Judas Iscariot Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Hai flicitatri pentru achizitie si intra si tu in legalitate cu niste chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Bravo Cristisor...ne intalnim si noi zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 Si Fimarea: Trb sa ii scot catalizatoru ca sa se auda mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 felicitari pentru achizitie! kilometrii multi si asfalt uscat fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Tobele le am cu 2 sapt. inainte sa vina motoreta Multumesc domnilor! . parca lipseste ceva de la tobele alea... as mi se pare... . vreau sa le aud pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 Parca lipseste un amortizor de sunet,ceva. Sorine,am pus poze si filmulet cu ele pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 FRUMOASA RAU.CE CAUCIOACE ARE IN DOTARE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Nu prea bune....are birdgesone-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Nu prea bune....are birdgesone-uri. Felicitari mosule de achizitie, in curand sper sa imi iau si eu A-ul ca tot am amanat sa imi iau carnetul...Degeaba iti zic sa ai grija ca banuiesc ca stii asta deja.Asfalt uscat si de 2 ori mai multi km ca pe cbr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Felicitari..este superba noua ta achizitie. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Felicitari mosule de achizitie, in curand sper sa imi iau si eu A-ul ca tot am amanat sa imi iau carnetul...Degeaba iti zic sa ai grija ca banuiesc ca stii asta deja.Asfalt uscat si de 2 ori mai multi km ca pe cbr. Hai cu A-ul ala,Cristi Ce iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 bravo bre, felicitari! hai pe amk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Nu intru cu gumele astea pe amckart. Astept politele de casco sa-mi vina prin posta ca sa o pot lua si eu de la Bucuresti. Danke,man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 bravo bre, felicitari! hai pe amk! Frumoasa mobra, sa ai grija de ea si sa o respecti... Offtopic: Sacale, maine la 9.00 sunt pe AMK, dar probabil la ora aia tu dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 foarte misto sa ai grija de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Nu intru cu gumele astea pe amckart. Astept politele de casco sa-mi vina prin posta ca sa o pot lua si eu de la Bucuresti. Danke,man. Da' cu ce o conduci?\ Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 fuck . .. super tare motorul . te invidiez .. cu toate ca n-am mai mult de-o saptamana de cand mi-am luat un gixer '05 si eu ravnesc la 07... sa iti traiasca mobra multi kilometri si sa nu vada mana mecanicului niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Da' cu ce o conduci?\ Reverse La ce te referi?Daca te referi la guma am zis ca nu ma bag pe curbe cu gumele alea.Am auzit ca nu stau prea bine pe curbe. --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:20 ------------- fuck . .. super tare motorul . te invidiez .. cu toate ca n-am mai mult de-o saptamana de cand mi-am luat un gixer '05 si eu ravnesc la 07... sa iti traiasca mobra multi kilometri si sa nu vada mana mecanicului niciodata Tu erai la service pe Iuliu Maniu? Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 O adevarata bijuterie . Sa va bucurati unul de altul cat mai mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 La ce te referi?Daca te referi la guma am zis ca nu ma bag pe curbe cu gumele alea.Am auzit ca nu stau prea bine pe curbe. <small>--- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:20 -------------</small><br/> Tu erai la service pe Iuliu Maniu? Danke da ..eu eram . .iar tu erai cu ala negru am remarcat..dea.. mi se dusese siguranta de la semnalizare ....venisem la Cartus ca nu stiam unde ii este panoul de sigurante. ala era oful meu. stiam ca la k1-k3 era in fatza ... dar sub sa,hmm asta e arhitectura la motoarele moderne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Am mai pus pe ea: Crash paduri Puig Parbriz Puig Tank Pad de la kawamotors:) Si astept din state sa imi vina fender eliminator kit,manetele de frana+ambreaj si scaritele negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 sa il stapanesti sanatos man! very nice bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Multumesc,man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Bijuterie frate....motor nou nout... e scula gixxeruu asta 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Misto Cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate