stefangc Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Si io v-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Să te dai cu sacul pe pârtie având casca în cap, la asta chiar nu mă gândisem Foarte frumos, brava deja o să-nceapă lumea să ceară lanţuri pentru motocicletă în magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 mai baieti va felicit pe toti....asa da motociclisti..indiferent de vreme.....tot respectul pt grupul care a organizat iesirea asta de neuitat salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Super plimbarea Daca aveati si voi moteare d-astea, nu mai era nevoie de echipament pentru ski : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Super cool plimbare! era cit pe ce sa merg cu voi da' m-a tzinut serviciul..pina la urma cred k a fost mai bine k la zapada aia ... brrrrrr...nu vreau sa ma gindesc! am ars-o si noi cu moto...dar mai subtzire pe linga Bucuresti ..desi din 160-180 km/h nu am slabit-o ..nici macar cind am depasit masina de politie pe linia continua Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Super !!! Felicitari si pt. poze !!! Daca vreti cazare in Azuga (cazare, masa super si schi (instructor))...cu incredere...Vlad Adrian 0723.396053 Bafta si poate data viitoare ne zarim prin Azuga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Daca vreti cazare in Azuga (cazare, masa super si schi (instructor))...cu incredere...Vlad Adrian 0723.396053 Bafta si poate data viitoare ne zarim prin Azuga... multumim...avem prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 multam baieti ca ati trecut pe la noi si ca v-ati distrat si v-ati simtit bine alaturi de noi! data viitoare incercam sa ne dam si cu motoarele pe partie nu numai adolphyno sa o duca(masina) pe partie! Alin Azuga!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Norocc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Frumos week-end ati avut. Ma bate gandul , de cand v-am vazut cu castile pe partie, sa mi-o iau si eu cand ma duc la freeride Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 ....pe vremuri, se motociclea si iarna. Nu conta ca afara sunt un pic peste zero grade. Respect! Am privit pozele cu mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate