scamosu_gl Postat Martie 4, 2020 Share Postat Martie 4, 2020 (editat) Cine merge tare cu motoretele? Noi toți respectam viteza legală !!! Aia legală de parcare !!!? Si obligatoriu pt nou veniți teste psihologice si de anduranța la palinca lu Cioby !!!! Prietenii știu dece ! Editat Martie 4, 2020 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 5, 2020 Share Postat Martie 5, 2020 Acum 8 ore, taong_mapagbiro a spus: ps : o pomenit cineva de palinca ? Toti o pomenim. A uns la suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 5, 2020 Share Postat Martie 5, 2020 Acum 16 ore, taong_mapagbiro a spus: ps : o pomenit cineva de palinca ? noooo, nici vorba...., noi nu bem, nu consumam alcoolice, Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99SIN Postat Martie 5, 2020 Share Postat Martie 5, 2020 12 hours ago, einstein1984 said: @99SIN sigur ai mai avut motoreta? ca te entuziasmezi de faze posibile cu CBR F3 din 97 Nu am mai detinut motociclete pana acum ... am avut cateva scutere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 6, 2020 Share Postat Martie 6, 2020 hahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 7, 2020 Autor Share Postat Martie 7, 2020 Daca are nevoie cineva de manerul pentru pasager de pe rezervor...vreau sa-l dau jos.Nu este chinezarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Are careva parbrizul stock de Busa generatia 2 si vrea schimb cu double bubble? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8, 2020 Share Postat Martie 8, 2020 La 07.03.2020 la 9:32, emylyo a spus: Daca are nevoie cineva de manerul pentru pasager de pe rezervor...vreau sa-l dau jos.Nu este chinezarie. Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Martie 11, 2020 Share Postat Martie 11, 2020 BUna tuturor. Am si eu o mica problema, mi s-a strambat (ovalit) janta fata dupa un soc destul de puternic. Stie cineva unde as putea sa o indrept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 13, 2020 Autor Share Postat Martie 13, 2020 Niko are Nko la nr?Era acum pe A2 apriape de Agigea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 Nope, PSD, nu era el :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 13, 2020 Autor Share Postat Martie 13, 2020 Asa e...parea 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 Acum 21 minute, Gixu. a spus: Nope, PSD, nu era el sau macar PUE MSD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 13, 2020 Autor Share Postat Martie 13, 2020 Vreme ideala de motoreta si eu am treaba.Are un amic niste gume noi,dar cu dot vechi...f vechi.Daca este cineva in perioada de criza si e interesat,desi nu prea sunt adeptul:set Racetek 2005,spate Pilot Sport tot 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 se doneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 Adica de 15 ani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 Shhhhhhh, sperii doritorii :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Astea sunt ebonita deja, iti pune viata in pericol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2020 Admin Share Postat Martie 14, 2020 Nu neapărat. În general cauciucurile moto stau depozitate în magazine sau depozite, nu afară, cum sunt cele de prin târg. Eu am luat odată provizoriu un cauciuc cu DOT vechi și singura problemă a fost că după 3000 km au apărut crăpături în material. În rest, în tot timpul ăsta, aderența și totul au fost ok la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2020 Admin Share Postat Martie 14, 2020 Evident, poate doar provizoriu, dacă nu aș avea suma necesară unor gume noi. Și le-aș Verific înaintea fiecărui drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 In orice manual de utilizare scrie ca anvelopele mai vechi de 5-6 ani trebuie schimbate.... Apar fisuri in cauciuc, se rupe insertia, pericol de explozie, isi pierde elasticitatea, etc Deci hooooo, nu diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 14, 2020 Autor Share Postat Martie 14, 2020 Eu am avut surpriza sa vad pe Bmw-uri de politie gume cu dot mai mare decat buletinul .Gumele in cauza au fost depozitate printre altele de auto si arata bine.Nu l-am intrebat pretul sau daca le doneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 Aveam in lista doua tobe Micron, vanzatorul insa inca spera, dupa un an, sa ia 850 Euro pe ele :)))) @gixu, https://motociclism.ro/topic/759930-set-tobe-hayabusa-08-17yoshimura-r77-full-carbon/?tab=comments#comment-4593216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 Acum 4 minute, Gixu. a spus: Inca trag sperante ca la dealer-ul local Suzuki sa-mi poata rescrie harta si eventual delimita portocala in primele trepte Daca nu reusesti,te ajut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 30, 2020 Share Postat Martie 30, 2020 (editat) Multumesc Geo, distanta de 1600 km e singurul obstacol major. Altfel, eram pe lista de programari. Pe aici nu exista posibilitatea de a gasi oameni cu pregatirea ta, de aici si acel "daca" initial ...Daca vin din nou cu ea acasa, la tine o las Editat Martie 30, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate