cucu bau Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Salutare la toata lumea,Ma numesc Mihai si sunt de vineri posesorul unei Hayabuse, am inceput in 2002 pe un DragStar de 250, apoi in 2005 am trecut pe un Fazer de 600 iar acum am trecut la Soim. Am facut deja in weekend 450km cu ea si sunt ff incantat de cum merge. Alte detalli despre ea nu am ce sa va spun ca toti o cunoasteti ca doar mergeti pe ea. Incerc sa pun niste poze cu ea si astept o intalnire cu "soimii". Bine ai venit man! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 pai cel mai bine este sa vb el cu admini si sa rezolve situatia sau sa faca alt cont iar media de varsta cred ca este undeva peste 30 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Multumesc de urari si sper sa ne intalnim sezonul acesta ! Salut Mihai! Bine ai venit ,sunt nerabdator sa vorbim despre ea! Mesaj completat Salut Mihai! Bine ai venit ,sunt nerabdator sa vorbim despre ea! Citeva imagini si cu albicioasa mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Salutare Bajeti si Fete am fost un pic Beteag... si am bolit o vreme... Mercy ptr urari celor care si-au adus aminte de ziua mea... stiu ei care... Salutare si celorlati noi veniti... E bine ca se ingroasa randurile... Busa Rules! Daca tot mi-am revenit m-am hotarat sa plec la Bistrita maine dimineata asa ca pe la 8a.m. imi iau zborul... God Speed. Editat August 10, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Salutare Bajeti si Fete am fost un pic Beteag... si am bolit o vreme... Mercy ptr urari celor care si-au adus aminte de ziua mea... stiu ei care... Salutare si celorlati noi veniti... E bine ca se ingroasa randurile... Busa Rules! Daca tot mi-am revenit m-am hotarat sa plec la Bistrita maine dimineata asa ca pe la 8a.m. imi iau zborul... God Speed. Ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija la drum maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 salut la toata lume Alex ma numesc sunt din slatina si am un soim din 99 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 frumoasa vopsea iar tribalele sunt superbe pentru necunoscatori sigur o sa para 2009 nu 1999;) ce bine da si cu top case sa o stapanesti sanatos se pare ca se ingroasa randurile si asta este bine sper sa devenim mai uniti si sa infiintam odata clubul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 salut la toata lume Alex ma numesc sunt din slatina si am un soim din 99 Mesaj completat Buna Alex. Vad ca mi-ai ascultat sfatul ! Bine-ai venit ! Mesaj completat Acum pe Stefan tre sa-l mai corup sa intre aici Mesaj completat Pun eu poze cu a lui Stefan, ca nu vrea sa-si faca cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Vopseaua este perlata si autocolantele rosii sunt reflectorizante si puse pe sub lac eu il am de aproape un an si sunt super multumit DOAR CA NU ARE FRANEEEEEEEEEEE ma schimbat placute ,furtune racing, pompa de frana radiala si tot degeaba parca ceva mai bine cu etrierii de srad 600 cei cu 4 pistonase cat despre club mai bine o intrunire nimic special ( concerte, treburi ,chesti ) ne intalnim undeva pe la munte , mare 2 zile cu cortu si vb mai multe eventual si de club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 numi vine sa cred, eu mi-am dat jos etrieri cu patru dupa srad si mi-am pus cu 6 de busa si tu? conteaza mult placutele<info capitanu> , iar legea fizici spune ca suprafata cu cat este mai mare...... oricum tot ce conteaza e ca tu sa fii multumit de franare si intradevar ai o moto superba<chiar ca la prima vedere spui ca e 2008> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Vopseaua este perlata si autocolantele rosii sunt reflectorizante si puse pe sub lac eu il am de aproape un an si sunt super multumit DOAR CA NU ARE FRANEEEEEEEEEEE ma schimbat placute ,furtune racing, pompa de frana radiala si tot degeaba parca ceva mai bine cu etrierii de srad 600 cei cu 4 pistonase cat despre club mai bine o intrunire nimic special ( concerte, treburi ,chesti ) ne intalnim undeva pe la munte , mare 2 zile cu cortu si vb mai multe eventual si de club Seara buna, 1. legat de frane incearca EBC ca si placute sunt super am ramas surprins de ceea ce sa intamplat dupa aparitzia lor, incearca furtune separat pe stg si dr iar daca nu pune si nu pune frana verifica discurile sa nu fie la limita de schimb. Iar daca nu si nu ia legatura cu EMYLYO ca el e cel mai in masura de atzi spune ce sa faci py UPGRADE, sau TNG pe partea tehnica. 2. Am si eu o mare rugaminte : maoi multe poze cu coburile, ma intereseaza prinderile si daca se poate ceva sfaturi pt achizitionare *se pot lua de pe altceva se potrivesc nu .. modificari pe parte electrica ..etc. Poate apucam sa ne vedem maine la o bere sau la Arc, personal prefer berea ... ca e mai liniste . 3. Am fost intrebat : stie cineva cite buse sunt in ro sau macar in bucuresti ... o estimare . Am zis vreo 80 in ro si vreo 30 in Bucuresti . Aberez ? Numai bine PS - super colorit am zis ca e 2008/9 Editat August 11, 2009 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 da maine la 6 la arc cine se mai baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 suportu de prindere e facut de mine 25 ron materialu si 3-4 ore munca ,nu cred ca merita sa dau 200-300 de eur ca sa ma folosesc de 2 ori pe an de ele nu am poze momentan dar promit ca o sa pun Mesaj completat numi vine sa cred, eu mi-am dat jos etrieri cu patru dupa srad si mi-am pus cu 6 de busa si tu?conteaza mult placutele<info capitanu> , iar legea fizici spune ca suprafata cu cat este mai mare...... oricum tot ce conteaza e ca tu sa fii multumit de franare si intradevar ai o moto superba<chiar ca la prima vedere spui ca e 2008> problema cea mai mare cel putin pentru mine este ca maneta este moale nu ca nu se opreste ,motorul se opreste binisor dar maneta este moale si ai senzatia aia de nesiguranta ( cel putin pe mine ma deranjeaza rau rau ) cu etrieri cu 4 pistonas are maneta mai tare si nu mai este elastica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salutare Bajeti si Fete am fost un pic Beteag... si am bolit o vreme... Mercy ptr urari celor care si-au adus aminte de ziua mea... stiu ei care... Salutare si celorlati noi veniti... E bine ca se ingroasa randurile... Busa Rules! Daca tot mi-am revenit m-am hotarat sa plec la Bistrita maine dimineata asa ca pe la 8a.m. imi iau zborul... God Speed. Sal Capitane, pai da si tu un anunt cand te ntorci, stii ca tre sa ne vedem! Asfalt uscat! Mesaj completat da maine la 6 la arc cine se mai baga Sal, eu sint zi si in jur de 19:30 cred catrec pe acolo! si nu o sa fiu singur dar poa' trec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) super tare fane si noua niste suporti de top case daca poti Editat August 12, 2009 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 super tare fane si noua niste suporti de top case daca poti Colega pune pretul pe manopera si pe material si ai o comanda ferma si de la mine. Numai bine PS - Ramane ora 6 la ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 (editat) Salutare la toata lumea.Am revenit de la mare.Din pacate nu am vazut nici macar o busa,dar am avut ocazia sa intalnesc accidental oameni de prin toata tara.Am avut bineintels sansa sa testez si franele-o vaca mi-a taiat fata la Saturn in 7-8 m si franele deja si-au scos banii.Am mai testat si top speedul dupa ce nu am platit taxarea si am alergat pana pe la Cernavoda de nu mi-a ajuns bordul.Imi cer scuze ca am inceput sa o dau si pe o roata dupa ce m-a disperat un tip cu un gsxr k2 care la 180 inca mai sta pe o roata si merge pana se plictiseste.M-a imbolnavit cu PCM3 de pe motor.Intrebare?Se potriveste Pcm de pe alt tip de suzuki pe busa?Deja vreau sa iau PCM3.FRANELE AU NOTA 10,pUIGUL LA FEL,hAYABUSA NOTA 10 SI pORCHE TURBO 10 CU FELICITARI.SE STIE EL CARE SI DE CE!Guarana ai gresit ca ai schimbat etrierii cu altii cu pistoane.Ce pompa ai? Mesaj completat Ca sa intelegei cum e cu franele.Etrierii la noul model au fost schimbati,pompa e aceiasi si are randament.Greutatea moto este mai mica insa.Modelul 99-07 are o pompa simpla si etrierii au 6 pistonase fiecare-4 mari si 2 mici.Cele mari actioneaza imediat,cele mici cu efect ntarziat din cauza suprafetei de apasare mai mici si asta pentru dozare.Nu stiu ce dozare au gandit ei,dar franam in centru si opream la gara.Acelasi sistem de franare este pe zx6 si zx9 anumite modele.Am mers cu un zx9 99 cu frane de serie si placute Ferrodo si culmea-rupeau soseaua in doua franele.Am verificat sistemul.Din pompa pleca un furtun ca la busa,dar avea deasupra aripii un repartitor care impartea in mod egal presiunea-sau distribuia.La bus anu este.Am simplificat la busa cu 2 furtune directe marca Hel si un banjobolt -surub special pe care busa il avea pus la etrierul dreapta.Deja furtunele metalice dau un plus franei,furtunele directe cu banjobolt dau si mai bine.Ulterior am schimbat discurile cu Spiegler de la Nasu.Recomand sa luati Braking si pentru look irezistibil.Apoi am pus frana radiala Nissin si placute Brembo.Am schimbat lichidul cu unul bun si am aerisit de zeci de ori.Pistonasele trebuie curatate si intretinute corespunzator.Eu al desfacut etrierii si am luat pistonasele bucata cu bucata.Am curatat,degresat,uns,wd40 si remontat la loc.Am muncit o zi.Fac asta la inceput de sezon si la final.Iar suruburile se pun numai cu blocator de suruburi Loctite sau WURTH.Ca sa fie si mai bine am pus o caucioaca Pilot Power Michelin ca sa adere la asfalt mai bine.Puteti incerca sa faceti rost de un repartitor de zx9 sau 6 si sa fie o modificare cat mai ieftina,dar buna.Pentru frane si mai bune recomand etieri Brembo si pompa de asemenea.Spor la treaba! Editat August 12, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Hayabusa 2008 Diametru galerie chiuloasa........ 45mm Diametru prindere finale............41mm Multumesc L.E. salutari noilor veniti O sa va spuna Capitanul o poveste interesanta despre peripetiile lui in legatura cu ultimul drum Editat August 12, 2009 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Multumesc L.E. salutari noilor veniti O sa va spuna Capitanul o poveste interesanta despre peripetiile lui in legatura cu ultimul drum De rau sau de bine...sper ca de bine. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Din pacate as fi vrut tare sa onorez intinlirea de la arc in seara asta ,dar sunt de servici!!! Poate alta data......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Cred ca vreau si eu suport pt valize! Vb numai pt voi, ce nu mai intrebati si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salutare la toata lumea.Am revenit de la mare.Din pacate nu am vazut nici macar o busa,dar am avut ocazia sa intalnesc accidental oameni de prin toata tara.Am avut bineintels sansa sa testez si franele-o vaca mi-a taiat fata la Saturn in 7-8 m si franele deja si-au scos banii.Am mai testat si top speedul dupa ce nu am platit taxarea si am alergat pana pe la Cernavoda de nu mi-a ajuns bordul.Imi cer scuze ca am inceput sa o dau si pe o roata dupa ce m-a disperat un tip cu un gsxr k2 care la 180 inca mai sta pe o roata si merge pana se plictiseste.M-a imbolnavit cu PCM3 de pe motor.Intrebare?Se potriveste Pcm de pe alt tip de suzuki pe busa?Deja vreau sa iau PCM3.FRANELE AU NOTA 10,pUIGUL LA FEL,hAYABUSA NOTA 10 SI pORCHE TURBO 10 CU FELICITARI.SE STIE EL CARE SI DE CE!Guarana ai gresit ca ai schimbat etrierii cu altii cu pistoane.Ce pompa ai?Mesaj completat Ca sa intelegei cum e cu franele.Etrierii la noul model au fost schimbati,pompa e aceiasi si are randament.Greutatea moto este mai mica insa.Modelul 99-07 are o pompa simpla si etrierii au 6 pistonase fiecare-4 mari si 2 mici.Cele mari actioneaza imediat,cele mici cu efect ntarziat din cauza suprafetei de apasare mai mici si asta pentru dozare.Nu stiu ce dozare au gandit ei,dar franam in centru si opream la gara.Acelasi sistem de franare este pe zx6 si zx9 anumite modele.Am mers cu un zx9 99 cu frane de serie si placute Ferrodo si culmea-rupeau soseaua in doua franele.Am verificat sistemul.Din pompa pleca un furtun ca la busa,dar avea deasupra aripii un repartitor care impartea in mod egal presiunea-sau distribuia.La bus anu este.Am simplificat la busa cu 2 furtune directe marca Hel si un banjobolt -surub special pe care busa il avea pus la etrierul dreapta.Deja furtunele metalice dau un plus franei,furtunele directe cu banjobolt dau si mai bine.Ulterior am schimbat discurile cu Spiegler de la Nasu.Recomand sa luati Braking si pentru look irezistibil.Apoi am pus frana radiala Nissin si placute Brembo.Am schimbat lichidul cu unul bun si am aerisit de zeci de ori.Pistonasele trebuie curatate si intretinute corespunzator.Eu al desfacut etrierii si am luat pistonasele bucata cu bucata.Am curatat,degresat,uns,wd40 si remontat la loc.Am muncit o zi.Fac asta la inceput de sezon si la final.Iar suruburile se pun numai cu blocator de suruburi Loctite sau WURTH.Ca sa fie si mai bine am pus o caucioaca Pilot Power Michelin ca sa adere la asfalt mai bine.Puteti incerca sa faceti rost de un repartitor de zx9 sau 6 si sa fie o modificare cat mai ieftina,dar buna.Pentru frane si mai bune recomand etieri Brembo si pompa de asemenea.Spor la treaba! pompa de frana este nisin radiala de la un zx10 2005 si cat costa futunele si de unde le pot cumpara problema este ca si discurile sunt cam uzate mersi pentru sfaturiiiiii dar pe criza asta mai greu cu bani au un prieten care dezmembreaza un zx7r care are aceiasi etrieri si repartitorul ala de care ai spus tu dar nu stiu ce sa fac daca se merita sa o mai umplu iara de lichid defrana furtunele sunt stoc la zx7r multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 pompa de frana este nisin radiala de la un zx10 2005si cat costa futunele si de unde le pot cumpara problema este ca si discurile sunt cam uzate mersi pentru sfaturiiiiii dar pe criza asta mai greu cu bani au un prieten care dezmembreaza un zx7r care are aceiasi etrieri si repartitorul ala de care ai spus tu dar nu stiu ce sa fac daca se merita sa o mai umplu iara de lichid defrana furtunele sunt stoc la zx7r multumesc e o diferenta considerabila de la furtunele de serie la cele after-market<apropo, multam EMILE pt ele sunt super pe langa ce aveam>si un lucru pe care cred ca-l stie toata lumea este aerisirea<trebuie insistat mult si lichid nou daca se poate> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 pompa de frana este nisin radiala de la un zx10 2005 multumesc Ma scuzati ca intervin pe topicul vostru, dar vreau sa precizez ca zx10 2004- 2005 vine cu pompa normala + ca toate zx10 au niste basini de pompe. Puneti ceva serios de la brembo, bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate