kelu 265 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 baietii de la tomina sunt renumiti pt motoarele lor dar oricum de la cine ai luao<necunoscuti>este bine sa-i faci o revizie mai ampla a motorului<distributie,supape,uleiuri,filtre,etc>pt a putea sa fii sigur pe el<o ditributie completa cu garnituri , ulei,filtre, bujii nu trece de 2000 ron si iti faci o inpresie si de cati km reali are motorul> ps spunea cineva ca , kilometrajul nu se da inapoi ci doar inainte pana la 999999 si dupa aia o ia de la 0. <fals>la busa ca si la celelalte gsxr-uri<dupa 97>exista un cip de memorie in bord care cu un soft se poate rescrie <dureaza 10 min iar in it. cred ca toate servisurile de moto il au> verificati bine inainte de a cumpara ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 multi importatori fac asa si orice bord se da inapoi nu este nici o problema poate fi electronic sau mecanic nu este nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 http://cgi.ebay.de/JP-Plasmatacho-Suzuki-G...2110004r699oate cineva sa imi comande sau sa aduca asa ceva? ...mai ai nevoie de geamul de la stopul de frana??....am vb si eu la Suzuki si aduc si separat,doar geamul...daca voi avea nevoie ma descurc eu.....da-mi un semn daca nu ai facut rost si trimite-mi inca o data adresa ta printr-un sms... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ...Soimul meu albastru pregatit pt calatorii cat mai lungi.... ...am terminat sezonul 2008 cu 17000 km rulati doar in tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Frumoasa, hmm nici nu vreau sa imi inchipui cum suna tobele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ...Soimul meu albastru pregatit pt calatorii cat mai lungi.... ...am terminat sezonul 2008 cu 17000 km rulati doar in tara... pregatit pregatit...dar nu ai vrut sa meri azi cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 e pacat sa le chinuim pe frigul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ...Soimul meu albastru pregatit pt calatorii cat mai lungi.... ...am terminat sezonul 2008 cu 17000 km rulati doar in tara... Din ce am soinul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ce cauciucuri aveti pe motor impresii despre ele vreau sa-mi iau ce recomandati di experienta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ce cauciucuri aveti pe motorimpresii despre ele vreau sa-mi iau ce recomandati di experienta? No-Name, si sunt varza, si eu vreau sa le schimb! Eu la toate mobrele mele am avut Pirelli si sunt super! Am si pe cineva care aduce la bani putini, daca te decizi, si face si factura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 pregatit pregatit...dar nu ai vrut sa meri azi cu mine... ...gabi,nu mai fi rautacios ...pt ca stii f bine de ce nu am mers,doar ti-am trimis mesaj.... Din ce am soinul tau? .... fabricatie Noiembrie 2007...l-am cumparat in 22 Februarie 2008... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 .... fabricatie Noiembrie 2007...l-am cumparat in 22 Februarie 2008... Frunos soimu! Si, l-ai da pentru un 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ...gabi,nu mai fi rautacios ...pt ca stii f bine de ce nu am mers,doar ti-am trimis mesaj.... imi e putin ciuda ca am inghetat singur azi...am facut un mic maraton de 500 km in 6 ore ...si am si plecat mai neechipat...fuck...azi chiar am inghetat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 imi e putin ciuda ca am inghetat singur azi...am facut un mic maraton de 500 km in 6 ore ...si am si plecat mai neechipat...fuck...azi chiar am inghetat... Hai bre, ca azi nu a fost asa de frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Nasule michelin pilot power dar sa ti iei soft! the best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 de metzler m3 ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Gata, geamul e la mine, te astept sa il ridici. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Frunos soimu! Si, l-ai da pentru un 2008? ....e mai complicat sa-l schimb cu unul din 2008 , motorul este luat in leasing...tb achitat sau facuta preluare de leasing pe pers juridica...bla,bla,bla...nu merita, asa ca raman cu el pt ca face toti banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 tinand cont de sfaturile voastre sunt fericitul posesor unui 2ct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Felicitari, buna alegere, azi am luat geamul si am inceput demersurile pt baterie! pt spate, nu? ai luat de 200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Sa-mi zici si mie niste preturi la baterii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Sal, astept raspuns,ca nu la united motors si au spus ca verifica daca are furnizorul......astept... Te anunt cum primesc raspuns Sal, astept raspuns,ca nu la united motors si au spus ca verifica daca are furnizorul......astept... Te anunt cum primesc raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Pt Toniza!!!! Tobele sunt asa scurte de serie?Abia astept sa vad cum se aud comparativ cu a mea. Editat Februarie 18, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Capitane stiu ca esti pe mari indepartate, dar as vrea si eu un set de bujii. Cum facem sa intru in posesia lor - sapt viitoare sper sa ma apuc de mobra, revizia de primavara. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Pt Toniza!!!! Tobele sunt asa scurte de serie?Abia astept sa vad cum se aud comparativ cu a mea. ....da da , asa sunt....se gasesc si lungi , la fel ca si cele originale dar nu imi placeau cum suna si cum arata pe motor....m-am obisnuit cam greu cu sunetul dar acum e ok , mai ales ca merg si cu MP-3-ul in urechi , e suportabil dar pt cei ce marg in spatele meu , nu am nici o scuza... ....oricum impactul e bun pt ca am observat ca ma fac auzit de la distante relativ mari , de soferi si chiar de orataniile care mai circula pe margine adrumului...merita investitia cu siguranta... ...nu mi-ai spus daca ai facut rost de gemuletul de la stop.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate