Reaper Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) Bordul ala nu este de vanzare. L-am ajutat pe emi cu ceva piese de prin el,dar este amintire Editat Februarie 19, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Ma inscriu si eu fara nevasta (ca e cu kinder surprise) si as zice 1 mai la mare si apoi sibiu. Oricum ar fi bine de stabilit exact ca sa fim cat mai multi si sa nu ne dam apoi "stii era cald si am zis sa fac o baie".So votam nu votam ... da tre sa ne intalnim. Cucule - daca mai sunt doritori de gume propun sa ne adunam toti mergem la sursa si cerem un pret cat mai bun, ca una e sa ai 1 cerere si alta e sa ai 10. Numai bine si hai cu vremea buna Fratello mai jos de atat nu se poate, posibil sa mai creasca si mai jos de atat nu gasesti pe nicaieri! Mai cauta daca nu vrei! Metzeler m5 fata - spate, aproape 300 de euro cam (295) mai exact, dar nu fac de 200 (latime). Metzeler m3 250 euro cu 200 pe spate (latime). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 doar discul de la kilometraj imi trebuie..... ..please..please...please.... uite poza asta trebuie sa-ti trezeasca niste amintiri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Bordul ala nu este de vanzare. L-am ajutat pe emi cu ceva piese de prin el,dar este amintire Reaper, tu ai fost jocheul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) doar discul de la kilometraj imi trebuie..... ..please..please...please.... uite pozele astea trebuie sa-ti trezeasca niste amintiri.. si uite ce bord ..urat ( si in mile) am... Editat Februarie 19, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Salut Octavius, vad ca esti prin zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 doar discul de la kilometraj imi trebuie.......please..please...please.... uite poza asta trebuie sa-ti trezeasca niste amintiri.. Ala cred ca-i in regula,daca nu l-a folosit Emi. Am crezut ca-l vrei tot.No problem Mesaj completat Da Cucule, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Ai 'tunat 'dacia aia in fata nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Al tau are carburatoare? Nu vreau sa te dezamagesc,dar te-ai uitat sub carene?Poate scrie undeva made in china Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 BUEI, nu radeti ca el se referea la dacia aia pe care am palit-o ! Asa-i Octaviane,bord urat ,dar ce motor frumooooosss ! Mesaj completat Sa nu uit,cine are sa imi imprumute niste tobe stok ?Tre sa fac itp-ul si daca merg cu astea pe care le am acum,imi taie astia certificatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 merci..merci.. daca te duci la RAR s-ar putea sa ai probleme...daca te duci la o statie d-asta normala nu cred... am eu tobe...daca nu gaseti in BUC zi-mi si ti le trimit... duminica seara cred ca as avea transport.... .... mama ..eram si eu la postul 69...ce-mi placea...acum am stricat vrajeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Multumesc dar as prefera sa gasesc la baietii din Bucuresti.Daca nu,te contactez,ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Si ce tocmai i-am dat lui Reaper un pm sa vina sa-i dau tobele stock pt itp sau rar, ce zic ba da al meu cand expira? Surpriza 03.04.2010, opa ce avem noi aici? Si tocmai ce vreau sa-i pun un cauciuc de 200 pe spate si o codita cu toate stopurile si semnalele incluse in 2 mai mici! Asa ca Reaper cauta ma si poate rezolvam problema cumva mai elegant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cucule,dupa cum am zis,esti barbat ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 dupa primii 200 km parcursi pe motor ... , red ca orice ash spune pe langa lumea oricum a trait si simtit pe propria piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Cucule,dupa cum am zis,esti barbat ! Multumesc ! Cu placere fratello, te astept azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Fratello mai jos de atat nu se poate, posibil sa mai creasca si mai jos de atat nu gasesti pe nicaieri! Mai cauta daca nu vrei! Metzeler m5 fata - spate, aproape 300 de euro cam (295) mai exact, dar nu fac de 200 (latime). Metzeler m3 250 euro cu 200 pe spate (latime). Pai la cele cu 200 pe spate m-am oprit si 250 e un pret foarte bun. Poate nu m-am exprimat bine, in ideea daca sunt mai multi doritori ca sa facem aceeasi comanda nu cate una pe zi si in acest fel chai daca creste pretul fiind o comanda mai mare ramane pretul vechi. Eu unu maine (luni) as da comanda de m3 cu 200 pe spate. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Suna ma si iti dau numarul de telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 lumee ce mai stiti de capitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 dau la schimb monopost culoare neagra pentru sha pasager ... sau cumpar sha pasager !! va rog cei care stiti pe cineva cu o sha in plus sau care ar vrea monopost .... dati un semn. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 lumee ce mai stiti de capitan? E intr-o zona fara ...semnal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 e cu burta la soare si rade de noi sau joaca golf pe punte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 da nu vine el acasa .... ) Mesaj completat dau la schimb monopost culoare neagra pentru sha pasager ... sau cumpar sha pasager !!va rog cei care stiti pe cineva cu o sha in plus sau care ar vrea monopost .... dati un semn. multumesc salut... cat de urgent iti trebe .. da un add sa iti propun eu cum facem. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate