GINO_xxx Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 10. EU si ...folcloristele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Gino, cam cate folcloriste sa trecem pe lista? Acum, intrebare tehnico-tactica... cei care vin singuri, doresc sa stea singuri in camera sau ar fi de-acord sa se "cupleze" 2 la o camera? Hai Primavara, nu ne mai amagi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) in numele celor casatoriti si aproape casatoriti trebuie modificata putin lista : Lista actualizata: 1.Cristi si Alexandra 2.Peu 3.Tudor si Oana 4.Danutu_m 5.Punki 6.Octavius si Alina 7.Andi 8. Mihai si Dorothea 9. Laur si Raisa 10. Gino + x ? Editat Martie 14, 2013 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 La cati Suntem pe lista Acum cred ca Avem Suficcient loc sa stam singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Lista actualizata: 1.Cristi si Alexandra 2.Peu 3.Tudor si Oana 4.Danutu_m 5.Punki 6.Octavius si Alina 7.Andi 8. Mihai si Dorothea 9. Laur si Raisa 10. Gino + x ? 11.TNG+ LILI( Dar nu pot spune acum daca pot sa onorez ,depind de servici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 salutare!imi puteti spune va rog cum se numesc plasticele alea cu x,nu le gasesc nicaieri denumirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 salutare!imi puteti spune va rog cum se numesc plasticele alea cu x,nu le gasesc nicaieri denumirea Am cautat in manualul de reparatie si din cate vad se numesc asa: plasticele de pe stanga si dreapta care sunt mai sus: Panel, Upper RH si Panel, Upper LH. Plasticele care sunt mai jos se numesc: Panel, Side RH si Panel, Side LH. Am dat si o cautare pe ebay si poti gasi plasticele de sus cu denumirea "dash panel" iar plasticele de jos cu denumirea "ram air panel" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 primim pe oricine cu orice!! E pusa! bine ca sunteti draguti. Vin cu scuterul de 125 si plec cu o zi mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Am cautat in manualul de reparatie si din cate vad se numesc asa: plasticele de pe stanga si dreapta care sunt mai sus: Panel, Upper RH si Panel, Upper LH. Plasticele care sunt mai jos se numesc: Panel, Side RH si Panel, Side LH. Am dat si o cautare pe ebay si poti gasi plasticele de sus cu denumirea "dash panel" iar plasticele de jos cu denumirea "ram air panel" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269399_472173249508066_708349865_n.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269399_472173249508066_708349865_n.jpg fente americane!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Fente autohtone..rivalul lui busa.. http://tngperformance.ro/BikePhoto.aspx?BrandID=4&BikeID=218&PhotoID=7018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 asta e a lui titus mare om mare caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 asta e a lui titus mare om mare caracter Raspuns corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 si merge cu butelia de la sifoane?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Guess who's back ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Nu pot sa vizionez clipul pentru ca sunt la munca... dar sper ca e de bine Welcome back!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 cred ca-ti era dor rau ,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 La numaratoare, dupa Gino & Co. Ma inscriu si eu...eu si fata mea...fara companie anul acesta. Scuze lui TNG dar trebuie ajutat Gino... Auzi ca aduce ansamblul folcloric cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 25, 2013 Autor Share Postat Martie 25, 2013 Eu asteptam sa fiu al 13-lea pe lista.Sper sa pot rezolva cu munca.Nu s-a stabilit inca locatia.Ma bucur ca Pantera a revenit printre noi si sper sa o revedem la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 bueeeei hai sa pastram lista aia actualizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Salutare! Locatia nu este stabilita... am zis de la inceput ca asteptam pana pe 15 aprilie, sa vedem cati ne adunam pe lista si mai departe sa incerc sa gasesc o varianta de cazare care sa se potriveasca cat mai bine pentru noi - ceea ce imi doresc este sa fim doar noi intr-o pensiune. Va salut pe toti si sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Si eu pe lista ! Propun Craiova...pt ca eu am motorul gata dar nu voi putea face drumuri lungi inca din cauza repercursiunilor accidentului . Daca va hotarati, promit sa caut ceva fain rau pe aici prin zona. Va pupa fata ! Editat Martie 25, 2013 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Atunci sa se deschidă secția de votare,zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Cat timp Nu Se Schimba Data, Merg Oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate