pitesti2010 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Micu-i mic, cam mic mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 10, 2018 Autor Share Postat Septembrie 10, 2018 (editat) Marius cred ca trebuie sa schimbi ochelarii Editat Septembrie 10, 2018 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Micu-i mic, cam mic mic... unde mama dracului vezi tu mici pe acolo?? ha?? ...ti-am zis eu s-o lasi mai incet cu palinca de dimineata, dar tu Batman, Batman.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Nu-i vedeti, ha? V-am zis eu ca sunt mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Mda, poate ai dreptate, eu n-am avut cucherii la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 26, 2018 Autor Share Postat Septembrie 26, 2018 Nu ai avut ochelarii la tine,dar sa nu stii ce bagi in gura...offf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Salut baieti, am zis sa postez aici, poate are cineva nevoie: am acasa o pereche de semighidoane pentru o Hayabusa din prima generatie. Sunt in stare buna, le dau cu 50 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 .............dar sa nu stii ce bagi in gura...offf apoi cum mama dracului sa nu stiu...., am bagat bere, vin, sangria, sampanie, visinata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Pentru ca nu-l puteam monta puteam monta pe RAM mount datorita bagajului de rezervor, mi-a venit ideea asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Nu se misca de acolo. Am si spus in video ca i-am dat si 180 si nu s-a clintit. Fiecare axa de rotatie a prinderii este bine fixata in suruburi.Cat despre cum se vede, pentru mine se vede mai bine decat atunci cand il aveam in tankbag.Circul exclusiv cu tankbag mare, prinderea pe bord/furca fiind exclusa din start» Post actualizat in 03 Oct 2018 08:24 Singurul incovenient ar putea fi cablul de alimentare al GPS-ului pentru ca va fi conectat permanent la un powerbank care va fi pus in tankbag. Dar ggasesc eu o solutie. Voi lua un cablu de tip șnur, mai lung caci cele conventionale sunt prea rigide. Editat Octombrie 3, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Baieti, am nevoie de ajutorul vostru: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1849262438498386&id=228672970557349 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 si cu ce sa te ajut / ajutam ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Pai se doreste sa fim co-organizatori. Doar ca trebuie sa fie cineva care sa stie sa vorbeasca cel putin engleza. Eu cu limbile nu prea le am, asa ca un prim ajutor ar fi asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Pai se doreste sa fim co-organizatori. deci sa-i ducem la ciubar?? .......... Eu cu limbile nu prea le am........... nu te cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 Salutare, caut mai multe piese pentru Hayabusa 2009 (carene laterale, radiatoare, etc). Aveti idee daca dezmembreaza cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 va salut dragi colegi! as zice ca incet-incet, tiptil-tiptil sa incepem sa ne organizam pentru Winter Meeting 2018 evenimentul ar fi in perioada 29(30).11.2018 -- 02.12.2018, de joi seara pana duminica, ..sau fiecare dupa posibilitati... deci haideti cu propuneri pentru locatie si sa incepem lista cu inscrieri! pe curand si diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2018 Ce faci Lorant?Monolog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 apoi arunc prosopu'..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2018 Sa nu scapi sapunul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 azi-maine punem lacatu' si pe acest topic.... ia da tu de veste pe whatsapp de eveniment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 Cu busa nu poti calatori in timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Ba da...acum 20 de ani se lansa prima busa la salonul de toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 va salut dragi colegi! as zice ca incet-incet, tiptil-tiptil sa incepem sa ne organizam pentru Winter Meeting 2018 evenimentul ar fi in perioada 29(30).11.2018 -- 02.12.2018, de joi seara pana duminica, ..sau fiecare dupa posibilitati... deci haideti cu propuneri pentru locatie si sa incepem lista cu inscrieri! pe curand si diiiii! Daca ziceai Ciubar Winter Meeting, tresarea lumea, dar asa...... Iar propuneri, iar bataie pe organizare, iar implicare, iar comentarii ! Dar, chiar asa, facem ceva la finalul acestui an? Eu cred ca am inca loc , cu Emil, in ciubar, nu Emile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 haideti cu propuneri, sau ramane un CiubarCiumani si anu' asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2018 Anul acesta defilez pe 1 decembrie .De incaput fac eforturi,desi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate