low_rider Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Ceva poze nu mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 As dori sa aduc la cunostinta ca fumatul cand "filmezi" este o lipsa totala de disrespect ptr invitati/tele/spectatori sa ma contrazica daca nu e asa cei care lucreaz ain domeniu , iar despre faptul ca m-am balbait....EU nu sint nevoit sa am simtul camerei....insa cei doi "profesionisti" ar trebui sa ia lectii de dictie si sa vorbeasca mai coerent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 As dori sa aduc la cunostinta ca fumatul cand "filmezi" este o lipsa totala de disrespect ptr invitati/tele/spectatori sa ma contrazica daca nu e asa cei care lucreaz ain domeniu , iar despre faptul ca m-am balbait....EU nu sint nevoit sa am simtul camerei....insa cei doi "profesionisti" ar trebui sa ia lectii de dictie si sa vorbeasca mai coerent CORECT.... Eu lucrez in domeniu de ceva ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 .....si eu am recunoscut ca sint pe taram necunoscut, fara taste si tot " a dat in mine" ....sint curios cine a comandat aceasta manevra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudolph Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Salutare tuturor in primul rand! In al doilea rand si eu am remarcat ca fata avea aseara tigara in mana si asta in timp ce prezenta, ceea ce nu este admisibil in tv never ever!! Asa ca atunci cand ai astfel de "lacune" ar fi destept sa nu mai comentezi la adresa altora si mai ales nu la adresa cuiva care nu are nici o treaba cu camerele de filmat si o si recunoaste. Cat despre tupeul lui Coxanu' daca o tinea sa comenteze, comenta in afara camerelor, eventual pe forum. Sper ca nu am calcat pe nimeni flagrant pe coada ca sunt nou pe aici si deja comentez, insa sper sa va obisnuiti cu mine si in aceasta "forma" altfel nu il mai aduc de Craciun pe Santa la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 ursule.....aaaaa, sint motociclisti....nu stiu ei din astea, da-i dreaq, hai sa ne batem joc de profesionalism..... , e frumos asa , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Placebo, vere, .... lasa-neeeee ... lasa-neeee ... ca asa ne faci de fiecare data ... tu bagi coca de te umfli ... si dup'aia cand nu mai ai ne fugaresti nervos ca intri in sevraj ) Asha fac ? Nu shtiu ce sa zic ... dupa doua pahare de cola mi se rupe filmul. PS: Joe Black a cashtigat!!! Jos coruptzia, Jos hotzia. La Lupta ... sa ne cashtigam drepturile pierdute UUUUURRRRAAAAA ... upssss iar am baut multa cola. PPS: Cat despre prezentatori ... eu consider ca s-au descurcat erespectabil ... ce sa zic ... cox este ca de fiecare data gica contra sau poate ca nu a fost atat de bagat in seama shi sa simtzit stingher la petrecere ... Frate, ce vroiai sa vina in frac shi sa cante romantze. @ Rudolph ... tu nu eshti renul care are putza roshie in loc de nas? ... glumesc. ... cola e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 21, 2004 Admin Share Postat Decembrie 21, 2004 da' explicatzi si pentru cei care n-au fost acolo ce s-a intamplat cu fumatul, balba & stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 PPS: Cat despre prezentatori ... eu consider ca s-au descurcat erespectabil ... ce sa zic ... cox este ca de fiecare data gica contra sau poate ca nu a fost atat de bagat in seama shi sa simtzit stingher la petrecere ... Frate, ce vroiai sa vina in frac shi sa cante romantze. Te vedeam mai trist decat eram eu dragule , cred ca altcineva a suferit de nebagare in seama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudolph Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Draga Placebo, eu am si nasul si putza roshie, dar numai pentru cunoscatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Te vedeam mai trist decat eram eu dragule , cred ca altcineva a suferit de nebagare in seama..... Paream trist? ... shi nebagat in seama? ... Frate ... nu numai ca ai observat ca in timp ce se filma prezentatorul fuma ... ai observat shi ca eu stateam trist intr-un coltz parasit ... Atunci, cand ai avut timp sa te distrezi? Glumesc ... eram trist ca tot te bagai in fatza mea la bar cand stateam la coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 pai distractia mea era tristetea ta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Desi era rapus nu se dadea prins,oricum sportiv l-a felicitat pe adversar.In concluzie dupa cum spunea si Dobrescu Cocxa este un baiat super bun in real live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Si "super bikerii" care merg moca prin UE ca deh... au Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Pacat de Raven ca a plecat asa ca geaca a ajuns la altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Si fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudolph Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Nkz mi s-a parut genial in postura de prezentator Mai avea putin si le lua oamenilor painea Oricum glumele lui au fost mult mai tari. Bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Cel mai adevarat si mai coerent dintre toti participantii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Tot el si au fost vreo 4 adversari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Aici a fost blat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate