Spaima Ursuletilor de Plus Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 ce mai astepti capitane? cauta bascula, furca..jante! astept sa vad ceva frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 ideeeeiiii?!... brutus hayabusa620x433.jpeg » Post actualizat in 13 Nov 2014 15:45 Am de gand sa fac refac Busa pentru pista... decupam ceva asfalt pe acolo? Facem un mic monstru din ea Capitane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Facem facem... sa luam banii pe dauna mai intai. Inca nu au platit cei de la Carpatica nici o letzcaie... S-a infundat treaba in contabilitate. Probabil ca o sa ajung la o "giudecata"... Nu mai e mult, iar sorti de izbanda am... Zile bune tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Salutari si cele bune Capitane! Spor si multa rabdare in lupta cu mizeriile astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Eo am tradat...recunosc...is vinovat...nu dati cu pietre ca imi iau revansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Eo am tradat...recunosc...is vinovat...nu dati cu pietre ca imi iau revansa Superba! Sper sa ma insel, dar nu tu te-ai ales cu fosta moto 'imprumutata" in Uk? Editat Noiembrie 20, 2014 de manu_vvu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Eo am tradat...recunosc...is vinovat...nu dati cu pietre ca imi iau revansa Sa fii sanatos si sa te bucuri de noua achizitie,fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 da cineva a imprumutat fosta mea mobra si a uitat sa o inapoieze...ca de daca avea si actele in geanta dece sa nu se bucure de ea...bucurasar masa de bumboanele de pe coliva lui Superba! Sper sa ma insel, dar nu tu te-ai ales cu fosta moto 'imprumutata" in Uk? » Post actualizat in 21 Nov 2014 17:53ms geo....acuma astept sa se opreasca polaia si sa reusesc sa ma bucur cat de putin de ea...da se pare ca nici wekendul asta nu tine vremea cu mine (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 (editat) Faina Blonda... sa o forjezi in pace si liniste Scamuta... pune-I un nume...pe masura... ceva de genul B.B. )...sau Sharone Stone...sau Lori Groza. Editat Noiembrie 22, 2014 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 B.B. nu e bine..... doamne fereste sa-l confiste cineva si apoi sa-l bage in carantina sa ai noroc de ea Scamosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Nu am sa las sa treaca o luna de la ultima postare pe acest topic! Craciun Fericit tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Craciun fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Tng punki &all.lma cu drag.multi km cu soare Si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI TOATE CELE BUNE TUTUROR COLEGILOR !!!!NUMAI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani si sa aveti parte de un an nou mai bun , lipsit de evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 LA MULTI ANI SI UN 2015 EXCEPTIONAL TUTUROR COLEGILOR !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 La Multi Ani mult succes in noul an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Salutare băieți! Cum ați început anul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 .....cum l-am terminat pe celalalt......, in carje si orteza pe picior, de la glezna pana la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Sa avem grija de sanatate si sa ne vedem cu bine si anul acesta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Mda, optimisti vaz !!! Ia ziceti-mi voi ce sa aleg ptr. Busa mea, Michelin Pilot Power 2CT, Power 3, Conti Sport Attach, Brigestone sau Pirelii Angel ST ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 ce se aude de intalnirea aia de inceput de sezon?eu vreau sa imi iau biletu sa vin asa ca astept opinii pareri si o data probabila....asa ca putina agitatie si miscare peaici ce daca afara ingheat pietrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate