bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 no comment cei care deja ati vazut-o, stiti ca arata mai bine in realitate decat in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 ei hai, bine...ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Felicitari pt reusita customizarii. Doar motorul mai aduce a Dnepr. FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 A iesit f. fain. Da' si cata munca a intrat in bijuteria asta... Am vazut-o in toamna prin SV. S-o stapanesti sanatos. Esti de prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Da, SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Superba ,felicitari.Cam la cat te-a dus "imbunatatirile" roti, tobe, cromatul pieselor. Daca ai sti de cand o urmarea sa o vad realizata uite o poza de-ai ei de la inceputuri felicitari pt.reusita. Dacamai ai putea pune cateva poze mai de aproape cu detali ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 UO-HOOO! Frumos!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Incorect... Uite AICI o poza de la inceputuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 super frumoasa!so stapanesti sanatos a,o intrebare ce guma ai pe spate?k pare a fi de masina Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Cam cat timp ti-a luat sa o aduci in stadiul in care e acum? Poate ne vedem la o br in SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Raspundem acultatorilor "Guma" pe spate este 225/60/R15 si da, e de masina, asta pt ca nu am gasit nicaieri una cu profil moto la dimensiunile astea...si crede-ma...am cautat...Daca stiti voi una, fac o cinste . 0745/776223 Andrei Apropo, daca imi gasiti una pe fata 120/80/R15, ramane valabila faza cu cinstea. Pt Nobloody: de cand a inceput fabricarea primei jante si pana cand a fost "lansata la apa" a durat cam 1 an de zile. Bine, e drept, nu s-a lucrat flux continuu ...Daca vrei, facem o bere si vii sa o vezi mai de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Bik motors, si eu sunt din Sv. cand ne vedem la o bere prin rynox? Daca stau bine si ma gandesc parca ne-am mai intalnit odata pe la Volanul cand lucram la motorul lui Rusu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Punem pariu că la întrunirea de la Bacău o să câşitge premiul pt. cel mai bun custom românesc! Îl merită! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Frumos Motor!!!! Se vede ca a lucrat la el cu multa pasioune si finete!!! Cred ca a costat ceva...oricum bik_motors a reusit. Num`Bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 cum ai adaptat roata de masina la motoreta bik_motors? cam cat a costat? ce rezervor ai folosit ca sa il aduci la stadiul actual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 nu am crezut ca poate fi facuta sa arate asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Sa mai raspund si eu la cateva intrebari.Rezervorul este cam in proportie de 80% facut de la zero.Roata spate nu este de masina.Ambele jante fata/spate sunt facute de la 0 .(si sunt centrate perfect).A si inca ceva.In curand va fi gata un site al atelierului de customizari.Acolo veti putea vedea si alte motoare modificate de Bik sau care sunt in curs de modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bik_motors Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 Motomaniac stie Rotile sunt de masina (sau mai corect au fost), dar au fost "decupate"(deh, cand eram mici,toti stricam mashinutzele,nu?) si apoi s-a adaugat "minunea" care iti creaza impresia ca taie asfaltul cand mergi pe strada... De aici si problema: unde sa gasesc "gume" ca sa o "incaltz"? Daca voi auziti de urmatoarele dimensiuni, va rog, dati un reply aici si o sa dau eu o bere unde vreti voi Fata: 120/80/R15 Spate 225/80(sau 60)/R15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Superba ... nu am cuvinte. De mult nu am vazut o customizare atat de reushita. Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 Super! Felicitari, s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 na ca mai exista nebuni pe lumea asta! bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 asteptam adresa site-ului atelierului de custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Fata: 120/80/R15 Spate 225/80(sau 60)/R15 eu tias putea gasii dar problema este ca sunt in barcelona si numai transportul tear costa vreo 20 euro...... as vrea sa stiu cine a facut rotile? nu de aia dar anul trecut am vazut doua la fel care erau facute de un clujean si rotile au fost facute la timisoara......si aveau exact acelasi model...mai bine zis identic.......?????? itrebarea e leai cumparat ...de la cine ai avut modelul interior al rotii? dami un mail daca te intereseaza faza cu cauciucurile si bafta in continoare imi place motorul cu toate ca nu este pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate