NASU Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pai atunci cand ies de la job pe la 17 00 vin spre tine ma suni tu cand ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pana sa plecam la predeal haideti sa o punem de o intrunire maine si sa mergem impreuna la evenimentul celor de la redbull din piata constitutiei ce zice-ti va bagatzi? ne vedem maine ora 16 00 la arc? eu o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 ok... Nasicu' la 16:00 la Arc... de acolo mai vedem ca se pare ca in la Casa Poporenilor incepe activitatea pe la 19:00 Ale Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 da stiu dar pana ne strangem pana schimbam o vorba pana ajungem se face 18 30 si asa avem locuri in fata am trecut azi dimineata pe acolo erau 3 trambuline aranjate si un perete de boxe o sa fie super nu trebuie ratat hai oameni veniti ne vedem la arc la 16 00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Sal Kelu! esti in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 da kelu mereu este in zona se uita si el la fratii lui capitane sa nu ma uiti cu linkurile cu tobe si pc3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 pot sa intru si eu ? salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 bine ai venit printre noi zine ceva despre busa ta poate vi si tu la predeal si facem un colt al soimilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salutare Nasicu' vezi ca ai un mesaj cu detaliile... la transport se pun si taxe vamale 3-5% SI 19%tva...Oricum iesi la un scor mai omenesc ptr un PCM3... Cele bune. pot sa intru si eu ? salutare! Ce detalii mai vrei... nu vezi ce accesorii are Busica ... vezi sa nu o dai la un ptret mic... ca nu merita. Am vazut ca vrei sa o "mariti"... vorbesc de busa ... nu de dmnisoara... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 bine ai venit printre noizine ceva despre busa ta poate vi si tu la predeal si facem un colt al soimilor mi-ar face placere sa intru ne intanlim toti o data cu hayabuse....doar ca Emylyo nu prea ma suporta:D , ce sa zic de busa mea...era visul meu de multi ani, am schimbat multe motoare pana la ea si nu veau sa o dau, doar daca am oferte bune, ca eu tot busa o sa-mi cumpar, aici unde sunt eu, sunt ieftine ca toti fug de ele ; in rest o stapanesc cat de cat bine, am mers cu ea cu 330km/h, pana la 200km/h merg pe o roata, e exagerat de puternica. puneti si voi poze cu ale voastre, sunt cele mai frumoase moto din lume, parerea mea Bafta si asfalt uscat la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 poate ne vedem la predeal si poate o sa vina si emil si o sa vezi ca nu este un baiat rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Se cauta Infractor periculos... violator de babe... satanist convins... ultima data vazut la RedBull Motorshow in Piata Constitutiei... ) Grija Mare... poate ne vedem la predealsi poate o sa vina si emil si o sa vezi ca nu este un baiat rau Editat Iulie 7, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 aoleoooo pititi virginele vine fascistul maniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Una din armele secrete ale "alui rau"... )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 si cand te gandesti ca ala este degetul ala mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Se cauta Infractor periculos... violator de babe... satanist convins... ultima data vazut la RedBull Motorshow in Piata Constitutiei... ) Grija Mare... Ce tricou misto are infractorul......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 plecam sambata dimineata la predeal? hai sa strangem randurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 linia 2 <mica hayabusa vine> io zic ca un 8 sau 9 am ar fi perfect <acum spuneti si voi ce va convine mai mult> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 PREZENT LA DATORIE - rugamintea este sa stabilim exact ora de plecare si locatia. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 Stai linistit colega de la Bacau ca nu am nimic cu tine.M-am facut eu inteles gresit,dar ma asteptam sa schimbam mai multe impresii pe la Bacau.Am inacaltat mobra si i-am tras o pompa de frana radiala(prin bunavointa lui Mac la care deja mi-am facut cont) si azi ies in probe.Am o gasca mare pentru Predeal cu inca 2 hayabuse,dar vad numai mizerie la vremea probabila si parca as vrea sa ma plimb,nu sa ma ud si sa stau crispat sa nu ma imprastii.Sa vedem la ce concluzie ajungem azi.Noi vrem sa plecam de maine-vineri la 4.A zis ca vine si Toniza sambata si cred ca vor fii ceva buse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 pai atunci ne vedem la 8 30 sambata la prima benzinarie dupa podul de la otopeni ROMPETROL e bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 pai atunci ne vedem la 8 30 sambata la prima benzinarie dupa podul de la otopeni ROMPETROL e bine asa? unde e mai exact<e aia de la iesirea din otopeni, vis-a-vis de garden plaza?> 8.30 e perfect <sper sa ajunga toata lumea ca la 9 cel tarziu vreau sa plecam> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salutare, Eu o sa va astept acolo... tin locuri in primul rand... deoarece plec de vineri in jurul orei 15:00. In caz ca se schimba ceva va dau de veste. God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 e cineva din bacau sau imprejurimi pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Bre... nu vrea nimeni filtre de aer ptr Busa... mai am 2K&N si 3BMC-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate