punki Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) O.K. Cred ca este stabilita data: Deci i-mi permit sa decid (confor tabelului de mai sus) ca: INTRUNIREA POSESORILOR (fosti posesori,iubitori si prietenilor) DE HAYABUSA 2016 SE ORGANIZEZA IN PERIOADA 10-12 IUNIE(nu aprilie!!!)LA PENSIUNEA ,,COUNTRY COURT" din Curteni DE LANGA TIRGU MURES. Lista cu participanti ramane deschisa ! Editat Aprilie 26, 2016 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Atunci ramane stabilit, ne vedem vineri 10 iunie, dupamasa / seara Dii diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Nici astia la Shark n-au mai mult de XL ? In rest ...spor la treaba! Asteptam foto ... Shark imi trebuie marimea L si eu abia azi am venit in Buc. Uite geaca despre care vorbeam mai sus: Ma vad Joi dimineata cu ei ptr o proba sa vedem marimea exacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Dupa ce o probezi, sa lasi mai multe impresii. Poate si ceva date despre magazin. Vreau sa iau si eu in cazul in care este totul in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Pai da click pe poza si te duce in pagina magazinului.Ar trebui sa le cer bani ptr promovare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Kosh,un amic de-al meu a avut o geaca cu airbag,si dupa a 4-a iesire cu motoru',l-a vandut la sfert de pret.Capsulele de CO2 nu sunt ieftine,si trebuia sa schimbe la fiecare iesire,pt ca uita sa deconecteze cablul declansator de motor......vezi ce distractie era la benzinarie,cand cobora de pe motor,si se umfla. .Fiecare isi ia echipamentul,pe care o doreste,nu ma bag,doar ai in vedere si acest aspect.Geci cu aceasta tehnologie,sunt in comert de peste 10 ani,daca erau superioare fata de cele cu protectii "clasice",cele din urma dispareau de mult de pe piata.Daca ti l-ai luat deja,atunci iti doresc sa nu fii in situatia,sa-l vezi umflat.Bafta la refacut motoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Tarzan: te asteptam la intrunire! esti doar la o scuipatura numa' bine! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Astia zic ca forta necesara ptr declansare este mai mare decat cea care se intampla cand te dai jos de pe moto si uiti cablul ala. Maine ma vad cu comerciantul si-o sa ma uit bine. L-am sunat astazi si cica a mai vandut una. Vedem... pana la urma urmei azi mi-am luat casca si toate consumabilele ptr moto, exceptand anvelope. Ma bate gandul la un set Pilot Road 4 Sport-Touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 27, 2016 Autor Share Postat Aprilie 27, 2016 Un weekend care nu ma avantajeaza din cauza programului,dar fac(em)eforturi sa ajung(em) cu moto sau fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Dii Emylyo diiii! Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Am fost azi si-am vazut geaca. Este absolut superba, subtire cu aerisiri si protectii incorporate, plus air-bag-ul cu pricina. Ai nevoie de 35de kg forta sa declansezi umflarea airbag-ului, ceea ce ma indoiesc ca reusesti doar coborand de pe moto.Eu sigur o iau atat ptr mine cat si ptr pasagera mea. Vom vedea dupa. Exista si marimi mai mari, cu precomanda si avans, evident. Ieri mi-am luat toate consumabilele exceptand cauciucurile. Se apropie vremea ca soimul meu sa revina pe sosele.Tare-as vrea sa venim calare la intrunire.Sper sa fie gata pana pe 9 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Kosh: mai e o luna jumate pana atunci altii construiesc blocuri in timp mai scurt spor si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Eu sigur o iau atat ptr mine cat si ptr pasagera mea. Vom vedea dupa. Ma bag si eu la una. Vezi poate obtii reducere pentru 3 bucati. Imi spui cand sa vin in Bucuresti ca sa le cumparam si gata. Vezi daca reusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Mar'seee (Pitești....) trece-mă tată și pe mine pe lista din primul weekend!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Cu mare placere! Notat, bifat, adjudecat. Al meu esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 (editat) Sold Diiiiiiiii Editat Aprilie 30, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 (editat) Tu daca ai 80kile si faci un pas mai mare decit lungimea firului senzorului, generezi mai mult de 35kile forta.Vorbesc de miscare naturala. A nu se intelege ca sint impotriva air-bag-ului. Ai nevoie de 35de kg forta sa declansezi umflarea airbag-ului, ceea ce ma indoiesc ca reusesti doar coborand de pe moto. Editat Aprilie 30, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Indiferent... eu nu mai mai sui pe moto fara o astfel de geaca. Va trebui sa fim atenti si sa mai am un cartus de rezerva, just in case.Dupa ce m-am uitat atent la ea din apropiere, am pus-o pe mine (o marime mai mica, ce-i drept), eu sunt convins ca-i o investitie buna pentru eventuale cazaturi la viteze "normale".Este foarte usoara, subtire si aerisita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 offf...daca membrele n-ar fi atat de ...fragile, de expuse si de greu de protejat, mai ales cele inferioare... Trunchiul este cred cel mai rezistent si usor de protejat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 (editat) O masura in plus nu strica. Iar geaca are pret normal si mai este si reutilizabila. Am vrut sa iau de la BMW o geaca de vara (cea verde si foarte bine ventilata) care costa 1.900 lei. Au avut-o si la reducere luna trecuta (pe la 1.300 lei) dar, dupa 3 zile de sunat la ei si neraspunzand nimeni la telefonul ala, am renuntat. Asa ca, o prefer pe asta la aceeasi bani, mai ales ca sunt sanse 50% sa se si umfle in caz de nevoie. Editat Aprilie 30, 2016 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Website-ul hayabusa.ro, prima pagina.Aici il voi dezvolta pana aproape de final. Acum e doar un HTML pus, mai e mult pana departe.Am nevoie de poze si filmari cu soimii vostri.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Dii Kosh diiiiii! Da-i 'nainte cu tupeu! Mistooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Am reusit si noi sa “legalizam” perioada respectiva,asa ca daca nu deranjam prea tare ne inscriem si noi pe lista Weekend 10-12 aprilie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Max (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) Geo si Lili (TNG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Am vb si cu Cyp si cu putin noroc speram sa ajunga si Emylyo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Am reusit si noi sa “legalizam” perioada respectiva,asa ca daca nu deranjam prea tare ne inscriem si noi pe lista Weekend 10-12 aprilie:) atunci incearca sa-l reprogramezi pe weekendul 10-12 iunie sa fim impreuna cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate