c0zmin Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 am primit ceva poze din irlanda... pare interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Mda,e muncita,nu gluma... !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Wow, a muncit la ea de i-a iesit de nas si pe urechi! check out his site http://www.excaliburbike.com/2ingles.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 http://www.excaliburbike.com/ nenea a aparut intr-un episod la OCC. de acolo il tin minte si de atunci stiu si siteul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Aha,deci nu m-am inselat...Stiam ca parca l-am vazut in vizita la OCC..."farul" scoate flacari,parca... Apropritaru',daca tzin bine minte,e comis-voiajor...Ceva cu chimicale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Impresionant motor...pentru un copil de clasa a treia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mie nu imi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mie nu imi place deloc Comentariul meu incepuse cu "mda"...Apreciez munca depusa,nu neaparat si produsul final,depinde de gust. La noi,INCA n-am reusit sa gasesc vreun meserias (particular sau firma),sa-mi fac crash bar,asa cum vreau eu.Pt. VN 750 exita doar 2 modele de engine guard,total inutile,pur estetice...Si la nebunia de trafic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 frumos... si kawasaki supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 sunteti rautaciosi si invidiosi. e un custom foarte fain si chiar atrage privirile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 intr-adevar, atrage privirile, dar senzatzia mea e ca motoreta asta e prea inzorzonata, la o adica asta e boala multor choppere, in loc sa fie minimaliste sunt prea ingrunate de tot felu de briz brizuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 E kitch, Aglomerarea de detalii duce direct la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 detalii la aceasi idee, kitch e atunci cand pui detalii din mai multe idei. parerea mea e ca e f usor sa arunci niste cuvinte despe munca altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 detalii, nedetalii, mobra arata bine si exista coerenta in design. si pe unde era, e clar ca si functioneaza si e fiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 detalii, nedetalii, mobra arata bine si exista coerenta in design. si pe unde era, e clar ca si functioneaza si e fiabila. De unde stii ca e fiabila? Mie imi place ideea, nu stiu cat de practica e, oricum, omu' face tur cat china, respect merita, hai sa nu o dam in lambada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Arata bine , asa de pastrat ! --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 12:24 -------------Arata bine , asa de pastrat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Sunt curios,asa,ca chestie,la drum lung ,oare o umbla si cu armura pe el? Am pus mina pe-o camasa de zale, fara mineci....si-avea vreo 20 kg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 pt astia mai curiosi http://www.motoexcalibur.com.ar/ tipul, argentinian, s-a plimbat de acolo pana in State unde a luat mai toate stelele de pe steagul astora la vizitat, acu se pare ca e prin scotia cu moto cu tot. da. moto e cam incarcat, dar are macar o tema si o respecta destul de fidel. recomand sa cautati ceva poze cu armurile folosite pt armasarii cavalerilor din evul timpuriu si o sa vedeti sursa de inspiratie a omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 potzi. eu o fac, dar cu respect ... pt. efortul depus Toba aia de sportiva e ca poula. In rest, de, poti sa facai cacutza in gustul omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mai pe mine ma sparge motorul asta.........stati sa ma adun ........deci cred ca atata munca a depus omu' sa-l faca ca efectiv i-a curs sange din maini,oricum pe mine MA SPARGE........pai fata de americanii de la OCC.......e de 5 miloane mai meserias!!!!A si sa nu uit,eu cred ca un chopper tre sa fie cat se poate de original(simplu,complex,functional ori si cum).......astia de la OCC incep sa se spalaceasca un pic,parca deja parca o cam dau pe parte mai banoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Ca de la Fondul Plastic... O sa-mi pun si eu un mileu pe Volusia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate