smok3 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Munca mea si munca baietilor de la Carbon Systems http://www.carbonsystems.ro/Folie-carbon-3M.php a ajuns la un rezultat vezi poze...maine sunt gata cele 3 perechi comandate si pot mentiona ca arata chiar mult mai bine decat originalele Capitanului Editat Iunie 24, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 super arata super astept tel sa vin sa le iau 0723269456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 o iesire la Bacau pe pista de carturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Foarte frumos lucrate prizele de aer,Andrei. Nota 10. O sa-ti ceara Capitanu' drept de autor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 o iesire la Bacau pe pista de carturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Munca mea si munca baietilor de la Carbon Systems http://www.carbonsystems.ro/Folie-carbon-3M.php a ajuns la un rezultat vezi poze...maine sunt gata cele 3 perechi comandate si pot mentiona ca arata chiar mult mai bine decat originalele Capitanului Ces astea? intra in ram air? Se pot fabrica si pe alea de 600 k4-5?cat m-ar costa?sunt interesat de asa ceva mai ales ca imi lipsesc sitele de acolo din fata si as compensa cu ceva (fostul propietar lea scos si nu le mai gaseste..) Editat Iunie 24, 2009 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Foarte frumos lucrate prizele de aer,Andrei. Nota 10. O sa-ti ceara Capitanu' drept de autor..... acu trebuie avut grija la inbinarile foliei sa tina la vant si jet de apa. eu am avut tot motorul inbracat in folie si nu vreau sa va povestesc experimentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 pentru detalii va stau la dispozitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Poate aranjam cumva vara asta si te ajut s-o duci pe Busi la un circuit mai mare..... Hungaroring sau Panonia.....crede-ma ca acolo o sa te imprietenesti cu ea asa cum trebuie.Am vazut multe buse pe circuite , mai ales seara dupa ce se termina cursele oficiale.Te lasa cu far si toate alea, ca in varianta stock. Sa nu te miri daca o sa vezi si BMW R1200GS plecand de la boxa odata cu tine. Foarte bine ca ai incercat circuitul si abia astept sa se intoarca Capitanu din vacanta.....sigur o sa vada si Busa lui vreun vibrator vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am primit prizele..Multumesc Andrei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Poate aranjam cumva vara asta si te ajut s-o duci pe Busi la un circuit mai mare..... Hungaroring sau Panonia.....crede-ma ca acolo o sa te imprietenesti cu ea asa cum trebuie.Am vazut multe buse pe circuite , mai ales seara dupa ce se termina cursele oficiale.Te lasa cu far si toate alea, ca in varianta stock. Sa nu te miri daca o sa vezi si BMW R1200GS plecand de la boxa odata cu tine. Foarte bine ca ai incercat circuitul si abia astept sa se intoarca Capitanu din vacanta.....sigur o sa vada si Busa lui vreun vibrator vara asta. cu mare placere ! eu momentan ma antrenez aici ca e aproape de mine. pozele sunt din prima iesire pe pista. acum vreau sa schimb anvelopele ,carene de pista ,crashuri si cateva mici setari si dupa alte 3-4 iesiri sa ajung sa pun si genunchiul jos ca oricum am 1,85m si daca ies din sha nu ar fi mare greutate. o fac oricum de placere nu sa ating nustiuce performante. pastram legatura si poate ne-om gasi curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 poate ne strangem mai multi la predeal. ce zice-ti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Cu ce se prind in gurile de intrare Nasule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Cu placere Bogdane ... Editat Iunie 26, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Am pus caucioace noi pe busa-Pilot sport pe spate si power pe fata.Nu prea am unde sa le echilibrez.Trebuie neaparat?Setul vechi l-am echilibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 le-am fixat cu niste bumbi de auto eu am echilibrat rotile la united motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Salutari din Belek (Antalia)dupa o zi de nervi (datorita serviciilor deplorabile ale agentiilor de turism romanesti) ne-am cazat la Hotelul Miracle de Lux. Caldura mare pe aici bajeti curge berea in valuri...potolul suficient sa sature un batalion de motociclisti flamanzi ) fetele de pe aici sunt cam Rubesciene pe aici...In rest toate's bune. Ne auzim mai tarziu. Editat Iunie 28, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) ...as pune niste poze da nu merge...o lasam pe mai tarziu. ) bune Botoxuri ai facut mai Ardei. Sa ai grija de originale...le vreau inapoi cand ma intorc. Inox...vezi ca am gasit garaj la curte...curent,apa,ciment pe jos... Il luam pe un an daca e ok. Asta dupa intoarcere acasa... Editat Iunie 28, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 1. Capitane - daca este MIRACLE, am stat si eu acu 2 ani la el, bun hotelul fetele sunt de pe la noi sau imprejurimi ... oricum concediu placut. 2. ALOOO care ai o busica cu BOT-OXURI pe ea cu luminite peste tot prin fata si pe sub ea.... a trecut de la mare inspre autostrada pe linga mine ca glotu (eram cu masina ) poze va rog ca mi-a placut obiectul. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 poate ne strangem mai multi la predeal.ce zice-ti? Chiar asa, cine vine la Predeal? Ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Eu... si Smoke cred ca... Da... El am vazut ca a postat deja... Eu probabil...Dar 50% sunt pentru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ces astea? intra in ram air? Se pot fabrica si pe alea de 600 k4-5?cat m-ar costa?sunt interesat de asa ceva mai ales ca imi lipsesc sitele de acolo din fata si as compensa cu ceva (fostul propietar lea scos si nu le mai gaseste..) Se pot face ceva...dar tre sa-ti facem o amprenta pe intrarea de aer. In rest volumele de aer se pot calcula... De design se ocupa Andrei. Singurul lucru care o sa te coste e matrita...daca mai aduci vreo 2 clienti se amortizeaza cheltuielile. Pretul este negociabil. Arata-ti carena ) si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Salut... Ptr cei care isi comanda la Andrei Botoxuri...Recomand la intrarea narilor cutiei de aer in cadru sa le etansati prin inlocuirea garniturilor de burete cu un manson facut din banda de cauciuc dubluadeziv Bison... La prinderea Botoxurilor se folosesc la fel Banda dubluadeziva si Bradut de tapiserie pe partea interioara a ciocului carenei soimului. Rog pe andrei sa marcheze locul la fel ca si cel de pe originale. Cele bune. Editat Iunie 30, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 eu vreau sa plec sambata dimineata la predeal asa ca ar fi bine sa ne organizam capitane cum vii in tara sa dai un semn vreau sa scimb uleiul inainte de predeal si vreau si eu unsurub de baie din acela magnetic in sfarsit au venit si acarateturile pe care le-am comandat la b&s am reusit ieri sa inlocuiesc injectorul buclucas cu cel nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Am ajuns in Bucuresti in seara asta, dupa evenimente... mai mult sau mai putin neplacute... Cand vrei Surubul sa-mi dai de veste... il tin in jacheta moto... am si o garnitura cu el asa ca nu-ti face probleme... se rezolva. Peste weekend plec din Bucuresti asa ca daca il vrei ne intalnim maine si ti-l pasez. God Speed. Editat Iulie 2, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate