Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 This is fu..ing beautiful!!! cu exceptia ghidonului...e f faina....e model de fabrica,nu? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Cea neagra nu a iesit din fabrica chiar asa... tot ce pot spune sigur e ca "dateaza" din 2003, model aniversar. Cat despre ce s-a putut scoate din Uralul de mai sus, nu-mi vine sa cred!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) Am gasit inca un site cu poze cu choppere rusesti.Very interesting!!Uitati-va la primul si la cel din mijloc in special. http://www.udcn.nl/nlgalcho.htm Editat Mai 5, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Inca niste poze cu choppere rusesti.Si un link la un site lituanian cu poze cu chppere Dnepr.Din pacate cand vrei sa afisezi poza marita nu te lasa dar oricum fain. http://www.motomanai.lt/p-photos.parent-819.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Asta l-am mai postat intr-un topic mai demult dar am zis sa il aduc din nou in actualitate ca e prea fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Am mai gasit niste fiare rusesti.Foarte fain!! http://www.customshow.ru/gallery/custom_girls_05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ok, pai din moment ce ni se da voie sa visam pe aici.... eu visez la ea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
subzeror Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) asta e ceva cu adevarat serios Editat Iunie 30, 2006 de subzeror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 asta e ceva cu adevarat serios da, si sa vezi ce frumos se vede pe strada, ferice de ala care o are p-aici prin Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Mai fratilor, eu am o slabiciune pt mobrele de la Exile Cycles. http://www.exilecycles.com Flamed Chop dar mai ales Hot Rod imbina f discret Old School style cu aspectul modern. Adica mai ales genul de combinatie nergu satinat plus aluminiu e o reala placere pt ochi. Tocmai pt ca nu sunt supraextramega-extravagante ies si mai bine in evidenta. De exemplu imi place mult si Mad Max: Nu stiu cum, dar Russel ala are un ochi al naibii de bun de reuseste un styling asa rafinat dar mai ales o linie atat de reusita a motoretei. E dat dracului tipul, tot respectul. Nu stiu insa ce naiba l-a apucat la acel Trike cu rotile alea gigant. Dar ma rog, e trike, cam offtopic pt aceasta discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Mai fratilor, eu am o slabiciune pt mobrele de la Exile Cycles. F imbina f discret Old School style cu aspectul modern. Adica mai ales genul de combinatie nergu satinat plus aluminiu e o reala placere pt ochi. Tocmai pt ca nu sunt supraextramega-extravagante ies si mai bine in evidenta. De exemplu imi place mult si Mad Max: Nu stiu cum, dar Russel ala are un ochi al naibii de bun de reuseste un styling asa rafinat dar mai ales o linie atat de reusita a motoretei. E dat dracului tipul, tot respectul. Am exact aceiasi parere,preferata mea fiind MAD MAX sau cea pe care am postat o mai inainte ! Din pacate ,nu am 50.000 disponibili pt.o motocicleta. Editat Iulie 3, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Se pare ca nu sunt singurul cu Honda Rune . Inca cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 De asta ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 (editat) da astea ??? Editat Septembrie 2, 2006 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Nu e propriu un chopper ci un power cruiser customizat. Oricum mai aproape de tema topicului decat posturile cu Rune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 chopperul meu preferat ii ...... al meu, hahhahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 chopperul meu preferat ii ...... al meu, hahhahahah Super criminal...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Asta mi-a luat ochii din prima L-am vazut intr-o revista americana dar pozele sunt de pe www.mobile.de (E DE VANZARE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 sau sound-ul preferat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 sau sound-ul preferat S-ar putea sa-mi pun lumea in cap pe-aici, dar HD-ul ala cu straight-open-uri nu suna deloc bine. Tobele alea nu produc destula rezonanta pentru un bas placut. Suna mai degraba ca un ricer cu fart-can-uri. In orice caz, nu cumva sa ascultati sunetul V-Rod-ului. E nasol. Crunt de nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 S-ar putea sa-mi pun lumea in cap pe-aici, dar HD-ul ala cu straight-open-uri nu suna deloc bine. Tobele alea nu produc destula rezonanta pentru un bas placut. Suna mai degraba ca un ricer cu fart-can-uri. In orice caz, nu cumva sa ascultati sunetul V-Rod-ului. E nasol. Crunt de nasol. chestie de gust..mie mi se pare sunetul perfect..nu vreau bashi pt ca nu honda bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 chestie de gust..mie mi se pare sunetul perfect..nu vreau bashi pt ca nu honda bafta Ma refeream la o ceva mai mare... amplitudie a sunetului. Ceva cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 sau sound-ul preferat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minichopper Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 chopper sau nechopper........io pe asa ceva as umbla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate