),desi nu pare...de la distanta.Scurt metraj cu o parte din gasca... vimeo.com/m/89864808 Editat Martie 25, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Axul si distantierele nu sunt mare scofala...Desi am o roata de VS 800, discul este slabut si subdimensionat.O 21 cu dubludisc te sparge prea rau la buzunar.Iar DS 1100 e o motocicleta destul de grea(270 kg),desi nu pare...de la distanta. Scurt metraj cu o parte din gasca...vimeo.com/m/89864808 Scurt metraj cu o parte din gasca...vimeo.com/m/89864808 Frumos filmuletul, felicitari! La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 (editat) KAWASAKI (proprietar josh) by ANARCHY CUSTOM http://anarchy-custom.blogspot.ro/ Editat Martie 30, 2014 de Kustom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 A iesit DUR! Faina jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 cine imi poate face asa ceva? eventual in bucuresti aripa din tabla (as prefera) curbata pe o singura directie... am atasat ce nu trebuia... aripa mara 2 Model (1).pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate