Escu Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Si eu l-am cunoscut pe Smeagol si pe 636-le lui. E un baiat tare de treaba. Singura lui problema, si motiv de disputa intre noi: ii place formatia Europe!!! 224933[/snapback] Ar mai fi o problema... sta cu molfaila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 17, 2005 Autor Share Postat August 17, 2005 Ar mai fi o problema... sta cu molfaila 225387[/snapback] cine e MOLFAILA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Ce au astia mai omule cu tine? Sper ca nu pui '"Botul" la toate "tatele" care latra din lipsa de activitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Smeagol, o intrebare... citind toata epopeea ta de-alungul prezentarii 636-lui, am vazut ca prin Bucuresti ti-au ramas unii datori cu lazi de bere si alte cele.. S-au achitat? sa stim macar daca-s seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 (editat) Pana acum nu am vazut topicul asta. Cum de mi-o fi scapat ? Oricum cert e ca a meritat .Si cu prima ocazie , adica la Brasov daca vii vei avea o bere si de la mine(Pt. Smeagol). Editat August 17, 2005 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 Pana acum nu am vazut topicul asta. Cum de mi-o fi scapat ? Oricum cert e ca a meritat .Si cu prima ocazie , adica la Brasov daca vii vei avea o bere si de la mine(Pt. Smeagol). 225917[/snapback] trist f trist da, am de colectat cateva lazi de bere dar inca NIMENI nu a sarit la cap sa-si plateasca darile brasov ... maibe vreau sa vin dar e prea devreme sa spun exact daca voi fi acolo am cateva treburi de lamurit cu viata, sa vedem cine are castig de cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 tristf trist da, am de colectat cateva lazi de bere dar inca NIMENI nu a sarit la cap sa-si plateasca darile brasov ... maibe vreau sa vin dar e prea devreme sa spun exact daca voi fi acolo am cateva treburi de lamurit cu viata, sa vedem cine are castig de cauza 225938[/snapback] Suna cam aiurea. Mai omule,sa nu faci ceva prostii ca esti inca tanar,si nu merita( ) Rau ai facut ca ai aratat pozele . Nu trebuia sa demonstrezi nimic nimanui.Acum pretentia ta, ar trebui,ca toti cei care s-au indoit de posibilitatile tale,sa-si expuna,prin poze, si ei motoarele trecute in profilul de sub avatar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 La mulți ani! ÂŞi mai lasă chestiile alea filozofice cu viața, nu aduc ceva bun. Iasr cei care-i sunteți datori cu lăzi de bere, aloo, Smeagol are nevoie de ele pentru un în toată regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Da, da ,da La multi ani si sa iti iasa din cap luptele alea cu viata....doar nu crezi ca ai putea castiga, nu ? sa iti fie intr-un ceas bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 merci merci n-am sanse ? toti prieteni ma dadeau disparuti ... am scapat cu bine din transfagarasan super misto traseu cu exceptie unei singure curbe cand era sa acrosez o dacie pe contrasens ca imi fugise spatele intr-o curba in rest toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Hai la multi ani bai alarma falsa- de tine nu scapam de nici o culoare, cred ca ne ingropi pe toti.Te da lumea disparut si tu ce faci apari ca o floricica. Cred ca ai fugit ca sa nu dai de baut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortcuttohelllll Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 tot respectul man!!! cand o sa am motor vin pana la tine sa stam la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Te-ai trezit cam tarziu, daca vrei poti face o excursie pana-n Cehia sa-i dai o bere, nu cred ca s-ar supara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Pe mine unul m'ai zapacit cu topicul asta,n'am mai vazut atata rabdare iar deznodamantul asta cred ca ar fi trebuit sa'l anticipeze toata lumea.Mai putin disparitia subita a lui Coxanelu.Felicitari!Ai dat motorul pana la urma?Daca tot ai facut atatea sacrificii te'ai fi obisnuit cu ele.De ce nu faci altele sa il pastrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Octombrie 10, 2005 Autor Share Postat Octombrie 10, 2005 nu l-am dat inca nu vreau sa-l pastrez e timpul sa las trecutu acolo unde e si sa privesc spre viitor sa fie oare zx10 2006 sau poate gsxr 1000 k5 ? cine stie om vedea si om trai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 Cel mai tare topic pe care l-am vazut pana acum!!! PS : mai are un pic si face un an!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 felicitari si sa i'l stapanesti sanatos!e misto si fara incidente neplacute Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 felicitari si sa i'l stapanesti sanatos!e misto si fara incidente neplacute Asfalt uscat Tu ai dat copy + paste in toate topicurile de-aici? Lucrezi in IT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 iaca am revenit cu noutati motoiu meu e f incantat de brno, ii place benzina si fuge ca dracu nu prea are concurenta ca astia pe aici numai su sport touringuri umbla drumurile sunt ca-n palma, curate si fara alunecusuri la trecerea de pietoni si tramvai mai are putin saraca si iese la rampa la alt utilizator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Smeagol pune si tu niste poze cu circuitu ceva daca poti ...motoare pe circuit...tu pe circuit ca banuiesc ca te dai in draci daca esti chiar acolo.Cum o fi sa ai un ditai circuitu de GP la doi pasi de tine, de fapt, chiar in orasul in care stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 sorry man anu asta nici o poza cu circuitul sau cu mine pe el am ajuns in octombrie si sezonu sa inchis in septembrie astept sa vina primavara sa il deschida astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Bravo baieti!mici si afurisiti,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Chiar traim in Romanica...INCREDIBIL ce kakao de 30 si ceva de pagini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 SOLD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Nu mai ai motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate