mariuscojo Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) La prima intrunire de anul trecut de la Sibiu eu si Pantera am ajuns la o concluzie : E bine ca nu avem manelisti iubitori de Hayabusa ! PS. Cred ca ne-am inselat ! ......dupa poza cu pricina nu vad nici o explicatie cu referire la casti iar cuvintele sunt deprisos ! Offf, rautaciosilor, poate e o poza trucata, sau ..........artistica, sau ............. Editat Februarie 10, 2012 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) da-ne si nr. de inmatriculare sa-l ocaram oficial!!! nu ma prind din poza ce toba e...dar daca e muzzy...am o idee !! .... hai ca la voi nu m-am laudat dar de trei zile....aleeerg!!! Editat Februarie 10, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Offf, rautaciosilor, poate e o poza trucata, sau ..........artistica, sau ............. iti jur ca este cat se poate de reala. numarul nu am sa-l dezvalui, asa cum spuneam am postat poza doar de fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 asta e rea vointa nu vreau sa mananc rahat dar cred ca oricine isi permite sa o bage undeva la iernat daca nu are garaj<sa vezi mucegai in casti acum> Daca ai cel putin 3000 eu sa dai pe o Busa, sigur mai ai bani si de un garaj/husa. Sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 (editat) merge cuiva? https://www.facebook.com/pages/Hayabusa-Romania-Club/228672970557349?sk=wall Editat Februarie 11, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 mie imi merge cat despre persoana care tine motorul si castile cum a pezentat omu` mai sus... nu e singuru, in oradea este un motor de cativa ani in aceasi pozitie, mai nou am vazut ca a inceput sa se decojasca vopseaua de pe el dar fiecare face cum vrea... nu toti isi iau motociclete din pasiune ci poate e o fitza si chiar nu ii intereseaza de motor, deci eu unul as da importanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania questions: https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania?sk=questions https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania questions: https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania?sk=questions si? noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Ne chinuim cu zapada!!! Fiecare cum se descurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Ne chinuim cu zapada!!! Fiecare cum se descurca Nasule, Nasule, ce-ti mai place tie sa ne faci in ciuda... AUGUST! Sa ajunga si Capitanul si Skamutza pe plaiuri romanesti ! Este ok pt toata lumea ? Va pupa fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 august e mare ... depinde cand in august si cam pe atunci nu avem sanse ca lumea sa nu fie acasa , plecata in concedii etc ? eu sunt de parere ca tot sfarsitul lui mai inceputul lui iunie este ideal....acuma depinde si de oamenii plecati peste mari si tari...oricum mai este multa vreme si se paa atunci poate vine si apocalipsa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 august e mare ... depinde cand in august si cam pe atunci nu avem sanse ca lumea sa nu fie acasa , plecata in concedii etc ? eu sunt de parere ca tot sfarsitul lui mai inceputul lui iunie este ideal....acuma depinde si de oamenii plecati peste mari si tari...oricum mai este multa vreme si se paa atunci poate vine si apocalipsa ) Hai sa votam intre august si mai. Scrieti fiecare ce preferinte aveti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 august e mare ... depinde cand in august si cam pe atunci nu avem sanse ca lumea sa nu fie acasa , plecata in concedii etc ? eu sunt de parere ca tot sfarsitul lui mai inceputul lui iunie este ideal....acuma depinde si de oamenii plecati peste mari si tari...oricum mai este multa vreme si se paa atunci poate vine si apocalipsa ) apocalipsa e in decembrie!!!...dooh???..e stabilita clar!!! si eu votez tot pt. sfarsitul lui mai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 parerea mea e ca nu ar trebui sa fie votata chestiunea si vazut cand este majoritatea lumii disponibila...daca mai adaugam ingrediente gen vreme/temperatura/etc se complica treaba ...din ate am vazut cei inscrisi suntem cam aceiasi dei sa vedem cand e cel mai bine pt noi...ca e mai..iunie..august sau sept...nu conteaza, ci sa ne vedem apocalipsa e in decembrie!!!...dooh???..e stabilita clar!!! si eu votez tot pt. sfarsitul lui mai!! +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Din a doua jumatate a lui Iulie pana in a doua jumatate a lui August... e o perioada mai scurta... dupa mine e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Din a doua jumatate a lui Iulie pana in a doua jumatate a lui August... e o perioada mai scurta... dupa mine e ok. facusem un pool pe facebook https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania?sk=questions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Daca e sa fie mai in fara daca se paote as fie inainte de 28 Iulie... deci weekend`u 21/22 iulie sau 14/15 iulie Daca e sa fie in mai/iunie atunci numai vremea o sa ne spuna dat tot pe sfarsitul lunii mai inceputul lui iunie putem merge ... Principal e sa vedem cum ne adunam cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Eu zic sa tineti cont si ca in weekendurile de la inceputul lui iunie sunt concerte (Slayer, Megadeth, Motorhead) poate unii vor sa mearga. Eu merg pe sfarsitul lui mai 25/27. Eu cu feisbucul stau mai prost (sunt antifeisbuc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 da...ddaaa!!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 deci spuneti si voi cat de blond pot sa fiu...merg ieri sa imi cumpar ulei la vacuta...m auit la castrol 10w40 il pun la loc ma duc sa iau filtru ma intorc sa iau bidonul de unde il lassasem...merg la casa platesc...ma urc in masina...si cand aproape ajung acasa ma uit pe bidon si vad ca scrie 10w30...misto nu?...asa azi tre sa ma duc sa il schimb...unu din lucrurile minunate in tara asta...cumperi ceva si il poti schimba fara probleme daca e in starea in care lai cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Merge si 10w30 asa scrie la book-che - de la -20C pana in 30C ambient temeperature... asa ca daca faci pana in Iunie 7k km nu cred ca merita efortul sa mai mergi la Shop man... asta daca nu ai vreo fatuca pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Merge si 10w30 asa scrie la book-che - de la -20C pana in 30C ambient temeperature... asa ca daca faci pana in Iunie 7k km nu cred ca merita efortul sa mai mergi la Shop man... asta daca nu ai vreo fatuca pe acolo... Man chiar nu am nici o fatuca acolo...dincontra...era un indian...si doamne fereste ca nam nik cu ei...da asta asa de tare mirosea a transpiratie de ti se intorcea stomacul pe dos...si e dita mai magazinul halfords care cica vrea sa se respecte....pai daca zici ca merge asta akma ma schimb in hainele de scandal si am tabarat pe ea ...a apropo...championul a schimbat codarea la filtre nu mai e k301 acuma e COFO38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Salut baieti! Nu cred ca o sa fiu vreodata in clubul vostru dar daca s-ar intampla acest lucru asta e singura vitezana pe care as merge...si apropo mi-ar place mult sa vad asa ceva pe strazile noastre... ...sper ca nu am suparat pe nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Salut baieti! Nu cred ca o sa fiu vreodata in clubul vostru dar daca s-ar intampla acest lucru asta e singura vitezana pe care as merge...si apropo mi-ar place mult sa vad asa ceva pe strazile noastre... ...sper ca nu am suparat pe nimeni.... Generale asa vroiam sa fac si eu busa care am avut-o , dar nu aveam bani sa cumpar sidecase asa frumoase si nici nu ma rabda inima sa pun alt steag pe ea decat cel drag in trei culori. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Oare daca va spun ca au anuntat 20 de grade maine la londra va invart cutitu in rana? si sa va mai spun ca ieri anu fost 14 grade?....dinpacate eu nu ma pot bucur ad evreme ca muncesc...da abia astept wekendul si sa fie cald ssa pot fugi pana la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Carut bebe model 2012! Editat Februarie 24, 2012 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate