bolerofm Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Salutare si un an nou fericit tuturor. Trebuie sa va impartasesc din bucuria pe care am avut-o la sfirsitul anului trecut, mai exact pe data de 30 decembrie. Mi-am facut cadou un superb CBR 600F modelul 2005. Nu ca ar exista mari diferente fata de modelul anului trecut, doar culoarea difera, este argintie. Pina l-am primit am trecut de la agonie la extaz. L-am asteptat sa vina cu citeva zile mai repede, iar in data de 30, cei de la Honda nu mi-au mai raspuns la telefoane. Ei s-au gindit, cu ajutorul unui foarte bun prieten, sa-mi faca o surpriza si sa-mi dea motorul intr-un cadru festiv. In jurul orei 17, ma suna amicul sa iesim la un restaurant unde cica facuse rezervare. Eu unul nu prea mai aveam chef de iesiri, mai ales ca inca nu aveam nici o veste despre motor. Cu toate astea m-am urcat in masina cu prietena si am plecat spre restaurant. In fata restaurantului se afla un ATV si un enduro honda. Mi-am inchipuit ca cei de la honda fac ceva chef de sfirsit de an si de aceea nu mi-au raspuns la telefon. Aveam ceva draci in mine cind am intrat in restaurant, gindul ca ei se distreza si eu sufar ca nu am motorul ma facea sa spumeg. Si ca sa nu o mai lungesc prea mult, inauntru sub o prelata, ma astepta frumusetea. In seara aia am si mers pe ea pina la garaj. Fata de ce am avut nici nu se compara. Cu toate ca n-am mai condus de cca. 10 ani, se pare ca mersul pe motocicleta nu se uita. Va salut si va doresc tuturor asfalt uscat si viata lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 S-o stapinesti sanatos ! Hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Felicitari.Asteptam poze.Bagai km. in bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Super sfarsit de an. Sa te bucuri de ea fara probleme si sa te rogi sa se mentina vremea calda sa o mai plimbi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. SUPER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Asa sfarsit de an...dar ce sa mai zicem...Ganditi-va la inceputul lui! S-o stapanessti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolerofm Postat Ianuarie 10, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2005 Multumesc tuturor. Ginditi-va ca am trecut de la Hoinar la Mz de 250 iar acum la un motor sport. Parca nu-mi vine sa cred ca nu trebuie sa surubaresc pe el. Devin nostalgic cind ma gindesc cum iernile bagam motorul in casa si-l desfaceam bucati. Mai faceam garnituri din clingherit si ma chinuiam cu baterii de mina. Dar nu va mai stresez cu amintirile mele ca nu sintem pe un forum de psihologie. Am sa pun cit de curind poze. Astept citeva de la festivitate, dar daca nu le primesc, am sa-i fac eu citeva. Este o bijuterie. Mai ca as fi dormit in garaj linga ea. Sa fiti iubiti si sa aveti parte de asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolerofm Postat Ianuarie 10, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2005 O prima poza. Inainte de a ajunge la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolerofm Postat Ianuarie 10, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2005 Poza din restaurant. Lumina este mai slaba, de aici si calitatea mai proasta a imaginii, dar ce conteaza cind in realitate e mult mai frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Intr-adevar...e o bijuterie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 sa ai parte de ea,asfalt uscat si vreo 10 luni de vara pe an dar nu in ultimul rind mult timp liber pentru ea. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 O bijuterie. Sa o stapaneshti sanatos shi asfalt uscat. Dragutza initziativa cu restaurantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 sa o folosesti sanatos! fara evenimente neplacute si multi multi KM cu ea ( pe ea ) fara probleme e mortala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 mama, ce reptila !! Sa-ti mearga bine. Felicitari si la Honda pt. asemena surpriza. Stai ine cu nervii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Ce-i frumos, e frumos. Misto supriza celor de la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Foarte placuta livrarea!! Sa te duca cati mai multi km fara evenimente neplacute!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 6, 2005 Admin Share Postat Februarie 6, 2005 Servus.. Frumoasa scula,s-o stapinesti sanatos! Da sa stii ca si pe asta merge pusa trusa de chei!! Macar din curiozitate!! Da dupa ce iese din garantie! LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Superba Felicitari si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate