0ctav Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 eu asa o mint pe nevasta-mea....ca mergem cu 100 si cand ma intreaba de ce merg tir-urile asa incet....ii zic ca sunt INCARCATE.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 eu asa o mint pe nevasta-mea....ca mergem cu 100 si cand ma intreaba de ce merg tir-urile asa incet....ii zic ca sunt INCARCATE.. [/qu Asta e bine de stiut !...INCARCATE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 26, 2010 Autor Share Postat Februarie 26, 2010 Stiu ca erau cativa interesati de clipsuri pentru carene.Am gasit la Elf de pe Oltenitei la 6 lei bucata-scump,dar originale Suzuki si iti faci treaba cu ele cand arde.Am mai multe oferte sa dau motorul,dar inca ma mai gandesc.De luni cred ca ai fac o revizie de vreo saptamana sa verific tot ce este de verificat si il pregatesc pentru noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Mesaj completatSi eu am avut aceeasi problema Ocvtav. Rezervor rizoma ( de la mac ), vine cu lamela aia de prindere pe care o poti indoi in functie de pozitie + surubul si o bucsa de cauciuc. Am pus de la mine doar furtunul si colierele. Nu stiu cat de estetic e fata de varianta stock, dar da rezultate. Atentie mare la DOT 4 ca e pacatos rau, ce atinge.....SALUT !! L-am fixat de surubul semighidonului ca altfel nu aveam unde. Succes! da , cam asta e solutia desi putea sa iasa mai frumos cu dot4 sincer n'am avut probleme fara frica oricum tre izolat tot acolo ..cu ceva carpe ..e mai usor sa previi stii bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Super tare !!! Inrebare - pentru un mers mai mult touring, (coburi + nevasta) din cand in cand mai spre sport (o Cheia ceva...) ce cauciucuri recomandati sau ati folosit si ati multumiti de ele, grip, km, uscat/ud. Pana acum imi fac cu ochiul Michelin Pilot Road 2 si Dunlop Road Smart in varianta standard de echipare 120/190, preturi 277 E si 259 E. Astept cu interes propunerile voastre ca vreau sa schimb gumele in max 2 saptamani. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 roadsmartul cam are probleme ..multi se plang de durata ..ca s'ar termina prea repede pe margini de luat in considerare noul M5, angel, qualifier 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 roadsmartul cam are probleme ..multi se plang de durata ..ca s'ar termina prea repede pe margini de luat in considerare noul M5, angel, qualifier 2 Multumesc Mac, sunt multe variante de luat in considerare dar varianta mai sfanta sa zic asa este un cauciuc utilizat deja la care poti zice bun/prost in anumite conditii si un nr de km. M5 - nu prea cred ca are cineva vreo experienta in Ro pe busa cu el desi este un cauciuc nou si este de interes. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 road 2 nu ma incanta, michelin abia acum s'a desteptat putin cu power one dar e prea extrem ptr buse de pirelli metz n'am dubii ca sunt capabili sa faca gume bune .. m5 reprezinta relansarea metzeler ptr segmentul sportiv -naked, la supersportive mereu au fost the best! rennsport- k3 si k3 interact feedbackul ptr angel e foarte bun, de la buse multe la hornet si r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Stiu ca erau cativa interesati de clipsuri pentru carene.Am gasit la Elf de pe Oltenitei la 6 lei bucata-scump,dar originale Suzuki si iti faci treaba cu ele cand arde.Am mai multe oferte sa dau motorul,dar inca ma mai gandesc.De luni cred ca ai fac o revizie de vreo saptamana sa verific tot ce este de verificat si il pregatesc pentru noul sezon. Unde e Elf-ul ala pe Oltenitei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Salutare baieti, eu am comandat m5 pe spate si m3 pe fata, nu aveau pe stoc m3 si pentru fata asa ca o sa va spun eu cum sunt! Iar cand o sa apara m5 pe aici o sa iau si unul din ala pe fata si dau m3! Ce este vreo problema, fratele Morrisson vad ca este intr-o mare dilema! METZELER man, no problem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) @cristi.. si nu numai ELF WoRKSHOP e chiar la intrarea in Popesti-Leordeni, pe partea dreapta... la nr 10 parca (Sos. Oltenitei)... scrie mare sus "MOBILA" (elfworkshop.ro) @emylyo.. sa-ntelegem ca nu vii la mare?! :-O si ca tot veni vb de mare... mai e un pic.. tre' sa vb de cazare... sau mergem cu corturile?! :-?? Editat Februarie 26, 2010 de BOA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Cate chestii interesante au cei de la elf habar n-am avut. Trebuie sa imi iau niste oglinzi mai serioase ca astea pe care le am acum or fi ele subtiri si finutze,dar nu vad nimic in ele Oricum,ceva mai incolo ca acum m-am bagat la asa ceva de la @Mac,Dumnezeu sa-l tina mult si bine ,ca tare de treaba-i omu' asta O sa arate cam asa... Editat Februarie 27, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) eu asa o mint pe nevasta-mea....ca mergem cu 100 si cand ma intreaba de ce merg tir-urile asa incet....ii zic ca sunt INCARCATE.. Mama stie ca Busulica e de 600.... Cand m-a intrebat de ce e muuult mai "grasa" decat celalalte motoare pe care le-am avut , i-am spus ca din cauza plasticelor...sa para mai "rea" Mesaj completat ... Maaaaculeee...de cand nu ne-am mai vazuuuut ! ...Tre' sa iesim la o bere sa mai pove ! Editat Februarie 27, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Reapere! ce e chestia aia si la ce foloseste? un fel de amortizor de ghidon?!:-?? @Mama lu' Pantera! Busa n-are decat 450 cc.. Va minte fata! Editat Februarie 27, 2010 de BOA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Pai ce sa faca...cred ca regleaza aerul in pneuri si da 25 de cai putere... http://www.ohlins.nl/index.php?langID=1&am...D=3&nsID=52 Glumesc..ajuta sa nu se-nnoade ghidonul Editat Februarie 27, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 da... merci! initial am crezut ca-i un antifurt, genul ala de blocaj volan de logan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Da,adevarul este ca si seamana cu blocaj-volan-Logan...Na ca o dau in rime.Acum ,vb serios,am considerat ca merita investitia,nu de putine ori am avut surpriza ''fierastraielor''asfaltice din curbe,gropi care ''ies'' brusc ,un gaz mai puternic pe iesire (din greseala) etc,mai ales acum,dupa iarna. Am incercat sa bag ulei mai gros in amortizorul OM,dar a devenit mai greu manevrabila in oras. Si daca stau sa ma gandesc,sunt prea sarac sa imi permit lucruri ieftine,vb unuia... Asta este,la pranz,paine cu sana Editat Februarie 28, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 how much si de unde-ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 L-am luat de la Mac la un pret special Pentru pret,contactati-l personal (sa nu ma baneze domnii pe aici) Oricum, un pret cat se poatte de corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Tare corect pretul, dar avand in vedere ca este OHLINS se accepta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Nu stiu ce ai vrut sa spui dar daca te uiti la alte firme(no name) ai sa vezi preturi foarte apropiate de nr 1 mondial in amortizoare...adica Ohlins Si cum mai vb cu cineva,as prefera sa imi iau un aparat foto(ex) de la firme care se ocupa doar de asa ceva(nikon,cannon,etc) de cat de la cei care produc masini de spalat, cuptoare cu micounde si detergent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Multumesc tuturor pentru sfaturi, gata am decis si luat (astept sa vina) Michelin Pilot Power 2CT. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 De 200 ? Timberwoof's Motorcycle FAQ Maintaining your Motorcycle I want to put bigger tires on my motorcycle. How can I tell what will fit? No, you probably don’t want to put bigger tires on your motorcycle. They will probably make it handle worse, not better. To some people, bigger tires may look better, but to those in the know, they make the bike look like the owner doesn’t know anything about motorcycle suspension and steering. Do you think you know more about suspension and steering than the engineers who designed your motorcycle? How do I break-in my tires? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Nu, varianta standard 190/50. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Ale mele au venit, varianta pe 190! O sa pun cauciucul de pe fata, m3 la promotie cand apare m5 de fata pe stoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate