cmatei Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Mai bine lasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 e o trupa..prin tg.mures... kriptal parca ii zice si cica le zice bine apoi mai e T.R.U.P.A..care e ok zic si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) Roa a zis bine ce a zis cu trupele alea desi ma cam indoiesc ca ar merge Negura la un festival de moto (poate asa in particular )! Eu zic ca formatii gen Suie Paparude si ce s-a mai numit NU AU CE SA CAUTE la un festival de motociclete. Despre Parazitii nu mai zic nimic pentru ca ei nu fac orice pentru bani si si-ar da seama ca nu au cum sa cante in fata unui public "motociclist" asa ca nu ar veni sigur. La un festival de motociclete merge rock-ul si heavy-ul. O trupa care ar fi binevenita si mie mi-ar placea sa o vad anul acesta ar fi M.S. (hard-rock) cu Costi "Damigeana"Sandu la voce, un om care s-a nascut pentru a canta genul asta de muzica. Ar mai fi Altar, Taine, Defender(Heavy, din Cluj parca) si daca vreti ceva ce sigur o sa fie un deliciu atunci recomand Thunderstorm(Bucuresti) ce le baga pe coveruri Maiden si Manowar de o sa fie nebunie mare Editat Ianuarie 13, 2005 de Virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2005 Oglinda, oglinjoara, cine sa ne incante la a doua oara? Desi ne-am dori, nu suntem Mos Craciun care sa ducem spre indeplinire toate doleantele prezentate in mesajele anterioare. Ne-am facut o parere deja dar asteptam si alte sugestii, de data asta poate ceva mai rezonabile! (de unde ba nene atata banet?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Pe langa volumul mare de muzica live de la motoRRock, ne-am dori ca si calitatea acesteia sa fie ridicata. Eu as zice ca anul trecut asa a fost si vrem ca anul acesta sa fie cel putin la fel, de preferat mai bine, avand in vedere faptul ca avem si experienta primei editii. Acum, problema care s-ar pune ar fi ce se intelege prin calitate? a)Trupe cu o oarecare notorietate, cu multe aparitii in public si la tv si implicit o valoare recunoscuta, dar al caror gen muzical sa nu fie chiar pe placul motociclistilor sau care sa aiba deja o oarecare "uzura" aparuta odata cu aparitiile dese? b)Trupe mai "proaspete", cu o mediatizare mai redusa, dar care sa nu fie totusi la prima iesire in public si sa poata fi selectate pe baza recomandarilor celor prezenti pe forum pentru a putea fi evitate surprizele neplacute. Probabil ca o combinatie reusita intre cele doua categori ar fi varianta optima dar pentru alcatuirea celei de a doua categori si pentru filtrarea formatiilor din prima am avea totusi nevoie de ajutorul vostru. In concluzie, orice alta sugestie sau opinie (care sa fie realista in ceea ce priveste trupele consacrate si cat mai putin obiectiva in privinta celor mai tinere) este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Oameni buni .. fiti realisti: DE UNDE BANI DE FORMATII SCUMPE? Pica Iris, Cargo, Zdob si Zdub ... etc Trebuie luate formatiile care ar canta si pe gratis (in prag de lansare) sau formatii mai ieftine: trooper, travka, implant pt refuz. Sau cele gratis: MP3. Ce .. neaparat trebuie sa urle unul pe scena? Mp3 urla non stop si gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoots Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 cred ca ar trebui sa vina si: H8, ipr, emil, do#, coma,b-ton, sedativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Parca de o formatzie mai scumputza ar merge mai degrava Vita de Vie , in loc de IRIS(nu ma intelegeti gresit ca si eu sunt fan inrait iris , dar parca ...... nush......vreau sa ma distrez.......nu sa ma duc sa-l iau in brate pe don leoncio si sa incep sa-i povestesc de prietena care m-a parasit. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 ......vreau sa ma distrez.......nu sa ma duc sa-l iau in brate pe don leoncio si sa incep sa-i povestesc de prietena care m-a parasit. Ca sa faci smecheria asta trebuie sa o gramada si tu si el Vita de Vie poate fi o varianta dar nu putem sti ce priza ar avea la majoritatea motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 Eu cred ca ar avea un succes nebun niste trupe care sa poata reproduce intr-o anumita masura melodii (de top si mai vechi si mai noi) ale artistilor consacrati de afara si din tara! Mie unul mi-ar face placere sa ascult rock mai vechi (si nou de ce nu) pe care nu am avut niciodata posibilitatea sa il aud "live" la acest eveniment, si cred ca ar avea destul de mult succes!!! Voi ce parere aveti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 26, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2005 Gata e oarecum oficial, am avut ceva inside informatii care acum s-au confirmat: TIMPURI NOI se reuneste si o sa vina la MotoRRock 2 speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 TIMPURI NOI Cea mai buna veste pe care am auzit-o in ultimul timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Incercati sa vorbiti si cu Trooper. Pe langa piesele lor faine, au si cover-uri cu efect sigur (gen Iron Maiden, Judas Priest, Helloween, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Ar fii superb sa vina TIMPURI NOI ar iesi si mai bine spectacolul!!!!! AR IESI SI MAI DEMENTIAL!!! Bafta de la Azuga! si incercati sa aduceti si IMPLANT PENTRU REFUZ!! H-ASU SI ALIN!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Oglinda, oglinjoara, cine sa ne incante la a doua oara? Desi ne-am dori, nu suntem Mos Craciun care sa ducem spre indeplinire toate doleantele prezentate in mesajele anterioare. Ne-am facut o parere deja dar asteptam si alte sugestii, de data asta poate ceva mai rezonabile! (de unde ba nene atata banet?) lasa si tu un nr. de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 ar fi nemaipomenit un concert Timpuri Noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 .....Firma..... rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Ma e clar ca nu se poate aduce niste Rammstein, Manowar, Nightwish sau Dimmu, asa ca poate vine pe langa Timpuri Noi si un Trooper si poate aduceti Magica (daca ati auzit de ei) sau Dinabyte (dar putin probabil). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Timpuri Noi - Yeeeeeeaaaah! Trooper, IPR, Coma, B-ton, Emil, H8, Do# , Luna amara, Firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 revenim la problema banilor am o idee mai bine bagam din top la mp3 si din banii pe care ii avetzi datzi de baut gratis motociclistilor bag mana in foc ca vetzi fii mai bine apreciati decat daca ati aduce formatie lu peste cine voteaza pentru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 C'mon man...si apoi nu cumva trebuie sa schimbam si numele festivalului din MotoRRocK in BereMocca Fest. Festivalul are nevoie de trupe diverse (cred eu ca un minim 4-5 pe seara cu un cap de afis a la Timpuri Noi)si, bineinteles cat mai bune. Nu de mp3, mp4 sau alte glume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 Defender, Thunderstorm, Kryptal, si bineinteles Sir Blues Vali Racila!!! Muzica de calitate sub preturi de Cargo si Iris. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 mai bine bagam din top la mp3 si din banii pe care ii avetzi datzi de baut gratis motociclistilor ...si din restul de bani angajam prostituate pentru cei care n-au reusit sa se imbete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Uite ce am gasit pe guestbook la www.silverpistons.ro scris de un nemotociclist: ASCULT MUZICA ROCK DIN ANII '60. M-AM URCAT PRIMA SI ULTIMA DATA PE MOTOCICLETA IN VARA ANULUI 1973, FIIND INVITAT LA UN "CEAI" DANSANT PE MUZICA ROCK, UNDEVA IN PLOIESTI. MOTOCICLETA ERA UN MZ-eu PARCA DE 175 cmc, EU AVEAM IN BRATE UN MAG TESLA B 4 SI MA RUGAM SA SE TERMINE PORTIUNILE DE STRAZI ASFALTATE SA MEARGA MAI INCET "TAURUL" DE MOTOCICLIST (CU 60-70 la ora, nu cu 100-110 cum a mers pe str. Tudor Vladimirescu, chiar si pe curbe, chiar daca mai usor "negociabile"). MA BUCURAM SA AM CASCA - ERA OBLIGATORIE SI ATUNCI, CA SI ACUM - GANDINDU-MA CA, LA O ADICA, MACAR AM "CREIERII" LA UN LOC. INFANTILISME. ROCK-ul SI "MOTOARELE" MERG BINE IMPREUNA, DESI, DACA STAU BINE SA MA GANDESC, CEL PUTIN 2 MEMBRI AI UNEI FORMATII, ALLMAN BROTHERS BAND, AU MURIT LA INTERVAL DE UN AN, IN ACCIDENTE DE MOTOCICLETA, UNDEVA PRIN CALIFORNIA. IAR ALLMAN BROTHERS BAND ERAU UN NUME, DAR CATZI ALTZII NU OR FI PATZIT LA FEL. ALTFEL TOTUL E BINE... SA LASAM VORBARIA SI SA TRECEM SI LA CE A FOST SI, MAI ALES, LA CEEA CE SE VREA A FI <MOTOR ROCK>-ul. ANUL TRECUT CAND SE FINALIZAU PREGATIRILE STUFSTOCK-ului DE LA VAMA VECHE, AM INCEPUT SA COMENTEZ CA DE FAPT <MOTOR ROCK 2004> - din 14 - 16 mai 2004 - A FOST UN STUFSTOCK avant la lettre. COMPARATI FORMATIILE CARE AU CANTAT LA PLOIESTI IN MAI 2004 CU CELE DE LA VAMA VECHE DIN SEPTEMBRIE 2004 SI-MI VETI DA DREPTATE. <MOTOR ROCK>-ul A FOST ULUITOR, DESFASURAT PE O VREME CEL PUTIN POTRIVNICA VINERI, 14 MAI. DA' CE POTI SPUNE CAND ARTANU' SI PARTIZAN AU TERMINAT CONCERTUL PE LA 3 DIMINEATA DEOARECE ... S-A ARS AMPLIFICAREA DIN CAUZA PLOII CE A CAZUT NEINCETAT ATUNCI (parca af fi fost o zi de "martzi, 13"). ATMOSFERA A FOST DEOSEBITA. TRUPELE S-AU INTRECUT CA INTRE MOTOCICLISTI CU SCULE DE SCULE, NU CU "MOBRE". PERSONAL AM FOST PLACUT IMPRESIONAT DE "TRUPA" TROOPER DIN TARGOVISTE. AS DORI SA-I AVEM INVITATI SI ANUL ACESTA. CLUBUL "SILVER PISTONS" A MUNCIT ENORM IN ECHIPA CU UN NUCLEU DE ENTUZIASTI CARE A CONDUS LA UN EVENIMENT REUSIT, INCUNUNAT DE O VIZITA "TEUTONICA", NEASTEPTATA, DE NEMTZI PE HARLEY-uri. CE VA FI ANUL ACESTA? SA SPERAM CA CEL PUTZIN TOT ATAT CAT IN 2004. NE INTALNIM LA PLOIESTI, in Parcul Bucov, in 20-22 mai SI VOM DECIDE DACA NE-AM TINUT DE PROMISIUNE. Dan Costineanu dccdan@ploiesti.astral.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditu' Postat Februarie 13, 2005 Share Postat Februarie 13, 2005 de la Azuga se cere:IMPLANT PENTRU REFUZ VITA DE VIE ZDOB SI ZDUB TROOPER RAMMSTEIN H8 COMA SPITALU DE URGENTA GICA PETRESCU SI CEVA LAUTARI ASA DE INCHIDERE RESPECT PENTRU TOT CE FACETI: ALIN SI H-ASU Alin si Hasu, Ramstein cer minim 90 EUR / persoana. Cati crezi ca isi pot permite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate