Sari la conținut

Accident In Constanta - 28.08.2007


ZX-R
 Share

Postări Recomandate

in afara de accidentul ala de la semafor,dar toti stim ca pe 2 roti suntem mai expusi,ai dat-o in bara.daca nu era imbecila aia era un imbecil de viraj sau un imbecil de stalp sau un imbecil de pom care i-ar fi curmat viata.cat despre asiguratul la rachete citeste ce o sa scriu.a iesit sa depaseasca un autobuz inainte sa ajunga la o intersectie,iar cand a vrut sa revina s-a speriat de masina care vroia sa intoarca iar masina nici macar nu-i ocupase toata banda.deci cea din masina a vazut un autobuz care era departe,a vrut sa faca stanga,moment in care a tasnit racheta.femeia vede totusi si pune frana lasand aproape toata banda libera.dc acest inconstient ar fi avut experienta sau macar sange rece ar fi evitat foarte usor situatia.acum recapitulam a 1000 oara.lipsa de experienta,motor mare,viteza mare,depasire inainte de o intersectie fara sa aibe vizibilitate.acum dc poti intelege ce am scris du-te sa-ti fie scarba de tine.aaaa sau dc esti milos noi stangem bani pt inmormantare,vrei sa contribui???

 

Daca stai sa frunzaresti acest topic de accidente,ai sa observi ca in urma unor manevre similare si-au pierdut viata si multi motociclisti experimentati,chiarin situatia in care nu aveau viteza.

Partea cu scirba era dedicata unui anume club exclusivist,am fost si eu "interactionat"de o membra` a lui,nu m-am referit la tine.

I-mi poti trimite pe PM o modalitate de a contribui la inmormintare,da particip si eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 166
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

........a iesit sa depaseasca un autobuz inainte sa ajunga la o intersectie,iar cand a vrut sa revina s-a speriat de masina care vroia sa intoarca iar masina nici macar nu-i ocupase toata banda.deci cea din masina a vazut un autobuz care era departe,a vrut sa faca stanga,moment in care a tasnit racheta.femeia vede totusi si pune frana lasand aproape toata banda libera.dc acest inconstient ar fi avut experienta sau macar sange rece ar fi evitat foarte usor situatia.acum recapitulam a 1000 oara.lipsa de experienta,motor mare,viteza mare,depasire inainte de o intersectie fara sa aibe vizibilitate.acum dc poti intelege ce am scris du-te sa-ti fie scarba de tine.aaaa sau dc esti milos noi stangem bani pt inmormantare,vrei sa contribui???

 

 

Nu cumva depasirea autobuzului a facut-o pe acea trecere de pietoni din vecinatate? Daca autobuzul plecase sin statie, atunci singura posibilitate de a-l depasi era sa o faca pe trecere, pentru ca la 50 m mai incolo este intersectia in care a avut loc accidentul. Chiar daca nu a depasit totusi pe trecere (desi ma indoiesc) a depasit in imediata apropiere a unei treceri.... Fac zilnic acel drum de cel putin 4-5 ori, si e un loc in care de obicei e aglomerat, strada e ingusta, e plin de masini parcate pe trotuar si pe strada, + o gramada de alei pe care ies masinile din parcarile blocurilor. Plus de asta exact in zona respectiva pe o bucata de vreo 100metrii sunt cel putin 10-15 capace de canalizare care sun mai joase decat nivelul asfaltului + 2 treceri de pietoni + 2 statii de autobuz.... Per total, este o foarte neinspirata alegere sa mergi un pic mai tare pe acolo.... Cel putin in timpul zilei de foarte putine ori ai posibilitatea sa mergi chiar si cu 50 km/h...

 

 

Si o remarca ciudata..... sa mori la intersectia strazilor Eliberarii cu Prieteniei..... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ai pe cine sa convingi se pare ca este vinovatia legala a soferitei si lui i se atribuie cea morala.cei care au minte si cunosc persoana locul si datele stiu exact ce s-a intamplat.restul...sunt prea mandri sa accepte asta sau faptul ca motociclistul este responsabil pentru viata lui si trebuie sa circule ca atare.eu raspunsuri din astea am mai primit,si le-am primit de la oameni care nu mai sunt.nu are rost sa-ti racesti gura cu "nimeni".incepatorii au nevoie de sfaturi...da cine sa le asculte cand intri si postezi iar ei iti explica de ce prietenul lor zace mort..din cauza soferitei...parerea lor!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vinovatia este 100% legala si morala a soferitzei, referitor la producerea accidentului, in ceea ce priveste urmarile, diferenta dintre sicriu, spital sau zgarieturi putea s-o faca, printre altele, atitudinea baiatului ... asta e, in privinta lui nu se mai poate face nimic, in schimb in privinta voastra inca se mai poate ...

 

Toti o sa ajungeti pe jos la un moment dat, fara exceptie, depinde doar de voi cum va gestionati in momentele alea si mai ales atitudinea generala in privinta mersului pe motor, asta va face in final diferenta ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca anul asta statisticile o sa fie "groase" rau :D

Depinde de noi, de fiecare in parte, daca o sa "dam contorul peste cap".

In ceea ce priveste sfaturile, cine are minte sa ia aminte, cine nu ... e optiunea fiecaruia.

Se spune (totusi) ca omul ar fi o fiinta rationala. Si motociclistii sunt oameni, chiar daca (unii) nu par.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja ma plictisesc topicurile astea in care se anunta un accident grav cu deces.

Numai SS, numai tineri, numai incepatori. Asta-i doar selectia naturala! Cazurile in care motociclistul mergea regulamentar si este omorat sunt destul de rare, faceti si voi o filtrare si o sa vedeti.

Fiti destepti si alegeti viata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unora le place sa jigneasca conservarii,foarte neplacut.Unii nu stiu ca si conservari au motor sau au avut,iar care au avut isi doresc sa mai aiba.sorin_crivat vorbeste cu ura la adresa conservarilor,asta naste ura din partea lor,din nefericire.Si unde ajungem daca ne uram intre noi?Faceti o pagina comuna in care sa isi spuna fiecare pasul.De ce voi motociclistii dispretuiti cealalta lume,a "conservarilor"(asta nu e tot dispret)?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Manfred

 

Ura vine din faptul ca gresesc si platesc mult prea putin sau scapa mult prea ieftin pentru ce-au facut si asta ii incurajeaza sa devina si mai violenti, nesimtiti si nepasatori.

 

dupa mine, in momentul in care implici intr-un accident un motociclist, ar trebui sa fii pedepsit ca si cum l-ai fi omorat chiar daca nefericitul norocos s-a ridicat si s-a scuturat de praf. Eu tin la pielea mea si fac tot posibilul sa-mi pastrez viata, daca se poate chiar te evit si o pun jos fara sa intru in conserva ta, iar tu esti fericit ca daca nu ti-am dat din vopseaua mea nu-ti face nimeni nimic, imi arati degetul si pleci.

 

e similar cu ura fata de tigani, te bat si te fura dar nimeni nu-i pedepseste... ce ne ramane noua? ura.

 

Daca fiecare ar plati pretul corect al actiunilor sau greselilor sale, ne vom "iubi" si vom avea grija unul de altul ca fratii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@CristiUrsu

corect frate..

la mai putin de 12 ore de cand am postat chestia respectiva.. o tampita in mamaia a intrat pur si simplu, taind linia continua (in fata la scoica) intr-un grup mare de motociclisti (in zona de mijloc a grupului)

l-a aruncat pe jos pe un amic cu un r6 si pe prietena lui.

din nefericire iar nu conteaza daca motociclistul merge corect.

iar viata motociclistului atarna in prostia altcuiva

iar femeie la volan

iar nu se asigura

iar incalca legea .. taie linia continua

 

norocul lui e ca a anticipat cat de cat, (ca unii anticipeaza kiar si prostia altora) si tot noroc ca nu s-a lovit de nimic tare (stalp, masina parcata etc.) dupa ce a sarit peste masina respectiva.

 

tanti nu numai ca era bata la condus

nu numai ca era sa omoare pe cineva.

era suparata din motive greu de inteles

sa nu mai zic ca nu avea nici asigurare..

 

eu eram la ceva departare de locul respectiv dar sincer i-as fi dat macar o palma

puii mei eu ai dau o palma lu unu numa daca ma calca pe adidasi.. cred ca o merita din plin unu care incearca sa ma omoare

 

ce vina avea baiatu cu motoreta?

repet in ambele cazuri 100% vinovate sunt conducatoarele auto care nu au respectat legea.

 

restu-s vorbe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate ai dreptate....poate ca mama lui nu va sta niciodata sa citeasca toate aceste lucruri pe care voi le comentati......dar stau eu,iubita lui,iubita lui george dumitru,pe care viata mi l-a rapit,ceasul rau mi l-a luat!!!!! poate ca Dumnezeu l-a iubit atat de mult incat l-a vrut la El...poate...cine stie... oricum VA SPUN CU MANA PE INIMA CA MA DOARE INGROZITOR CA VB DESPRE EL... SI IL CRITICATI ATAT...CAND MAREA MAJORITATE DINTRE VOI NICI NU L-ATI CUNOSCUT! NU A AVUT NICI CEA MAI MICA VINA....VINA LUI A FOST CA NU A VENIT ATUNCI LA MINE CUM MI-A PROMIS,SI A ALES SA MAI FACA UN ULTIM DRUM,TOT CA SA AJUTE PE CINEVA!!!! A FOST SI ESTE FOARTE IUBIT,CU O MULTIME DE PRIETENI..ERA UN INGER!! VA ROG DIN SUFLETUL MEU INDURERAT.........NU MAI CRITICATI UN INGER!!!!:D(( E DE AJUNS CA DUREREA E FARA LIMITE....CHIAR TREBUIE SA PUNETI SARE PE RANA? ASTAZI AM REUSIT SA-L SARUT SI SA-L MANGAI DIN NOU...DOAR CA EL NU MA MANGAIA,NU MA SARUTA...NU SE MAI UITA LA MINE...AVEA OCHII INCHISI! SI STITI CEVA? ASA VANAT SI LOVIT CUM ERA...TOT EXTRAORDINAR DE FRUMOS ERA! PT CA V-AM MAI SPUS: ERA UN INGER!:bounce:(( UITATI-VA SI VOI CE FRUMOSI ERAM!!!:moto:(((((( VA ROG DIN SUFLET:GATA,INCETATI!!!!post-23788-1188520905_thumb.jpg

 

<small>--- Mesaj completat în 31 Aug 2007 03:54 -------------</small><br/>quick_5hifter

RIP-urile nu-si au rostul, nu le citeste nimeni apropiat decedatului. Nu mi-o imaginez pe mama sa inlacrimata si indoliata rasfoind paginile internetului... Cine vrea sa-si exprime condoleantele o poate face in gand sau la inmormantare, parerea mea.

 

DE AICI A PORNIT POST-UL MEU....DAR FAC REFERIRE LA TOTI CARE IL CRITICA PE GEORGE.....PT K NU MAI SUPORTAM BALIVERNELE VOASTRE! ASA CA, MAI quick_5hifter, MAI GANDESTE-TE LA CEEA CE AI SPUS...SI MAI ABTINE-TE...AR FII MAI BINE..PT K NOI ,TOCMAI CA SUNTEM INDURERATI,SI L-AM CUNOSCUT,SI L-AM IUBIT(spre deosebire de altii), tocmai de aceea ne intereseaza tot ceea ce se spune despre el...si il aparam...pt k singur n-o mai poate face...intelegi? incearca macar...

Editat de adyna
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate ai dreptate....poate ca mama lui nu va sta niciodata sa citeasca toate aceste lucruri pe care voi le comentati......dar stau eu,iubita lui,iubita lui george dumitru,pe care viata mi l-a rapit,ceasul rau mi l-a luat!!!!! poate ca Dumnezeu l-a iubit atat de mult incat l-a vrut la El...poate...cine stie... oricum VA SPUN CU MANA PE INIMA CA MA DOARE INGROZITOR CA VB DESPRE EL... SI IL CRITICATI ATAT...CAND MAREA MAJORITATE DINTRE VOI NICI NU L-ATI CUNOSCUT! NU A AVUT NICI CEA MAI MICA VINA....VINA LUI A FOST CA NU A VENIT ATUNCI LA MINE CUM MI-A PROMIS,SI A ALES SA MAI FACA UN ULTIM DRUM,TOT CA SA AJUTE PE CINEVA!!!! A FOST SI ESTE FOARTE IUBIT,CU O MULTIME DE PRIETENI..ERA UN INGER!! VA ROG DIN SUFLETUL MEU INDURERAT.........NU MAI CRITICATI UN INGER!!!!:D(( E DE AJUNS CA DUREREA E FARA LIMITE....CHIAR TREBUIE SA PUNETI SARE PE RANA? ASTAZI AM REUSIT SA-L SARUT SI SA-L MANGAI DIN NOU...DOAR CA EL NU MA MANGAIA,NU MA SARUTA...NU SE MAI UITA LA MINE...AVEA OCHII INCHISI! SI STITI CEVA? ASA VANAT SI LOVIT CUM ERA...TOT EXTRAORDINAR DE FRUMOS ERA! PT CA V-AM MAI SPUS: ERA UN INGER!:bounce:(( UITATI-VA SI VOI CE FRUMOSI ERAM!!!:moto:(((((( VA ROG DIN SUFLET:GATA,INCETATI!!!!post-23788-1188520905_thumb.jpg

 

<small>--- Mesaj completat în 31 Aug 2007 03:54 -------------</small><br/>quick_5hifter

RIP-urile nu-si au rostul, nu le citeste nimeni apropiat decedatului. Nu mi-o imaginez pe mama sa inlacrimata si indoliata rasfoind paginile internetului... Cine vrea sa-si exprime condoleantele o poate face in gand sau la inmormantare, parerea mea.

 

DE AICI A PORNIT POST-UL MEU....DAR FAC REFERIRE LA TOTI CARE IL CRITICA PE GEORGE.....PT K NU MAI SUPORTAM BALIVERNELE VOASTRE! ASA CA, MAI quick_5hifter, MAI GANDESTE-TE LA CEEA CE AI SPUS...SI MAI ABTINE-TE...AR FII MAI BINE..PT K NOI ,TOCMAI CA SUNTEM INDURERATI,SI L-AM CUNOSCUT,SI L-AM IUBIT(spre deosebire de altii), tocmai de aceea ne intereseaza tot ceea ce se spune despre el...si il aparam...pt k singur n-o mai poate face...intelegi? incearca macar...

Semicorect ceea ce ai spus tu.Eu imi permit sa vorbesc din mai multe motive.Am trecut si eu prin asemenea momente si stiu exact cum te simti.L-am cunoscut si l-am sfatuit sa nu se ajunga aici.Asta este un site pt motociclisti si nimeni nu este judecat ca om ci ca motociclist pentru ca cei care citesc sa poata invata din greselile lui si sa nu le repete.Sunt intradevar si multe aberatii dar nu cred ca este vreo jignire adresata lui ca om,cu toate ca si aici dc se analizeaza indirect ceea ce a facut poate fi tras la raspundere.Daca greseala lui a platit-o cu viata este cu atat mai necesar sa se dezbata aici ceea ce a determinat acea greseala.Sper sa intelegi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MARE PACAT!!!!

23 ANI NU A APUCAT SA ISI TRAIASCA VIATA!

DUMNEZEU SA IL IERTE! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. AM AJUNS LA FATA LOCULUI LA APX 5 MINUTE CE POT SA VA SPUN ESTE CA: ERA CU CASCA IN CAP O CASCA NEAGRA NU STIU CE MARCA SI CE E DREPT NU MAI AVEA VIZIERA!

SALVAREA L-A LUAT CU CASCA IN CAP ASA CA NU CREDETI CE SCRIU ZIARELE ETC.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MARE PACAT!!!!

23 ANI NU A APUCAT SA ISI TRAIASCA VIATA!

DUMNEZEU SA IL IERTE! :D

P.S. AM AJUNS LA FATA LOCULUI LA APX 5 MINUTE CE POT SA VA SPUN ESTE CA: ERA CU CASCA IN CAP O CASCA NEAGRA NU STIU CE MARCA SI CE E DREPT NU MAI AVEA VIZIERA!

SALVAREA L-A LUAT CU CASCA IN CAP ASA CA NU CREDETI CE SCRIU ZIARELE ETC.....

 

 

Se merge in grup la inmormantare cu motoarele ?

As vrea sa vin si eu , cu toate ca nu l-am cunoscut .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate ai dreptate....poate ca mama lui nu va sta niciodata sa citeasca toate aceste lucruri pe care voi le comentati......dar stau eu,iubita lui,iubita lui george dumitru,pe care viata mi l-a rapit,ceasul rau mi l-a luat!!!!! poate ca Dumnezeu l-a iubit atat de mult incat l-a vrut la El...poate...cine stie... oricum VA SPUN CU MANA PE INIMA CA MA DOARE INGROZITOR CA VB DESPRE EL... SI IL CRITICATI ATAT...CAND MAREA MAJORITATE DINTRE VOI NICI NU L-ATI CUNOSCUT! NU A AVUT NICI CEA MAI MICA VINA....VINA LUI A FOST CA NU A VENIT ATUNCI LA MINE CUM MI-A PROMIS,SI A ALES SA MAI FACA UN ULTIM DRUM,TOT CA SA AJUTE PE CINEVA!!!! A FOST SI ESTE FOARTE IUBIT,CU O MULTIME DE PRIETENI..ERA UN INGER!! VA ROG DIN SUFLETUL MEU INDURERAT.........NU MAI CRITICATI UN INGER!!!!:D(( E DE AJUNS CA DUREREA E FARA LIMITE....CHIAR TREBUIE SA PUNETI SARE PE RANA? ASTAZI AM REUSIT SA-L SARUT SI SA-L MANGAI DIN NOU...DOAR CA EL NU MA MANGAIA,NU MA SARUTA...NU SE MAI UITA LA MINE...AVEA OCHII INCHISI! SI STITI CEVA? ASA VANAT SI LOVIT CUM ERA...TOT EXTRAORDINAR DE FRUMOS ERA! PT CA V-AM MAI SPUS: ERA UN INGER!:bounce:(( UITATI-VA SI VOI CE FRUMOSI ERAM!!!:moto:(((((( VA ROG DIN SUFLET:GATA,INCETATI!!!!post-23788-1188520905_thumb.jpg

 

<small>--- Mesaj completat în 31 Aug 2007 03:54 -------------</small><br/>quick_5hifter

RIP-urile nu-si au rostul, nu le citeste nimeni apropiat decedatului. Nu mi-o imaginez pe mama sa inlacrimata si indoliata rasfoind paginile internetului... Cine vrea sa-si exprime condoleantele o poate face in gand sau la inmormantare, parerea mea.

 

DE AICI A PORNIT POST-UL MEU....DAR FAC REFERIRE LA TOTI CARE IL CRITICA PE GEORGE.....PT K NU MAI SUPORTAM BALIVERNELE VOASTRE! ASA CA, MAI quick_5hifter, MAI GANDESTE-TE LA CEEA CE AI SPUS...SI MAI ABTINE-TE...AR FII MAI BINE..PT K NOI ,TOCMAI CA SUNTEM INDURERATI,SI L-AM CUNOSCUT,SI L-AM IUBIT(spre deosebire de altii), tocmai de aceea ne intereseaza tot ceea ce se spune despre el...si il aparam...pt k singur n-o mai poate face...intelegi? incearca macar...

 

Draga mea afla ca toata lumea este alaturi de voi si intelege durerea din sufletele voastre dar tot asa nu putem sa intelegem cum de el nu v-a iubit tot atat de mult incat sa nu-si riste viata cu manevre demne de un pilot profesionist . Scriem si criticam pe acest forum dedicat motociclistilor in speranta ca prietenelor tale nu li se va intampla aceeasi tragedie . Pacat ca a platit atat de scump aceste greseli . La experienta pe care o avea trebuia sa mangaie bolidul ala pentru a ramane in viata .

 

Trist , foarte trist ..

 

Odihneste'te in pace George

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Semicorect ceea ce ai spus tu.Eu imi permit sa vorbesc din mai multe motive.Am trecut si eu prin asemenea momente si stiu exact cum te simti.L-am cunoscut si l-am sfatuit sa nu se ajunga aici.Asta este un site pt motociclisti si nimeni nu este judecat ca om ci ca motociclist pentru ca cei care citesc sa poata invata din greselile lui si sa nu le repete.Sunt intradevar si multe aberatii dar nu cred ca este vreo jignire adresata lui ca om,cu toate ca si aici dc se analizeaza indirect ceea ce a facut poate fi tras la raspundere.Daca greseala lui a platit-o cu viata este cu atat mai necesar sa se dezbata aici ceea ce a determinat acea greseala.Sper sa intelegi!

 

 

 

 

te rog mult explica-mi si mie care a fost greseala lui..........CARE?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tocmai ti-ai primit raspunsul :bounce: ..mersi ak_raptor :D

Scuza-mi, te rog, intrebarea, dar tu in calitate de ce vorbesti???? Ai condus vreodata o motoreta??? stii ce inseamna sa iti intoarca cineva in fata, din scurt??? Poti macar sa iti imaginezi ce inseamna asta la o viteza nu de 50km/h, ci la 30???? Stii ce inseamna sa nu mai ai timp sa franezi??? In nici un caz nu inseamna ca "nu ai nimic sub casca"!!!

 

 

Scuze de off topic si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te rog mult explica-mi si mie care a fost greseala lui..........CARE?

ok dar de data asta o sa fie un pic mai dur...prietenul tau nu avea experienta necesara sa conduca un asemenea bolid si in modul in care o facea el.nici la capitolul atitudine nu statea prea bine pentru ca nu accepta nici un fel de sfat si facea ceea ce credea el ca este mai bine.multi oameni au incercat sa-i deschida ochii si sa-l faca sa inteleaga la ce se expune si o data cu el si pe altii.printre acestia m-am aflat si eu si ca si restul am fost tratati cu un zambet de superioritate(de unde o fi venit?)si cu un spate intors.daca ar fi avut putina experienta soseaua iti vorbeste...nu bagi mana in gaz sa depasesti un autobuz pe o trecere de pietoni fara sa ai vizibilitate si inaintea unei intersectii.sunt multe aspecte de discutat.masina nici nu l-a lovit nici nu i-a ocupat toata banda de mers,deci ar fi putut evita...ce trebuie sa intelegi este ca te putea omora poate si pe tine cu teribilismul lui sau pe mine sau pe altii,asa cum de fapt aproape a facut-o!si mai trebuie sa reti ca vorbesc in cunostinta de cauza si cunosc bine si imprejurarile accidentului,am vazut locul,am vazut motorul,urmele de pe asfalt,deci imi pot da cu parerea.este greu pentru tine sa accepti dar a murit pe mana lui ignorand sfaturi si fiind impins de un "imbold" specific varstei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ajute sa-si gaseasca linistea..........si poate si pe noi ca parca prea mult judecam pe altii.......

 

Eu zic ca este un pacat mai mare sa stai impasibil la ceea ce se intampla Laur .

Poate din toata aceasta judecata in care piatra au ridicat-o multi care au facut tampenii mai mari vom avea de invatat noi , cei ce inca suntem in viata .

 

Din RIP nu a invatat din pacate nimeni nimic , am mai dat cu RIP-uri acum 2 ani la Dan si uite ce s-a intamplat .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt unii care nu vor invata niciodata..... la doua zile dupa acest accident, unul dintre "motociclistii" din Constanta si-a pierdut permisul pentru ca a luat un radar pe Tomis. Viteza era mult peste 100km/h...... asa ca......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...