Sari la conținut

Bucuresti - Victoriei 22.09.2007


Barbie
 Share

Postări Recomandate

Am trecut cu motorul pe Victoriei azi si inainte de Hotelul Bucuresti era dirijata circulatia inspre prima si a doua banda...erau puse jaloane, vreo 5, multa Politie si cateva obiecte incercuite pe asfalt, pe banda 3 si 4. Victimele nu mai erau, un motor de BZ parca era parcat, avea nr indoit intr-un colt de la accident, in rest nu am vazut mare lucru, fiind in mers si trebuind sa imi fac loc printre masinile care virau de pe 4 benzi pe 2. Am oprit la 50 de metri mai incolo si am intrebat 2 trecatori care pareau sa stie ceva despre eveniment. Au spus ca motociclistul, mergea bineinteles "cu viteza", cand un mos i-a iesit in cale si motociclistul a incercat sa il evite, facand un ocol, dar mosul s-a tinut tare si i-a sarit iar in fata, drept urmare a fost proiectat cativa metri. Motociclistul e ok, cica ar fi dat drumul mobrei, lasand-o sa se duca pe o parte, pana s-a oprit intr-o masina. Mosul cica a sucombat.

Mai multe nu stiu, de asemenea ma intreb cum mai dai drumul motocicletei cand deja ai avut impact cu o persoana... :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda...p cat d aiurea p atat d stupid.in jurul orei 18..un batran iese dintr o scara d bloc cea d langa teatrul act neasigurandu se traverseaza si este lovit in plin dupa o eschiva disperata a unui motocicliest care venea dinspre Piata Victoriei.impact deosebit d violent...in urma caruia pietonul este azvarlit ca o papusa cativa metri in fata.baiatul cu motorul a scapat destul d ok ...fizic....psihic acum cred k e varza..terminat complet.exact la trecerea d pietoni adica20m in spate era o masina d politie in f scurt timp au aparut si altele.salvarea a venit si ea repede..vreau s mentionez cateva chestii. 1 baiatul cum s a ridicat a incercat sa intoarca victima cu fatza in sus....politistul nu a schitzat niciun gest...a spus cateva lucruri care nu si aveau rostul atunci in clipa aia.2 au trecut vreo 7 carenate p langa..nici unul din ei nu s a oprit..ca loc era destul d parcare 3 eu n am avut voie s dau declaratie a dat un amarat dp margine un boschetar care a inceput s urle la motociclist...in fine.eu acum am ajuns..dupa parerea mea batranul era in drum spre visele urate..chiar daca ambulanta d la bgs si salvarea au venit detul d repede...sper s m insel si cel batran s fie ok. bafta multa motociclistului...si eu am avut motor si stiu s fac diferenta intre 50 (la cat ar fi putut ajunge in 15-20m)si 100shi cva..cum s abera p margine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"c vrei acum?tu esti de vina tu sa l ai p constiinta"...nush..cva in genul asta a sps gaborul knd s a dat jos din mashina...si tipul urla sa cheme cineva salvarea si era disperat...pentru mine au fost f"dure"imaginile d aklo..sper s iasa ok pt el...desi ma indoiesc...la cum merg treburile p la noi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai fratilor, nu v-ati obisnuit? Mereu motociclistii sunt de vina! Nici soferii si nici "pietonii" nu sunt obisnuiti cu motoarele.... Pe unul din cei mai dragi prieteni de-ai mei l-a omorat o idioata, a virat stanga fara sa se asigure.... E postat si aici pe site accidentul (cautati George Dumitru). Iar aia a circulat bine mersi dupa accident, desi carnetul ei era expirat de aproape 20 de ani... Asa ca ... Nu trebuie sa va mai mire nimic! Rugati-va doar sa fiti norocosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anamaria, tu ne crezi bolovani, crezi ca nu stim de acc. cu ZX 7 din Constanta?

A ajuns si pe topicul ala sa se certe lumea. Nu-l mai aduce in discutie, fiindca s-a desfacut firul in 4 acolo la cat s-a discutat.

 

 

On topic: conform noului cod rutier, vina apartine pietonului.

Presupun ca mosul avea ceva probleme cu auzul...

 

Care mai aflati noutati, scrieti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anamaria, tu ne crezi bolovani, crezi ca nu stim de acc. cu ZX 7 din Constanta?

A ajuns si pe topicul ala sa se certe lumea. Nu-l mai aduce in discutie, fiindca s-a desfacut firul in 4 acolo la cat s-a discutat.

On topic: conform noului cod rutier, vina apartine pietonului.

Presupun ca mosul avea ceva probleme cu auzul...

 

Care mai aflati noutati, scrieti.

 

Nu va cred bolovani. Si probabil ca toata lumea a auzit de acel accident. Imi exprimam o parere doar. Spune-i unuia de un accident in care e implicat un motor (fara sa ii dai detalii) si o sa vezi reactia lui, ceva de genul: "pai da, motociclistii astia, ca nu ii mai satura Dumnezeu", indiferent daca motociclistul era sau nu de vina, daca avea sau nu viteza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Motorul era un Ducati SR2 rosu alb. Tanarul motociclist din cate am inteles din Berceni. Cand am ajuns, IML tocmai pleca. Pietonul a murit. Ramasesera niste prieteni aseara, au chemat platforma sa ii care baiatului mobra la Politie la Udriste. Mobra nu i-a mai pornit. Daune minore la mobra, bikerul intact. A fost luat de politie la Udriste / IML.

 

RIP pt batran.

Din ce se auzea, motorul a plecat in tromba de la stop si l-a surprins pe batran in mijlocul drumului :finger:

 

Radu

 

--- Mesaj completat în 24 Sep 2007 06:15 -------------

Salut,

 

Motorul era un Ducati S2R rosu alb. Tanarul motociclist din cate am inteles din Berceni. Cand am ajuns, IML tocmai pleca. Pietonul a murit. Ramasesera niste prieteni aseara, au chemat platforma sa ii care baiatului mobra la Politie la Udriste. Mobra nu i-a mai pornit. Daune minore la mobra, bikerul intact. A fost luat de politie la Udriste / IML.

 

RIP pt batran.

Din ce se auzea, motorul a plecat in tromba de la stop si l-a surprins pe batran in mijlocul drumului :moron:

 

Radu

 

 

--- Mesaj completat în 24 Sep 2007 06:16 -------------
smf in el de forum. Ducati S2R, scuze pentru typo, eram adormit.

 

R

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cat de stricat manca unii. Dar am observat un lucru. Desi traverseaza aiurea multi nu se sinchisesc cand vii spre ei. Cu motorul, desigur. Cand esti cu masina e alta poveste. Zilele treute am trecut razant pe langa una ce traversa neregulamentar in slow motion. Nici macar nu s-a sinchisit sa se uite sa vada cum vin. In dreptul ei am turat motorul de in 2 secunde a topait 10 m pana pe trotuar. A strigat ceva la mine (!), am franat, am intors, m-am indreptat calm catre ea. M-a ignorat, se facea ca ploua, am oprit in dreptul ei, mi-am dat jos casca si intreb "ma scuzati, care-i baiul ?". "nu, nimic...". Ridic o spranceana si zic "pai ati strigat ceva catre mine mai devreme". Raspunsul ? : "nu, nu cu tine...". Eu auzisem totusi un "nebunule". In fine. Cu cine sa iti pui mintea ? Cu masina fac tot posibil sa bag toti dracii in ei, sa ii vad ca se albesc la fata de groaza, sa nu mai traverseze veci aiurea. Multi merg pe principiul "doar nu-i nebun sa ma calce". Ei bine, nu e de joaca. Intr-o zi am sa iau un filozof dintr-asta pe capota si am sa il pun cand iese din spital sa imi plateasca reparatiile. Sa tina minte ca trecerea pt. pietoni e pt. pietoni. In rest...pe cont propriu.

 

PS: evident ca nu am sa ma apuc de omorat oamenii ce traverseaza aiurea, nu sariti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nasol , pacat k stam in romania si legile sunt de cacao , chiar daca s-au schimbat tot sunt prost aplicate sau chiar de loc , normal daca reiese k motociclistul nu avea mai mult de 60 si mosul nu era pe trecere nu trebuia sa patzeasca nimik iar familia batranului sa-i plateasca daunele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In felul asta faci oamenii sa urasca motociclistii si mai mult, iar eu, care nu i-as da cu spray suport consecintele impreuna cu tine.

 

Eu incerc sa ocolesc orice... daca nu voi reusi la un moment dat, sunt sigur ca va fi si vina mea. Can ma supara cineva incerc sa explic civilizat situatia in care se (ma pune). cred ca asa sunt mult mai multe sanse.

Deocamdata sunt multumit ca nu mai intram la puscarie pe inconstienta pietonilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce motor de BZ?? :finger:

(ranga, unde esti?)

Nu am fost eu!

@CMYK

Recomand Claxonul de tren! Eu am unul pe motor si pana acum a salvat viata unei idioate. Doar claxonul face cat 10 maini pricepute la franarea de urgenta si 20 ani experienta in spate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multi merg pe principiul "doar nu-i nebun sa ma calce"

 

CMYK, o singura data am vrut sa fac educatie si de atunci ma abtin. Eram pe un drum national, mergeam un pic mai repede decat prevedea legea (adica vreo 70-80, eram intr-un sat). Un nene a inceput sa traverseze in doru' lelii, m-a vazut si a continuat sa mearga. Inceeet. Mi-am zis 'sa vezi ce-l invat eu pe asta sa se miste mai repede', am tras ambreiajul si am accelerat in gol cand mai aveam vreo... sa zic 50-100 de metri pana la bolovan, care era acum pe sensul meu. Stii ce-a facut? S-a oprit ca un prost EXACT in fata mea. S-a cam c_c_t pe el, intr-adevar, poate data viitoare o sa treaca mai repede, da' eu personal nu vreau sa repet scena respectiva in care nu stiam pe unde sa-l ocolesc, cum dracu sa franez mai repede si cum sa nu ma scap pe jos pe mine si pe pasagera. Da-i dracu. Daca-s prosti, incerc sa-i scap eu, in limitele posibilului.

Editat de Puc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...