Sari la conținut

Detinatori de Suzuki Hayabusa


emylyo

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu sunt pentru.Poate ne gasim pe ultima suta de metrii.Poate reusesc sa va arat si eu mobra ca de 2 ani nu prea reusesc.

pai sariti cu propunerile ca in linii mari tot noi suntem ! cei care ne stim de ceva vreme si care punem umarul la cate ceva cand e vorba de intalniri indifernt ca e la inceput sau la sfarsit de sezon ! :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea mai este interes?Hai sa vedem cine ar vrea si gasim o locatie de comun acord.Eu sunt pentru,dar ar fii ok saptamana viitoare ca sa nu vin singur.Locatie undeva la munte-Brasov,Sinaia,Predeal,Cheia,Busteni,Rasnov.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

abea acu? :P

 

Da, abia acum, imi vin idei spontan si nu-mi place sa planific. Stabilesc o destinatie si p'aci mi-e drumul :moto:, ma opresc unde am chef...

Sambata las Busa acasa ca vaz ca n-am cu cine iesii si cu XT-ul o iau spre sud... habar nu am unde o sa ajung dar am o pofta imensa de souvlaki.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:scratch: eu nu mai pricep nimic ! Dar ca sa fie treaba buna am o solutie : Va invit in Muntii Vrancei, o zona splendida toamna ,sa campam in regiunea Lepsa o zona proaspat asfaltata cu patru straturi inca necirculata intens de masini si camioane, la o pastrama si must inasprit ca de ,specificul zonei cam asta recomanda cand e frunza ruginie ! :friends: si binenteles de toate cele ,ma ocup eu,ca o gazda buna ce sunt ! astept propuneri si daca este ,va garantez un weekend de vis pe meleagurile vrancene ! PS. nu vor lipsi surprizele :bigstar: asa ca astept sugestii ! Editat de GINO_xxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare

am vazut pe FB o stire despre Pantera, se pare ca a avut un acident de circulatie destul de grav. stie cineva ceva de starea ei?

 

un link despre accident

 

http://www.tion.ro/motociclista-ranita-grav-intr-un-accident-rutier-la-timisoara/1178743

Editat de kelu 265
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu parere de rau am o stire soc http://www.tion.ro/motociclista-ranita-grav-intr-un-accident-rutier-la-timisoara/1178743 . sa speram ca o sa fie bine ! :(

nicaieri nu se spune de starea ei de sanatate<cel mai important lucru>

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator EduardS

Salutare tuturor,eu o cunosc pe Pantera si suntem prieteni buni. Si in momentu de fata este in spital,suferind de urmatoarele lucruri: clavicula rupta,contuzie plamani,splina scoasa,ficat cusut. Deocamdata o mai tin in viata doar aparatele ,datorita faptului ca nu poate respira singura. Medicii au zis ca in maxim 2-3 zile se va mai ameliora situatia si o sa poata respira de una singura. Accidentu a fost destul de grav,a intrat pe contrasens si a lovit frontal un taximetrist. Motoru nu am vazut in ce stare este,dar din cate am inteles ,este dauna totala. Sper din tot sufletu sa isi revina si sa fie ok. Saptamana asta am avut parte sa aud de 2 accidente cu prieteni de ai mei motociclisti dintre care unu fatal. Imi doresc din tot sufletu sa nu se complice treburile si cu Pantera. Insanatosire grabnica ii doresc din tot sufletu!!!! Imi cer scuze pentru greselile de ortografie ,dar am scris repede . Daca mai aflu ceva ,va anunt...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Splina se poate si fara,ficatul se reface,clavicula se lipeste,sa dea Dumnezeu sa nu faca vreo complicatie sau infectie ca avea organismul slabit si isi revine,Fierul se face ca e robust:far si plastice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...