Inger`Albastru Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 (editat) si normal ca nu a putut sa placa la toata lumea.unii e mai sensibili. berea nu era obligatorie si din ce au avut aia au putut da.iar gratis si f bun chiar nu am vazut pana acum nimic. Cat de faina era blonda nu are treaba cu petrecerea,iar muzica mi s-a parut ok desi are drepate mergeau si unele melodii mai hard. Era inchiderea anului motociclistic si nu al celui rock deci poate erau motociclisti care apreciau muzica buna dar nu pe cea hard in special. eu mai astept astfel de petreceri si am sa vin acolo de fiecare data pentru ca atmosfera e chiar ok. Editat Ianuarie 5, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 eu mai astept astfel de petreceri si am sa vin acolo de fiecare data pentru ca atmosfera e chiar ok. Nici mie nu mi-a placut berea ce era oferita gratis dar de obicei calul de dar... Oricum gestul organizatorilor e laudabil. Asa ca nu mi-a fost deloc greu sa imi cumpar o bere buna. Sunt de groaza unii. A incercat macar unul dintre carcotasii de aici sa intre in clubul respectiv alta data, sa vada cat este numai intrarea fara sa mai vorbim de de consumatie. Si tot ei se supara ca berea GRATIS era proasta. Intrarea in club e tot GRATIS si ei se supara ca nu este muzica buna. Apoi fara a observa ca erau acolo in primul rand pentru o strangere de fonduri pentru copii din orfelinate, se apuca sa spuna diverse cuvinte urate despre gazde, organizatori si toti ceilati . Imi pare rau dar pentru mine este mai greu de inteles reactia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popiana Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) popiana draga... hold your horses si lasa omu sa isi spuna parerea... ca poate nici mie nu mi-a placut berea aia moca si am baut altceva care m-a satisfacut.... cat despre ventilatie are dreptate... era fum sa-l tai cu cutzitul sau briceagul dupa preferintza.... iar cu gagica aia blonda..... arata ok... dar nu ca la tv.... no offense Da Wizzie, omul are dreptul sa-si spuna parerea, dar de aici si pana la a jigni toate fetele de la petrecere... Daca e sa criticam, putem sa ne luam de organizare, de continut, etc...dar sa te iei de cineva pentru cum arata, mi se pare o marlanie. Probabil, omul e perfectiunea intruchipata, de aceea ii da mana sa vorbeasca, si in cazul acesta as vrea si eu sa-l cunosc, pt ca n-am mai cunoscut om perfect pana acum. Editat Ianuarie 6, 2005 de popiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Opa ... ... se ingroasha gluma. Daca Ivan (cel mai calm motociclist din catzi cunosc) nu mai este calm ... se lasa cu dans. Ivane, ... omul o fi un "Real Biker" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Duminica incepand cu ora 12.00 imagini de la petrecere in emisiunea 2 ROTI.Puteti sa comentati in continuare...carcotasilor dar sa nu depasiti bunul simt.Este mai nasol cand nu ai ce comenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Da Wizzie, omul are dreptul sa-si spuna parerea, dar de aici si pana la a jigni toate fetele de la petrecere... nu vad unde a jignit toate fetele care se aflau acolo cand omul a spus doar de prezentatoarea blonda... sau va reprezinta cumva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popiana Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 de alte tipe nu mai vorbesc. atat. Wizzie, aici cred ca se intelege foarte clar si poate m-am simtit si eu puti jignita( sa nu intelegi ca as fi vreun top model). Dar pana la urma, ce mai conteaza. Ai si tu dreptate ca omul poate sa-si spuna parerea. N-am inteles insa afirmatia ta: "te reprezinta?" Ce sa ma reprezinte? Blonda sau ce? Nu ma reprezinta, dar imi place ca nu are figuri in cap ca altele care apar la tv. Adica a stat cu mine de vorba fara sa-si dea aere. Si mi s-a parut ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Adica a stat cu mine de vorba fara sa-si dea aere. Si mi s-a parut ok. Era si cazul altfel si-o lua rpd la poteca... caci tocmai acolo nu era un loc si nici un moment oportun "sa-tzi dai aere". hai sa inchidem subiectul caci l-am lugit destul... have fun si asfalt uscat.... (in primavara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DerVish Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 o sa postez neste kestii dupa 10 zile, ca sa nu se spuna ca postez cu supararea in vena. bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Trei crai de la Backsage si nelipsita Coca-Cola din mana lui Placebo. ....mda...cola fara alcool...placebo devine saicotic cand barmanul ii greseste comanda ... ...stii ca nu ma pot abtine...C-U! ...LA ETRUSCO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Ce sa fac daca ma trombonit unu' ca cica cola ajuta la potentza ... spre deosebire de tzigarile mentolate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 ...ar fi bine daca te-ar ajuta....cat despre zigari cu menta, le iau si io din cand in cand ca mi s-or urcat coizele la cap shi prea multa atitutine uneori dauneaza ...fac ce pot, sa stau in top!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DerVish Postat Ianuarie 19, 2005 Share Postat Ianuarie 19, 2005 ave! in primul rand BEREA ERA PROASTA: incercati sa beti 7 beri de la dozator si durerea de cap de dupa aceea va va aduce aminte pentru totdeauna de asta. apoi spuma ei era suficient de groasa cat sa-mi sugereze o anumita marca de detergent, lucru perfect inacceptabil mie. cand am spus ca am suportat atmosfera, luati-o literalmente : fum cat cuprinde, in timp ce eu as prefera sa fumez doar "verde natural" fara nicotina sau gudron; plamanii mei se vor feriti de toate kestiile atea, mi-e destul ca traiesc in capitala. raspunsuri: @inger albastru nu sunt sensibil, sunt doar pretentios, nu vad unde e chestia gresita in asta. la faza cu prezentatoarea ai dreptate, e vorba de diferenta intre machiajul de tv si cel de seara, vorbesc mai jos de asta @ozzy r u talking 2 me? @ivan ma inteleg perfect, dar cred ca tu esti gelos pe faptul ca pot sa aud mai multe voci in cap decat tine ma suport destul de bine, desi personalitatile mele nasc pui vii si-i hranesc cu lapte; vrei f'o doua?(hai ca e super oferta) @popiana de tombola nu stiam , poate as fi pus ceva prin definitie sunt Adonis+Apollo +Hermes+Priap+un sfert din Jeezus f**ing Christ Superstar+150% mr Nice Guy(unde trebuie si pt cine merita), ca si oricare alt cetatean mascul cu toate oualele si neuronii la locul lor. cat despre bataturi in palma, intreaba 95 % din persoanele de sex masulin, si o sa afli un raspuns surprinzator (pentru cine oare?) daca as fi fost subtil ti-as fi recomandat sa-ti schimbi bateriile la vibrator cu o marca mai buna daca as fi fost super subtil ti-as fi cerut scuze pentru ca te-am pus in situatia de a te exprima ca o venerabila persoana de varsta a doua recent trecuta la menopauza din suburbiile acestui minunat oras . asa nu-ti spun decat :evolueza din faza de mirc, incearca sa folosesti mai putini smiley-uri (arata cam aiurea peste 10 per post), si incearca sa-ti controlezi afirmatiile, poate ceilalti raman cu o impresie defavorabila tie. acum cred ca datorez niste scuze prezentatoarei blonde, mi-am dat seama de semi-nesimtirea afirmatiilor mele, in acest caz fiind fix diferenta intre machiaje de mai multe feluri, lumini, post-productie, care lucruri nu se pot cere in club. inca o data , a fost vina si prostia mea ca am postat inainte sa ma gandesc mai bine.inca o data, scuze. pt celelalte persoane de sex feminin care au fost acolo si s-au simtit jignite, aveti dreptul la toate scuzele mele, dar nu am gasit un exemplar perfect din punctul meu de vedere(sorry, imi functioneaza inca instinctul de vanator) recomandari: inainte de data viitoarei intalniri incercati sa faceti un poll de gen : daca vreti berea gratis, ce marca, daca ar merge eventual ca intrarea/berea sa fie cu plata si banii din asta sa fie donati, de votat playlistul , alte sugestii, etc. bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 din pacate nu am putut fi prezenta,desi sincer mi-ar fi placut! si tare curioasa sunt sa cunosc acel nou membru teribil de carcotas...stie el care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popiana Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 (editat) in timp ce eu as prefera sa fumez doar "verde natural" fara nicotina sau gudron; plamanii mei se vor feriti de toate kestiile atea, mi-e destul ca traiesc in capitala. Acum iti inteleg perfect frustrarile. A creierii prajiti, "vere"! Pacat de tine, sincer! Ti se terminase stocul de "verde natural" si de aceea nu-ti mai placea nimic. De ce n-ai spus asa, poate li se facea mila baietilor si te ajutau cu banii stransi la tombola? Oricum, mult succes in lumea ta, Adonis+Apollo +Hermes+Priap+un sfert din Jeezus f**ing Christ Superstar+150% mr Nice Guy! Editat Ianuarie 20, 2005 de popiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Ntz.....Doctorul Cristian Andrei !!! De luat, stii tu de unde sa-l iei Cat despre lumea ta...un singur cuvant...You must really feel lonely. A, si in caz ca nu stiai...succesul unei seri nu consta in berea moca, sau apa de la robinet moca, sau muzica, sau fumul de tigara!!! Ci in persoanele cu care esti, cum te integrezi in grup, cat de sociabil esti...Ceea ce posturile tale au raspuns in mare pt tine! Te-am salutat si ..kip ap da gud atitiude... (un smaili for iu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 Urasc cand oamenii se tooooooot cearta si inteapa reciproc pe niste chestii fara importanta.... Nu aveti altceva mai bun de facut? Sunt absolut de acord cu faptul ca fiecare e liber sa isi exprime si sustina parerea, dar chiar credeti ca e cazul sa facem cateva sute de posturi pe tema fumului din local sau a berii de la dozator sau a machiajului blondei?? Haideti sa postam ceva util... Sper ca nu se va simti nimeni ofensat de punctul meu de vedere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 Cata dreptate ai..Dar stii, e in spiritul omenesc sa se certe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DerVish Postat Ianuarie 22, 2005 Share Postat Ianuarie 22, 2005 Ceva util tot am propus, si inca mai sustin: inainte de o kestie din asta incercati un poll cu sugestii utile, pentru a multumi pe toata lumea @ivan : inlocuieste personalitatile cu 2 beri si pot sa te ajut cu adevarat cand o sa vin la etrusco. cine-i dr pop si ce face?(cunosc mai multi) @undertaker poate ca ai dreptate cu singuratatea. faza ailalta o stiam. cretian andrei nu-mi inspira incredere . tie chiar iti place emisiunea lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 BRE! Anul asta cine, cum, cand, unde si de ce, organizeaza PETRECEREA DE SFARSIT DE SEZON 2005? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Unde vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 O avut dreptate Placebo cand o zas c au aparut pa forum tot soiu de cotrobaici, care invie toapice moarte de luni/ani. BAAAAA, E TOPIC VECHI DE UN AN!! [/size ]scrie si in titlu; pana nu anunta nimeni fo noo distractzie, statz si asteptatz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Tinere Navarro, Nu am considerat ca trebuie sa fac EU un topik nou pe aceasta tema, ci ACEIA care vor organiza petrecerea. Consider ca ai o replica ne-la-locul-ei! Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Tinere Navarro, Nu am considerat ca trebuie sa fac EU un topik nou pe aceasta tema, ci ACEIA care vor organiza petrecerea. Consider ca ai o replica ne-la-locul-ei! Asta e! Ne gandim Asteptam propuneri locatie program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Multumesc ONORABILE! Sincer, am toata increderea ca va iesi frumos! Abia astept! Respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate