AndiOliver Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Este prima data cand am vazut atatea buse in fata mea in mod real. Le-am luat de la un cap la altul, iar ochii imi clatinau in cap nehotarat la care sa ma uit mai intai, le-as fi dus pe toate acasa )). Frumoase mobre stimati. Imi pare rau @pantera ca nu ai reusit sa vii. Nici eu nu am reusit decat sa ajung pentru cateva ore in compania domnilor, dar nu este nimic - data viitoare speram in mai mult si mai bine . Multumesc pentru plimbarea facuta, sa ma plimb inconjurat de buse a fost absolut orgasmic (iar drumul, bestial) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Salutare!!! Ma bucur sa stiu ca v-ati simtit bine si ca dupa acest weekend am ramas fiecare cu amintiri placute. Pentru mine si Alexandra este inca o intrunire pe care o vom adauga la momentele speciale. Se pare ca posesorii de Busici au ceva special, ne-am simtit foarte bine in compania voastra, de parca am petrecut cateva zile cu cei mai buni prieteni ai nostri, de parca ne-am fi cunoscut de-o viata Cat despre numarul mare de participanti... hmm, o placere si mai mare, sa fii inconjurat de atatea frumuseti Si acum sa incepem sa numaram zilele pana la urmatoarea intrunire cand ne vom aduna inca o data la un loc. Sa ne vedem cu bine, sanatosi si la fel de voiosi. Poate ne mai strangem la o plimbare in formatie "escadrila" formata astazi mi s-a parut foarte tare, cum ziceam, parca am fi mers zeci de mii de km impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Un weekend superb, cand e urmatoarea iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201044100443247.1073741826.1189864873&type=1 Cateva poze de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) Si noi am ajuns cu bine si alegerea traseului pe Siriu a fost castigatoare pentru ca ploaia ne-a ocolit pe tot traseul ! Iar daca adrenalina persista inca,pe langa felicitarile adresate tuturor participantilor si posesorilor de buse sper ca la sfarsitul lunii septembrie adica peste 4 luni sa ne revedem si sa continuam povestile la masa cu must innasprit si pastrama de oaie pe langa palinca aferenta si sa sarbatorim cum se cuvine si inchiderea de sezon ! Killy sa ne traiesti si felicitari pentru tot ! RESPECT TUTUROR ! Editat Mai 26, 2013 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 am ajuns si noi pe la 4 juma` ....inghetati si murati ...12 grade erau la pranz si bonus de la Cluj ploaia a fost alaturi de noi .....dar am ajuns cu bine, vom pune si noi pozili in curand si .... cuvintele sunt de prisos ... ma bucur ca ne-am revazut !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 la masa cu must innasprit si pastrama de oaie pe langa palinca aferenta si sa sarbatorim cum se cuvine. Confirm prezenta de pe acum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Cristi, linkul de poze nu este valid, cel putin eu nu am putut sa-l deschid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Killy, te rugam sa ne trimiti pozele pe mail, eu nu il pot deschide:( Foarte reusita busa stampede de rasnov ma bucur ca m-ati primit si asteptam cu nerabdare sa ne mai vedem/plimbam. Data viitoare sper ca fara atata ploaie, doar compania grozava a tuturor. Capitane, la mai multe margele! Deja ne gandim la palinca si afinata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 26, 2013 Autor Share Postat Mai 26, 2013 Am ajuns si noi cu bine si cam repede.Am oprit la Sinaia la un pastrav si a fost perfect ca s a uscat soseaua si nu am mai avut emotii cu gumele mele de pista.Intalnirea a fost placuta,sper ca v a placut zona deoarece eu am sugerat Rasnovul.Plimbarea de sambata a fost superba.Imi pare rau ca nu am gustat palinca,dar ma pastrez pentru must.Ai multumesc lui Ciprian ca a cuplat rapid si pt ca mi a dat in teste busa lui generatie mai noua.Cred ca voi trece pe lista de achizitii o busa generatia 2.Imi pare rau ca au lipsit Pantera si Cojo.Pt ca am o conditie modesta eu am facut un efort supraomenesc sa vin si cu moto si cu masina(sotia),dar totul este sa vrei cu adevarat.Respect celor 15 posesori prezenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Killy, te rugam sa ne trimiti pozele pe mail, eu nu il pot deschide:( Foarte reusita busa stampede de rasnov ma bucur ca m-ati primit si asteptam cu nerabdare sa ne mai vedem/plimbam. Data viitoare sper ca fara atata ploaie, doar compania grozava a tuturor. Capitane, la mai multe margele! Deja ne gandim la palinca si afinata! Nu poti primi mesaje Am trimis pe transfer catre Laur. Cine mai doreste, sa imi trimita adresa de la mail... pe forum nu reusesc sa le postez si nu cred ca pot fi puse atat de multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 ...am ajuns si eu cu bine,fara ploaie si fara sa-mi incing busa(130Km). Multumim Cristi,nu ne-a lipsit nimic. La Focsani raspund eu de palinca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Ma bucur ca toata lumea a ajuns cu bine la destinatie si ca v-ati simtit bine! Sa ne vedem cu bine in toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) putem sa ne mai vedem la ceva plimbari la mare, munte sau bulgari!!! eu sunt disponibil...daca aveti idei!!! Editat Mai 27, 2013 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 27, 2013 Autor Share Postat Mai 27, 2013 15 iunie Sea Wolf Mamaia,canta Cargo si altii.Locatia este superba,organizare excelenta,concerte,artificii,streaptease.Mi-ar place sa mai vad multe buse la un loc.Eu deschid lista.A doua persoana care confirma primeste o palinca din 2001 de la mine la Mamaia.Tare faza cu reclama la bautura energizanta.Sper sa nu aparem prin vreo revista dubioasa Gino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 putem sa ne mai vedem la ceva plimbari la mare, munte sau bulgari!!! eu sunt disponibil...daca aveti idei!!! Hai/haideti weekendu' asta la intrunirea de la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 27, 2013 Autor Share Postat Mai 27, 2013 Nu era rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 'Mi-as.. ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Am vorbit cu Capitanu poate ne combinam la o SeaWolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 eu merg 99,9% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 cateva poze noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Am ajuns si noi ne-a murat putin din Predeal pana in Campina. Multumim lui Killy ptr implicarea sa in organizare. Ne vedem la anul la Vatra Dornei dupa cum s-a stabilit ! Rectific Sovata (nu Vatra Dornei) au fost mai multe propuneri asa ca le-am incurcat :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Baietii meeeeei :x Ce de oameni si busici vechi si noI. ! Mi-e dor de vooooooi! ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Rectific Sovata (nu Vatra Dornei) au fost mai multe propuneri asa ca le-am incurcat :-) unde face Nicu armata???...unde-i buna inghetata???..unde-i fericita fata?? aiurea...ca nu prea merge inghetata cu palinca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 acum am vazut ca a fost si ciprian ,salut !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate