JustMe_DF Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 multumiri de invitatie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 A fost cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Da! Au facut poze multi dar aici nu au ajuns. Poate la alte topicuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Vestele alea erau obligatorii? Sunt oribile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 da, obligatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) nup...nu sunt eu ! eu facusi poza mon cher as vrea sa vad si eo poze de la ultimul eveniment...am decis sa stau cu poola-n mana acasa ))) arunc si asta la gramada : de unde dracu iau si eu teava de 7/8'' = 22,25-23mm (neagra de preferabil...sau nu) ?! DANKE ! Editat Octombrie 27, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NesKpbAT6qQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/50055-open-house-23-martie-2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 (editat) http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/50055-open-house-23-martie-2013 pregatiti-va canile si tigaile inscriptionate H-D, sa nu uit de bricege ) Editat Martie 20, 2013 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ma uit la vremea de afara si ma intreb daca sa-mi iau la mine lanturi, lopatica si saculet cu nisip si sare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ma uit la vremea de afara si ma intreb daca sa-mi iau la mine lanturi, lopatica si saculet cu nisip si sare... toate inscriptionate H-D? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Evident, inscriptionate cu emblema aniversara 110 ani. Daca te vei uita mai atent si picaturile de ploaie care vor cadea maine peste showroom vor fi... ma rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 (editat) Maine va fi vreme buna. Asa cam un 12-13 pe la pranz. Asa ca va asteptam! Editat Martie 22, 2013 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 sa puneti ceva poze,aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Din fericire Renegade a avut dreptate. Sau Accuweather, ma rog Eu nu am fost in stare sa fac poze la eveniment insa multi oameni aveau aparate foto pe care le foloseau cu succes, sunt curios care sunt rezultatele... curaj Frumoase imagini, multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 frumoase imagini!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Pana la urma am nimerit-o cu vremea. Buni cei de la Accuweather. Uitati-va pe 26 cum era prognoza si priviti pe fereastra. Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 va rog lasati prognozele meteo si puneti poze...asta daca aveti ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Una facuta cu telefonul... TEST RIDE 2013 - 20-21.04.2013 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/50058-legend-on-tour-revine-in-romania Inscrierile incep pe 6 Aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Eu nu am facut poze asa ca nu am ce posta.Si la urma urmei, ia mai miscati-va fundurile la Harley sa le vedeti live! Ati ajuns sa faceti motociclism cu poze. Hai, mai sunt doua-trei zile si gata, iese soarele. Avem o iarna frumoasa in primavara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 pentru mine unul,sa fac 300km pina la Buc ca sa vad niste mobre noi pe care nu am voie sa le conduc decit cum vor ei,si cu vesta aia imbecila peste geaca mea,mai bine fac "motociclism cu poze". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Nu scopul e placerea ci drumul. Deci daca iti gasesti un drum pe care-l faci cu placere atunci cred ca nu mai e asa de importanta scopul " sa vad niste mobre noi pe care nu am voie sa le conduc decit cum vor ei,si cu vesta aia imbecila peste geaca mea,". Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) decit sa va contrati,mai bine ati pune poze,asa cum ati facut-o si in anii trecuri fara atitea ocolisuri... Editat Martie 27, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/galerie/galerie-de-imagini/category/35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 http://www.pemotoare.ro/motociclete-bmw/1810/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate