hondafan Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Sa traeasca toata lumea! Nasule cam asa ar arata galbena.... stickerele sunt o tiganie. urate de tot pentru o vopsea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Indicatorul l-am luat de pe ebay si nu l-am montat.Nu prea imi mai arde de mesterit,dar vineri sau sambata poate ma risc.Astept zilele astea un cumparator si o vrea mai subtire si stoc.Posibil sa dau jos tot de pe ea inclusiv sistemul Yoshimura si sa incerc ceva mai nou.Daca nu o dau zilele astea mai pun cate ceva pe ea si nu o mai dau. Pai Emile, din cate stiu ... nu tre decat sa scoti shaua ta... sa ridici tank-ul... mufa de la indicatorul de treapta viteza e in stanga jos... are o forma cu sectiune... triunghiulara ca sa zic asa ) Plug and play Mosule... nu-i mult de lucru... pe bord tre sa vezi unde-l montezi. Cele bune... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Cat mai stai capitane? Nu de alta dar mi-as schimba si eu sistemul de evacuare,parca suna mai bine 4in 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Apar Bre ... apar... vezi ca Yo' imi comand un Akrapovich... tot 4:2:1... sau un Alien Head... nu's hotarat inca... in plus mai tre sa-mi iau niste blockoff plates, un breather ptr cutia de viteze...daca vrei si PCM-ul sa-mi zici ca sa-mi aduc eu altul... Uite acu sunt la Bayonne ...plec la LeHavre... de acolo la St.Nazaire in santier... cu nava... si cam pe 25/26 apar si eu pe acasa... Salutare. Daca dai de Dertu'zi-i ca...pe a mea o vreau vopsita neagra mata...si o singura inscriptie pe ea E=mc2 ) asa ca sa se pregateasca ... Editat Aprilie 16, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Apropo... Mi-au venit Racordurile Spiegler (frana + ambreaj), un DoubleBoubble de la ZeroGravity (dark smoke) si bordul de la Lugmillio... asa ca Emil... nu esti singurul... cu Blue ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 astea au si "doape" ptr urechile pasagerului... in pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 stickerele sunt o tiganie. urate de tot pentru o vopsea buna. Sa traiti, faceti abstractie de stikerele de pe ea, le pun pe cele originale.... Nasule mersi de incurajare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 ai o vopsea superba pe ea de ce vrei sa o stici? inca astept sa ma suni sa montam xenoanele am scos motoreta de la b&s toarce k o pisica la relantiu si rage k un leu in ture trage de rupe super baieti in special gonzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 ai o vopsea superba pe ea de ce vrei sa o stici? inca astept sa ma suni sa montam xenoanele am scos motoreta de la b&s toarce k o pisica la relantiu si rage k un leu in ture trage de rupe super baieti in special gonzo Sa traiti, ai si tu dreptate, o sa ii cumpar si spray sa vopsesc semnalele daca tot ii dam masca jos sa montam xenoanele, majoritatea mi au spus sa nu o vopsesc si cred ca o sa ramana asa....... Saptamana viitoare sper sa gasim o zi cu soare sa le montam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 PASTE FERICIT tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 PASTE FERICIT tuturor !!!! Salutare all, " Paste Fericit " si toate cele bune!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coduverbal Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste Fericit baieti. Si cu SAGETILE cand iesiti la pascut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Daca dai de Dertu'zi-i ca...pe a mea o vreau vopsita neagra mata...si o singura inscriptie pe ea E=mc2 ) asa ca sa se pregateasca ... Negru mat? Se zgarie usor din cate stiu.Dar am inteles ca a facut rost de ceva vopsea de la Mercedes,vopsea cu care vopsesc aia stalpii in interior.Cica aia ar tine. Interesnta inscriptia formulei lui Einstein p.s. Fara PC nu am cum s schimb tot sistemul,asa ca da..trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ohooo...salutare dragilor si un Paste fericit tuturor. Am facut rost de foarte multe chestii in materie de vopsitorie.Am si negru mat, am si lacuri mate si ultra-mate foarte rezistente.....Capitane, abia astept sa-ti fac motoru'....ne vedem in Bucuresti foarte curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ok... Man... ne vom vedea in curand... Invierea Spiritului Sfant sa va aduca lumina si inspiratie in viata... tuturor. Ale bune. God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 la multi ani! tuturor sa vi sanatos capitane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 la multi ani! tuturor sa vi sanatos capitane Ms la fel si tie Nasule, suna ma sa ti spun unde ti a picat telefonul! 0740079434 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salutare tuturor, se pare ca astrele au fost favorabile cu Nasu, si a recuperat telefonul si inca o veste mare VACA MEA JOIANA ARE XENON, aoleu mama ce misto lumineaza, mai ceva ca Farul din Alexandria ca ala de la Constanta e mic copil pe langa farul de la hayabusa mea.....! Si bineinteles toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul lui Nasu care este faptuitorul acestei a opta minune a lumii........ ! Raman dator Nasule esti mare, de fapt cred ca ar trebui sa ti spun Nasu cel Mare, var cu Stefan cel Mare........si unchiu' lui Bogdan fiul lui Stefan cel Mare(asta 's eu)...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Azi am speriat cumparatorul cu busa si de maine continui modificarile.Saracul era invatat pe un 600 supersport si cand s-a vazut pe busa pe autostrada a zis ca nu e de el-prea rea.Macar am avut ocazia sa vad si eu cat duce un r6-276 indica ceasul cu vantul din spate. Asteptam cu nerabdare izolatoarele de evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salutare tuturor, se pare ca astrele au fost favorabile cu Nasu, si a recuperat telefonul si inca o veste mare VACA MEA JOIANA ARE XENON, aoleu mama ce misto lumineaza, mai ceva ca Farul din Alexandria ca ala de la Constanta e mic copil pe langa farul de la hayabusa mea.....! Si bineinteles toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul lui Nasu care este faptuitorul acestei a opta minune a lumii........ ! Raman dator Nasule esti mare, de fapt cred ca ar trebui sa ti spun Nasu cel Mare, var cu Stefan cel Mare........si unchiu' lui Bogdan fiul lui Stefan cel Mare(asta 's eu)...... a fost placerea mea dar lasa ca este bine ca o sa vada CAPITANUL drumul spre casa Azi am speriat cumparatorul cu busa si de maine continui modificarile.Saracul era invatat pe un 600 supersport si cand s-a vazut pe busa pe autostrada a zis ca nu e de el-prea rea.Macar am avut ocazia sa vad si eu cat duce un r6-276 indica ceasul cu vantul din spate. Asteptam cu nerabdare izolatoarele de evacuare. si o sa ne aduca izolatoarele, nu este asa emile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Am montat azi discurile pe fata Spiegler si am revizuit franele spate.Am acum frane beton fata si spate.Spatelui a trebuit sa schimb placutele de frana Brembo cu unele Tokiko care pur si simplu nu blocau roata.Materialul pare de proasta calitate.Acum am placute de spate de culoare rosu,portocaliu si verde de rezerva.Nu am reusit sa gasesc cablul de semnal pentru indicatorul electronic de treapta de viteza.Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 greu merge netul asta Bre Emile... ia vezi aici... poate te ajuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Nu prea imi dau seama nici din paginile astea.Am inteles ca senzorul de kilometraj este la alternator.Din el ies 5 fire.3 se duc la releul de inarcare-am scos mufa si am masurat si nu mai incarca,am bagat mufa si aveam 14,45 v la masurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Cele 2 fire ramase trebuiau teoretic sa fie cele de semnal pentru bord,dar nu au semnal pe ele. Editat Aprilie 22, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mai vezi... Hayabusa.... haine grele.... bre... trebuia sa va las manualul... acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate