CobraArt Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Intr-un final a ajuns la Bucuresti A venit la cutiuta,deci 0 km Pana marti nu pot sa o iau de la Bucuresti ca inca nu am numere rosii. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Intr-un final a ajuns la Bucuresti A venit la cutiuta,deci 0 km Pana marti nu pot sa o iau de la Bucuresti ca inca nu am numere rosii. Enjoy! dude!!! this is fucking SWEEET!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Luni cand ajung la munca mut placuta de inmatriculare de pe a mea pe-a ta sa vad cum se misca Deci o sa aiba ceva km P.S. S-o stapanesti sanatos si sa nu auzim de rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 22, 2007 Autor Share Postat Septembrie 22, 2007 Thomas,are 1 km si 700 de metri.Sa nu te prind ca te alerg. Multam mult,man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 s-o calaresti sanatos si sa nu o zgarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 moaaama nene da'.. nu esti incepator nuuu?? bre sa o calaresti sanitar si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Sa-ti traiasca nava spatiala, man!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexpit Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Pot sa te ating....???Superba mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 dude!!! this is fucking SWEEET!!!! citez, sa o folosesti sanatos, e superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 (editat) Să ai parte de ea! Şi primul lucru înainte de tobe sau alte acceosrii: buloane! Editat Septembrie 23, 2007 de Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 23, 2007 Autor Share Postat Septembrie 23, 2007 Tobele le am cu 2 sapt. inainte sa vina motoreta Multumesc domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 De tobe Âştiam, am zis aÂşa la sensul figurat dar nu uita buloanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Filmeaza si tu before&after cu tobele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Yote pozele before Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 E superb. Dar de ce au pus ai naibii DOUA tobe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Ca suna mai bine si ca arata bheeeton. @Cobra, trage frumos, dar suna electric cu tobele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Thomas,iti cam place motoreta asta bag eu de seama. Multumiri firmei MyMotoTuning pentru promtitudine(au adus motoreta in 2 zile de la finalizare dosarului de leasing),s-au miscat repede cu actele(ce tinea de partea lor). Recomand cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Sa o stapanesti sanatos, si sa inveti sa faci cu ea ce faceai si cu CBR-ica (sustinatori in tribune vei avea si de acum incolo). Ai grija de tine si de ea. Si inca ceva... Ce zici? Maine te lasa inima si vii prin Bucuresti sa faci cinste la fani? Editat Septembrie 24, 2007 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Hai ca arata BESTIAL . Sunt curios cum suna tobele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Foarte frumos!As prefera sa nu vad poze cu wheelie anu asta,dar,nah, pana la urma e optiunea ta ce si cum faci cu ea! P.S.Ti-ai luat si masina pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Am un Tico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Yote pozele before Oh my BEEEEEEP - ing God cum arata cutia aia si motoru, am tensiunea uriasa acum!!!! nu mai zic de tobe......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Sa o stapanesti sanatos, si sa inveti sa faci cu ea ce faceai si cu CBR-ica (sustinatori in tribune vei avea si de acum incolo). Ai grija de tine si de ea. Si inca ceva... Ce zici? Maine te lasa inima si vii prin Bucuresti sa faci cinste la fani? Breeeeee,cum se poate sa nu trec eu pe la voi maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Ohoooo super marfa sa o stapanesti sanatos !!! Asa de curiozitate cat face, ca pret ma refer cu totu inscrisa tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Sa o stapanesti sanatos, omule. E superba. Multi kilometri impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate