emylyo Postat Septembrie 27, 2012 Autor Share Postat Septembrie 27, 2012 Nu prea mai este interes?Hai sa vedem cine ar vrea si gasim o locatie de comun acord.Eu sunt pentru,dar ar fii ok saptamana viitoare ca sa nu vin singur.Locatie undeva la munte-Brasov,Sinaia,Predeal,Cheia,Busteni,Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 abea acu? Da, abia acum, imi vin idei spontan si nu-mi place sa planific. Stabilesc o destinatie si p'aci mi-e drumul , ma opresc unde am chef... Sambata las Busa acasa ca vaz ca n-am cu cine iesii si cu XT-ul o iau spre sud... habar nu am unde o sa ajung dar am o pofta imensa de souvlaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 asa fac si eu de obicei.. apropo. merg in vama veche sambata si duminica. ar mai vrea careva sa vina? cazare gasim la fatza locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Ufff...am reusit si eu sa fac poze dupa nu stiu cat timp...cam asa arata acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 A fost prea frumos azi ca sa nu ies la o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) eu nu mai pricep nimic ! Dar ca sa fie treaba buna am o solutie : Va invit in Muntii Vrancei, o zona splendida toamna ,sa campam in regiunea Lepsa o zona proaspat asfaltata cu patru straturi inca necirculata intens de masini si camioane, la o pastrama si must inasprit ca de ,specificul zonei cam asta recomanda cand e frunza ruginie ! si binenteles de toate cele ,ma ocup eu,ca o gazda buna ce sunt ! astept propuneri si daca este ,va garantez un weekend de vis pe meleagurile vrancene ! PS. nu vor lipsi surprizele asa ca astept sugestii ! Editat Septembrie 30, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) salutare am vazut pe FB o stire despre Pantera, se pare ca a avut un acident de circulatie destul de grav. stie cineva ceva de starea ei? un link despre accident http://www.tion.ro/motociclista-ranita-grav-intr-un-accident-rutier-la-timisoara/1178743 Editat Septembrie 30, 2012 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 cu parere de rau am o stire soc http://www.tion.ro/motociclista-ranita-grav-intr-un-accident-rutier-la-timisoara/1178743 . sa speram ca o sa fie bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 cu parere de rau am o stire soc http://www.tion.ro/motociclista-ranita-grav-intr-un-accident-rutier-la-timisoara/1178743 . sa speram ca o sa fie bine ! nicaieri nu se spune de starea ei de sanatate<cel mai important lucru> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Multa sanatate Pantera! Asteptam vesti bune despre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 cine e din zona si ne spune mai multe??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Salutare tuturor,eu o cunosc pe Pantera si suntem prieteni buni. Si in momentu de fata este in spital,suferind de urmatoarele lucruri: clavicula rupta,contuzie plamani,splina scoasa,ficat cusut. Deocamdata o mai tin in viata doar aparatele ,datorita faptului ca nu poate respira singura. Medicii au zis ca in maxim 2-3 zile se va mai ameliora situatia si o sa poata respira de una singura. Accidentu a fost destul de grav,a intrat pe contrasens si a lovit frontal un taximetrist. Motoru nu am vazut in ce stare este,dar din cate am inteles ,este dauna totala. Sper din tot sufletu sa isi revina si sa fie ok. Saptamana asta am avut parte sa aud de 2 accidente cu prieteni de ai mei motociclisti dintre care unu fatal. Imi doresc din tot sufletu sa nu se complice treburile si cu Pantera. Insanatosire grabnica ii doresc din tot sufletu!!!! Imi cer scuze pentru greselile de ortografie ,dar am scris repede . Daca mai aflu ceva ,va anunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Off,ce necaz... Nu pot spune nimic.... Sanatate ii doresc,sa se faca bine fara urmari. Imi pare foarte rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 groasa treaba... am vazut in pozele de pe infotimisoara. Sa speram ca isi revine si o sa fie cat mai putine sechele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 ...nasol moment... ...sa ai putere Gilda!!!Iti tin pumnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Suntem langa tine ,sa te faci bine repede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Fii tare Pantero ! asa cu ai fost intotdeauna nu renunta tocmai acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 1, 2012 Autor Share Postat Octombrie 1, 2012 Splina se poate si fara,ficatul se reface,clavicula se lipeste,sa dea Dumnezeu sa nu faca vreo complicatie sau infectie ca avea organismul slabit si isi revine,Fierul se face ca e robust:far si plastice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Doamne ajut-o ! ca era firava rau, mai ales cand am vazut-o ultima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Offf! Necazuri unul dupa celalalt pe capul ei. Un moment de rascruce in viata. Fi tare ca o "felina"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Posted 58 minutes ago E constienta!!! Vorbeste /index.php?/topic/684880-accident-moto-pantera/page__pid__3248058__st__190#entry3248058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Asta e bine ! Doamne ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Posted 58 minutes ago E constienta!!! Vorbeste /index.php?/topic/684880-accident-moto-pantera/page__pid__3248058__st__190#entry3248058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 ..... si daca vestile sunt inbucuratoare si sper sa ma credeti pe cuvant pentru ca nebunatica de Pantera urma saptamanile acestea sa viziteze meleagurile vrancei , propun ca intalnirea noastra asa ca la sfarsit de sezon 2012 sa aibe loc la Focsani in perioada 12-14.oct.cu un program destul de variat care sa cuprinda urmatoarele: 1. Primirea oaspetilor * vineri 12 oct. la Motel EDY OIL situat pe drumul european E 85 la 6 km de Focsani in directia catre Bacau pe partea stanga la intrare in loc Garoafa , urmata de o serata prelungita in Clubul TEXAS . 2. Sambata 13 oct. plecare in grup organizat in jurul orelor 12.00 catre Lepsa zona montana recent reabilitata cu un asfelt destul de ok ,urmata de o intalnire cu presa in jurul orelor 18.00 si binenteles petrecerea cu fast seara la restaurantul motelui unde ne cazam. 3. Duminica 14 oct servirea cafelei in centrul vechi al orasului urmata de binecuvantarea drumului si inchiderea editiei. PS. Cu gandul la zilele insorite de primavara si frumoasa intrunire de la Sighisoara va astept cu drag la .......... HAYABUSA MEETING end of season 2012 la Focsanigeles pentru sugestii si reclamatii pot sa va anunt de acum ca vremea tine cu noi si va fi superba pentru aceasta perioada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Lista pentru: HAYABUSA MEETING end of season 2012 la Focsanigeles 1-Punki Editat Octombrie 3, 2012 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate