Reaper Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Dupa e o aduc de la Bistrita,iesim cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 da categoric nu conteaza acele cateva grameeu as fi luat pe 200 numai datorita aspectului in detrimentul ciclistici se baga cineva la o tura sambata daca este frumos ca azi? Sa traiti, Nasule eu sint plecat sambata acum ,nu pot, poate cealalta ne vedem sa vorbim nitel pote mi rezolvi si mie xenonul, daca ai timp bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Dupa e o aduc de la Bistrita,iesim cu siguranta Sal Reaper, te ai mutat in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salutare flacai...si fete ) am vazut ca nu se intampla prea multe pe la noi... Eu apar pe acasa pe la sfarsitul lui aprilie asa ca nu prea pot sa ajut pe nimeni (morrison...ginoxxx...)mai aveti un pic de rabdare... Sorry...cand sunt plecat shopul busa e inchis. S-auzim "despre bine" God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salutare CAPITANE, de intamplat nu se prea intamopla, abea apare vremea buna. Ideea am inteles-o, cind ma apuc de mobra o sa verific bujiile, daca e urgent incerc sa vad de unde le iau. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) In legatura cu geamul touring... In scurt timp o sa-ti spun cand apare. Oricum dupa 9aprilie, daca totul merge bine o sa-ti parvina, ca vine fratele meu cu familionul de Paste in tara ramane sa ne auzim. Editat Februarie 28, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 nu vrea nimeni de aici tricouri personalizate cu hayabusa? poate vrea cineva tricou cu suzuki si cu hayabusa... sa aveti pe voi "gear" adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Sal Reaper, te ai mutat in bucuresti? Da. Dar momentan sunt pe patru roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Da. Dar momentan sunt pe patru roti Da... Dar ai la casa un supermoto ) si un enduro ca dhe... Cele bune Bogdane. Bine ai venit printre noi... Zi unde-i Inox ... Sa-si miste si el oasele la vale ce ziceti in Mai, sa ne dam cu Busa pe Seres. Am ceva spatiu intr-o remorca si un Vito ca sa o traga pana acolo... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Da. Dar momentan sunt pe patru roti Sa traiti, super tare frate uite cum vine si caldurica si scoatem si noi bovinele pe imas un pic.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 La Serres mergem calare,eventual capitane Lasa Vito si remorcile Da,abia astept sa se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pentru pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pentru pasionati CAt si de unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 CAt si de unde! la mine... da-mi add pe mess si vb acolo tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 La Serres mergem calare,eventual capitane Lasa Vito si remorcile Da,abia astept sa se incalzeasca Mergem si pe motor ) numai sa ne tina "suspensiile" si gumele la intoarcere... Ramane sa mai studiem problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Apropo's ... Ce mai sti de Adi?! Mai traieste?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 traieste pe la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Da. Dar momentan sunt pe patru roti Daca o sa faci drumuri de la Bucuresti la Bistrita ma bag si eu. Sunt mai frumoase pozele de grup, chiar daca sunt facute de camerele de pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Daca o sa faci drumuri de la Bucuresti la Bistrita ma bag si eu. Sunt mai frumoase pozele de grup, chiar daca sunt facute de camerele de pe DN1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a vazut cineva stirile la protv de aseara ziceau ceva de o hayabusa la 210 km/h stiti ceva eu am ratat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a vazut cineva stirile la protv de aseara ziceau ceva de o hayabusa la 210 km/hstiti ceva eu am ratat? da dar este vorba despre un motociclist din Anglia... si a fost prins de radar cu viteza asta....OAAUUU...MARE SCOFALA 210KM/H sa mers cu 300 si la noi in tara dar sa nu se mai auda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 da dar este vorba despre un motociclist din Anglia...si a fost prins de radar cu viteza asta....OAAUUU...MARE SCOFALA 210KM/H sa mers cu 300 si la noi in tara dar sa nu se mai auda mai stim noi pe cineva.... nu-i asa nasule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 mai devreme sau mai tarziu toti cadem in pacat... 3 bastoane... Am mai vazut ) si la Bulgari... Pe petecul ala de autostrada.... rrrrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a vazut cineva stirile la protv de aseara ziceau ceva de o hayabusa la 210 km/hstiti ceva eu am ratat? http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/devon/7865197.stm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Sa traitzi, gata verificate bujiile sunt ok, sincronizata mobra, verificata, compresie ok..etc, mai ramane sa ii schimb uleiul, lichidul de racire ala de frana, furtunasele si zic ca e ok. BTW sa il vad eu pe vreunu care mergea azi pe frigul asta ca la 120-130 am inghetat beton. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate