emylyo Postat Aprilie 5, 2020 Autor Share Postat Aprilie 5, 2020 Cum supravietuiti perioadei acesteia de pandemie?Eu mai fac cate o plimbare scurta in zona izolata in care locuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Salut! Daca ai deja 90k posibil sa fie nevoie de un schimb de simeringuri supape,secmenti si jocuri la supape. Asta daca ai consum de ulei si daca in urma unui test de compresie se descopera ceva probleme de etansare. In rest doar daca cedeaza ceva...ambreiaj generator,releu incarcare..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Eu am scos animala de la iernat si am savurat cei 30 km de la service/garaj pana acasa... De maine ma duce & aduce de la job Incep sa ma uit serios de o pereche de tobe. Nu mai merge asa :)) Editat Aprilie 6, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2020 Admin Share Postat Aprilie 6, 2020 Ți-am dat și mai sus un link de tobe. https://motociclism.ro/topic/759930-set-tobe-hayabusa-08-17yoshimura-r77-full-carbon/?tab=comments#comment-4593216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Luigi, multumesc. Am vazut oferta, eu caut insa tobe aici, in Germania pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2020 Admin Share Postat Aprilie 6, 2020 Pai poate le iei mai convenabil de aici decât acolo, asta spuneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) O pereche der Mivv Storm, noi, sunt 440 euro, transport gratis, pe site-ul oficial Mivv Germania. Astept si o oferta pentru o pereche de tobe Micron puse la vanzare pe Ebay. Oferta e mare, vinovatul e indecisul de mine :))) Pana sa vina criza aveam promis un R1 2015. Editat Aprilie 6, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Salutare. Caut si eu sa cumpar under belly sau belly pan (continuarea inferioara a carenelor laterale), pentru busa gen 2 din 2009. Are cineva de vânzare? Sau m.ati putea ajuta sa gasesc unul? Catalin 0767708511 - București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 59 minute, Gixu. a spus: ....., vinovatul e indecisul de mine :))) Daca e Suzuki, e Yoshimura, simplu.... Nu ai de ce sa fii indecis Doara e firma lor de-a casei, cum e AMG sau M, pt nemtoaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 @Emperor Politia sta cu ochii pe motosicli, mai ales din pricina tobelor galagioase. Exista insa si tobe galagioase, legale. Din pacate nu pentru Busa. Acum 15 minute, apriliacluj a spus: Daca e Suzuki, e Yoshimura, simplu.... Nu ai de ce sa fii indecis Doara e firma lor de-a casei, cum e AMG sau M, pt nemtoaice Nu neaparat de marca ma impiedicam, ci daca o pastrez sau nu si daca merita investitia de ~ 1000 euro. Un set nou de gume, o suspensie reglata cum trebuie, o evacuare ceva mai prezenta, un suport de numar, rimmstripe portocalii si o harta ceva mai fun :))) Cam 1000-1200... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 O viata avem.... PS. Eu mai bine cumpar tobe, decat undite..., depinde de lista de prioritati a fiecarui om... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: O viata avem.... PS. Eu mai bine cumpar tobe, decat undite..., depinde de lista de prioritati a fiecarui om... F corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Pana dupa Paste (aici e pastele we asta) e cam totul inchis. Saptamana viitoare sper sa pot comanda macar suportul de numar si decal-urile pentru jante. Pana una-alta, i-am facut plinul aseara. Prima oara pe anul asta & prima suta de km pe anul asta :)) La capitolul avantaje, locul de parcare gratis din fata spitalului :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 Bună tuturor. Caut și eu o janta față pentru busa generația 1. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Acum 7 ore, lorddanu a spus: Bună tuturor. Caut și eu o janta față pentru busa generația 1. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc mult. Salut, am janta fata stare perfecta fara lovituri/reparatii/vopsea originala,... piese Busa gen 1/2 inclusiv motoare ptr ambele modele ai PM Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Azi am umplut cosul. Acum stau ca pe ace pana vin piesele. Finale Mivv din titaniu Suport de numar din aluminiu. Rimmstripes portocalii. Probabil pana vin piesele va trebui sa cumpar si o guma spate, dar asta e alta poveste :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 La 13.03.2020 la 12:27, emylyo a spus: Niko are Nko la nr?Era acum pe A2 apriape de Agigea. Io ieream Am dat o tura la Tyulenovo, Dalboka,Balcik, Dobrich, Ruse,Buc. Frumoasa zi, frumoasa tura! Am o dilema, ce gume sa ii pun, Michelin Pilot Power 5 sau Michelin Power RS? A avut pe ea Pilot Power 3,care mi s-au parut bune...in afara de curbele stranse,unde mi-a cam plecat curu' la grad de inclinatie mare. Dar numai pe ace de par,gen. Si sunt si cam vechi,cred ca e 2015 cauciucul. O fi mare diferenta de numar de km facuti cu cauciucul spate pana se patrateste si se duce pe mijloc? Intre RS si Power 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Aceiasi dilema o am si eu. Gumele mele sunt aproape de limita.Spatele e in maxim 1000 km la semn. Conti Sport Attack 3 cu 5000 km parcursi. Editat Aprilie 15, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 astea de SS cam pe acolo tin, 5-6k, parca cu alea originale cu care a venit am mers aproape 7k alea de touring or tine mai mult..., dar mie nu-mi plac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 18, 2020 Autor Share Postat Aprilie 18, 2020 De Broasca mai stie cineva ceva?Avea Yoshi la vanzare la ultima lui interventie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2020 Share Postat Aprilie 20, 2020 Sa-ti trimit numarul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 22, 2020 Autor Share Postat Aprilie 22, 2020 Te rog.Aveam si eu un numar care este inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Update, ca sa nu lasam topicul sa lesine :)) Ieri am fost sa schimb guma spate, tot cu un Sport Attack 3 si cu ocazia asta i-am pus si valva metalica. Saptamana trecuta a venit suportul de numar de la R&G si setul de Rimmstripes. Comanda Louis pentru finalele MIVV a fost anulata ieri, dat fiind faptul ca dupa doua saptamani inca nu stiau daca reusesc sa o scoata la capat mai devreme de 15 Mai :))) Am comandat aseara o pereche de pe site-ul oficial Mivv Germania. Sper sa vina pana la mijlocul saptamanii viitoare. Desi initial ma pregatisem sa merg in service pentru montarea finalelor, suportului de nr si a setului de rimmstripes, nesimtirea service-urilor locale m-a convins ca pot face asta acasa, cu ajutorul prietenilor, fara prea mare deranj. 450€ revizia de primavara + iernat 80€ Suportul R&G. 15€ setul de rimmstripes. 440€ Finalele ( inca in standby, daca si astea se lasa asteptare, posibil sa creasca costurile) 196€ Guma spate cu tot cu echilibrat/montaj & valva metalica. SpumputZ inceputul de sezon :))) Editat Aprilie 30, 2020 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 sa ai noroc de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99SIN Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 salutare stie cineva daca Devil fac evacuari pt busa si de unde se pot achizitiona ? Merci . M-am lamurit ... cu evacuarea ... este prea scumpa pt ca este full si in acest moment asa ca am pus-o on hold ... Am cateva intrebari totusi legate de achizitiile pe care vreau sa le fac sapt viitoare ca sa ma pregatesc de vara si sunt un pic cam indecis : Schimb ulei : Motul sau Bel Ray ? Filtre de ulei recomandate sau HyfloFilter este ok ? Gume : aici am cateva nelamuriri maxime, eu m-am dat pe R1 cu Metzeler, Dunlop GP RACER si mai spre partea de touring sport cu Pirelli Angel insa pt hypersport vad ca am urmatoarele variante la Soimul de Vid (hayabusa) - MICHELIN POWER 5 aici spatele este 180/55-17 - BRIDGESTONE BATTLAX HYPERSPORT S22 aici este asa cum este recomandat in cartea ei 190/50 ZR17 73W - Dunlop GP RACER D212 iar aici spatele este 190/55-17 Intrebarea este cum se simte diferenta dintre 50 si 55 pe spate si care gume din cele de mai sus sun pretabile pt mers racing/touring 50/50 ? si care tin mai mult ? ... adica probabil ca o sa vreau si pe Adancata de cateva ori si in general imi place sa ma dau pe curbe. Stiu ca nu exista cauciucul bun la toate inca, dar recomandarea voastra pt un incepator in ale Hayabusei care ar fi dintre gumele de mai sus ? Gen ceva care sa aiba o cotatie buna si pe ud/ploaie . De ex ca sa zic asa Pirelli Angel la R1 pe ploaie mergeam cu 90 -100 km/h si se simteau ok iar la GP RACER 50-60 km/h era limita de comfort pe ploaie sau ud dar in schimb Pirelli Angel nu ma simteam la fel de bine pe viraje pe uscat cum ma simteam cu GP RACER . - Exista placute de frana recomandate ? Am auzit ca Soimii nu stau foarte bine cu franarea si manaca repede placutele . - Am vazut niste finale de carbon Two Brothers la 1600 de lei se merita sa schimbi doar finala sau n-are sens ? Am schimbat la R1 si KTM doar full exhaust nu stiu cum e doar cu finala schimbata. Multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate