Calibra Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 veste de ultima oras-ar putea sa fie de vanzare strangetzi banii la ciorap Revin. SHOOT YOURSELF ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Vazusi Domnu LUP Cel putin omu a avut curajul sa recunoasca ca aluat creditul pe naspa cu pile. Pai ce faci Maistre ramai fara motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 /index.php?...=0?entry122945no comment! Si ce daca care-i faza naspa ca nu pricep? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 4, 2005 Autor Share Postat Februarie 4, 2005 complicata treaba am luat banii aia cu ajutorul cuiva, "pila" acum "pila" are nevoie de o parte din banii aia care mi i-a rezolvat eu platesc pt ei dar sunt si indatorat pt ca daca nu ma ajuta nu il cumparam sunt intre ciocan si nicovala teoretic daca nu fac rost de banii din alta parte trebuie sa il vand repede nu voi avea sansa sa mai cumpar un astfel de motor cu banii astia dar nu am ce face obligatie e mare si nu pot spune NU btw, cine mai stie ca de anu asta pt creditele la banca care depasesc o anumita suma ai nevoie de garantii imobiliare sau garantii in general altele decat pana acum (salar, slujba, etc) ??? suma de banii incepe de la cateva mii am nevoie de o confirmare multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 La sume mai mari aveai si inainte nevoie de garantie imobiliara. Eu am luat 2700 E adica 2500 in mana dupa ce am platit diversele asig.deschidere .taxa operare etc cu un net de 8.250.000 pe cinci ani. Puteam sa iau mai mult daca cumulam cu salariul nevestimi dar nu am vrut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 ... telenovela continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Eu cred ca o cam dai de gard acum spunand ca este de vanzare....ai vazut ca nu ti-a cumparat lumea gogosile cum ca ar fi asa....si sint 100% singur ca eventualul cumparator va face actele cu "fostul" si actualul proprietar.....IN NICI UN CAZ CU TINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Necaz, iar nu te-ai prins bai nene. Acum incearca sa se scoata ca sa nu mai arate pozele cu actele pe numele lui. o sa apara in 3-4 zile cu "am vandut-o" ... what can i say, get a life first bre smeagol ... ma retrag si eu de pe acest topic, nu mai e nici macar amuzant, devine trist de-a dreptu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 VANDUT! Hai ca asta urmeaza sa scri in postul viitor asa cum faceai si cu anuntzurile tale de pe topicul de vanzari. Esti sigur ca existi? Siguri nu esti vreun boot??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Haide, mai Smeagole! Las-o dracu' ca s-a imputit! Ce ti-o fi trebuit prosteala asta cu "kwaku"? Sa mor care te inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Smeagol=Googlebot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Jenant de trist... Smeagol, o dai in mucisme aiurea. Si sa stii k nu ti-a crescut rata de audienta sau ai devenit mai respectat asa. Get a life... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 calibranu te mai repeta atata explica-te ca altfel nu inteleg nimic si ramai in anonimat Pentru unul ca tine prefer sa raman in anonimat. Hai sa-ti mai zic o treaba. Acum vrei sa o vinzi da? Bun, la orice ora ma urc in masina si vin spre tine, ti-o cumpar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Buna idee Calibra, si-asa mai vroiam un 600 sa-l fac streetfighter ... so, cum facem nea Smeagol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dummybike Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 (editat) Si ce daca care-i faza naspa ca nu pricep? ce nu antelegi mai moshu'? nu vezi ca maretul Smeagol isi modifica Simsonu' acuma cand numai ce si-a luat motor de 7000 euro. ca sa nu mai vorbesc ca se plangea ca n-are bani nici sa treaca strada!!! Keep on dreaming,Smeagol! And by the way Shoot your self!!! Editat Februarie 6, 2005 de dummybike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Mai fratilor fiti si voi mai ingaduitori zau asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Mai fratilor fiti si voi mai ingaduitori zau asa. Smeagole eu te cred! Pariez pe tine toata averea, nu ma dezamagi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 tot astept sa scri VANDUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 7, 2005 Autor Share Postat Februarie 7, 2005 mai avem pana la VANDUT deocamdata sunt curios cat se ofera pe el in caz ca vreau sa-l vand carenel sunt reparate integral (oricum erau doar niste zgarieturi) scaritza si schimbatorul e rezolvat akrapovic si xenon 13.600 km prima imatriculare aprilie 2004 schimb de ulei facut, in curand si schimb filtru aer am vazt motoru lu andi f aseamanator la 9.000 eu tot atata zic si eu avem clienti ori ba ? i'll be back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 mai avem pana la VANDUTdeocamdata sunt curios cat se ofera pe el in caz ca vreau sa-l vand carenel sunt reparate integral (oricum erau doar niste zgarieturi) scaritza si schimbatorul e rezolvat akrapovic si xenon 13.600 km prima imatriculare aprilie 2004 schimb de ulei facut, in curand si schimb filtru aer am vazt motoru lu andi f aseamanator la 9.000 eu tot atata zic si eu avem clienti ori ba ? i'll be back Imi place ca razi si tu de aberatiile pe care le spui. Mai incearca, fa un pret bun si te rezolv. Dar din pacate neavand obectul, arunci cu sume imposibile. Diferenta dintre al tau si a lui Andi este ca al lui exista. Si cum se face ca tu-l cumperi cu un pret si dupa aceea il vinzi cu vreo doua miare mai mult? Aaa... am uitat tu esti ala care se zbate sa cumpere si sa vanda pentru a face rost de bani pentru o motocicleta. In cazul asta eu nu vreau sa contribui la bunastarea ta, asa ca fa un pret corect, mai ales ca te grabesti. Ideea este daca ai la ce........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Hai ca-l bagati prea mult in seama...si sincer nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 7, 2005 Autor Share Postat Februarie 7, 2005 nu ma grabesc deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 ......deci nu ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Ati vazut ca se modifica coltele de pariuri. Cine poate sti ce si cum.Cred ca ma stric la burta de ras daca apare omu cu scula la vanzare atata ce ati dat cu huoaaaa!Contra lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 baga si tu o poza recenta poa ma lipesc de ea... care e starea actelor? cine e proprietar in acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate