Kosh Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Daca tot e cu cerinte ... am nevoie de un parbriz si oglinda dreapta. Busa 99. Ideea e ca tre s-o duc la RAR si imi trebuie cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Multumesc » Post actualizat in 20 Oct 2015 19:28Arată bine fata mea altfel n-o mai cumpăramE fidelă, nu mă-nșeală, nu urla când mă îmbătam.O peticesc, dacă i se va întampla cevaTrebuie să am grijă să nu iasă aerul din ea.Cadouri nu tre' să-i fac, în oraș nu tre' s-o scotNiciodată nu va țipa dacă acasă nu mă-ntorcCauciucu-i cauciuc, mi se pare normalMă va iubi și atunci când n-o să am bani în buzunar. Dau la pompăDacă fata a mai slăbit.Dau la pompăDacă s-a aerisit.Dau la pompăBăi, s-a cam incinsCauciuc pe cauciuc, sentiment de nedescris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 http://olx.ro/oferta/parbriz-nou-suzuki-hayabusa-99-07-double-bubble-1300-sigilat-2000-ID4u9c6.html#f556b332da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 20, 2015 Autor Share Postat Octombrie 20, 2015 Am un parbriz original acasă branduit Tng .Cat despre tobe:recomand 2 tobe cu dbkiller.Full sistemul la busa fara rescriere harta este pistol cu apa si bani aruncati,dar si oboseala din cauza vibratiei motoretei si efect de diapazon.Si tobele trebuie sa fie bolton ca sa se poata schimba la Itp.Pt parbriz 0764689200.Sm un set de crashpaduri Lsl carbon look sh ramase si o pompa frana fata,furtune frana f-s 2007 si unul insertie metalica Trw nou pt ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Merci ... deci sa-mi bag p, am uitat complet de olx & co... Dau o bere cu proxima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Trebuie sa schimbi tobele daca vrei sa treci RAR-ul, ori.....ai vreo cunostinta si rezolvi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Intrebare posibil stupida: n-as putea sa sudez oglinda la prinderea aceea? In iarna ii gasesc eu oglinda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Intrebare posibil stupida: n-as putea sa sudez oglinda la prinderea aceea? In iarna ii gasesc eu oglinda... Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Oglinzi : http://www.okazii.ro/oglinzi-moto/set-oglinzi-suzuki-gsxr-1300-hayabusa-an-1996-2007-carbon-a173829326 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 @Kosh: vezi colegule se rezolva..... totul se reduce la bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Oglinda 89 ron http://motodiscount.ro/Oglinda_Vicma_ES445D_negru_dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Am un parbriz original acasă branduit Tng .Cat despre tobe:recomand 2 tobe cu dbkiller.Full sistemul la busa fara rescriere harta este pistol cu apa si bani aruncati,dar si oboseala din cauza vibratiei motoretei si efect de diapazon.Si tobele trebuie sa fie bolton ca sa se poata schimba la Itp.Pt parbriz 0764689200.Sm un set de crashpaduri Lsl carbon look sh ramase si o pompa frana fata,furtune frana f-s 2007 si unul insertie metalica Trw nou pt ambreiaj. Emylyo, sa nu ma intelegi gresit, nu vreau performante mai mari sau chestii de genu...vreau doar sa sune putin mai tare... » Post actualizat in 22 Oct 2015 07:43 Imi puteti spune ce cod au bujiile de la busa din 2001? Iridium sau normale? Netinand cont de pret. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 (editat) uite aici: https://www.ngk.de/nc/en/product-finder/produktfinder/MOTORRAEDER/ZUENDKERZEN/SUZUKI/GSX%201300%20R%20HAYABUSA/CR9E/8867/ la NGK: CR9E CR9EIX Editat Octombrie 22, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Vezi sa nu le iei de la "distribuitori oficiali" care citeodata habarnuau ce vind, adica bujii din Dragonul Rosu.Made in "Japonia" , facute undeva in China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 @bucurmarius: mergi la Unix la podul hingherilor - fostul electrometal. E la o scuipatura de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Daaa, e chiar langa mine Unix...are aceleasi bujii ca si zzr-ul. Fain cred ca am sa ii iau iridium. Filtrul de aer e nou, mai trebuie sa iau ulei si filtru. Ce ulei recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Tot la Unix gasesti filtru Mann MW65 La Ro Star Oil de pe Observator iei Castrol Power1 Racing 4T 10w40 sau 10w50 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Tocmai ce-a trecut Emilyo pe la mine si mi-a adus parbrizul stock, care-i impecabil. Cine vine frate sa-ti aduca la bot lucrurile de care ai nevoie? Emile, cu stima, ma inclin. Cand ne-om intalni cu "cireada de buse" sau orice alt eveniment, ai o masa de la mine! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Asa-i frumos sa ne ajutam intre noi, nu? Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 23, 2015 Autor Share Postat Octombrie 23, 2015 Frumoasa busa ta.De regula cele 99(legendele)sunt in stare jalnică.Sunt curios cum se aude cu tobele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Multumesc, multumesc Las' ca avem timp s-o si auzi. Din viteza momentului mi-a scapat gandul sa iau si cheia la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 weekend fain colegilor! poate asta e ultimul ca mai prindem un pic de soare.... numai bine, asfalt uscat si fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Colegii, ce cantitate de ulei, intra in telescoapele de busa din 2001? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Eu nu am Busa, dar umplerea cu cantitatea de ulei se face dupa indicatiile manualului se service, e vorba de inaltimea coloanei de aer de la nivelul uleiului pina la buza telescopului, cu arcul telescopului dat jos si . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 30, 2015 Autor Share Postat Octombrie 30, 2015 960 ml? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Cantitatea e pt a cunoaste daca cumperi 1l sau 2l de ulei pt furci. Umplerea se face ONLY cu masurarea coloanei de aer in interiorul furcilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate