CobraArt Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Unde fac astia la otopeni? Sau nu am citit eu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 la metro otopeni o sa fie incepand de pe 4.10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ska Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 In otopeni la fostul Metro sau dupa cum scrie mare pe tot Dn-ul VIZAVI de aeroport.......VIZAVI...=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Unde a fost tuning show. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Iar o sa fie nebunie pe acolo.Mi se pare cam miC spatiul alocat, dar fie, sper sa iasa ok.Ne vedem pe acolo.Am inteles ca ne asteapta niste surprize placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 la metro otopeni o sa fie incepand de pe 4.10 Pe 4 are acces numai presa, pentru public e deschis de pe 5 Oct., program 10.00-20.00 ! Daca veniti dinspre Ploiesti aveti grija sa nu urcati pe pasarela ca trebuie sa va intoarceti pe urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Am fosta azi la SIAB... Destul de slab, a fost mai fain in alti ani. Gagici mishto, mai putina lume ca a fost doar ziua presei ce sa zic, poate asteapta deschiderea adevarata pentru surprizele de care tot aud... Parcarea e practic neincapatoare si azi a fost doar ziua presei... Va urez vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Fiti fericiti ca mergem cu motoarele acolo si ne putem strecura. Sa vedeti ce tambalau o sa iasa maine si in weekend. Coma totala a traficului. Long Live Motorcycles! PS: Jenant nene, SIAB in corturi si in fostul metro Otopeni... hai da-o dreq. De dimineata cred ca ma duc pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 Mai bine in cursul sapt. acolo decat in weekend. Bleah,urasc aglomeratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bzn Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Motoare sunt expuse ? Echipamente moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ce Dracu CAUTA SIAB pe in site de MOTO? TRADATORILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ce Dracu CAUTA SIAB pe in site de MOTO? TRADATORILOR Pai sunt o gramada de motoare pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ce Dracu CAUTA SIAB pe in site de MOTO? TRADATORILOR tu esti un fel de Irascibil? da sunt motoare Suzuki si Honda si Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 AM fost si eu azi, mia cerut 300 de mii..150 biletul..150 parcarea..daon mm..de treaba..ca nu mi se pare normal sa perceapa aceasi taxa moto, masini, autocare si alte alea.. NU ca n-as avea de unde ca slava domnului ma bate dumnezeu..da gestul in sine.. inteleg ca au cheltuit multi bani cu sala cea noua pe care au construito...si pregatiri care mai de care..insa e prea de tot..pic de respect. in rest fetele sunt mai dragutze ca masinile=))) masinile sunt mai greu de achizitionat unele..insa q fetele..mai merge o vrajeala...o minciuna..si ajungi q ea in p..a;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Am fost si eu azi ) Mare mare caldura urat... in rest ok fete dragutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Am fost si eu azi,mare (cuvant urat),am alegat dupa un loc de parcare 30 min,mai bine era la aeroport unde s-a facut acum 2 ani. In rest masini,motoare,ceva Suzuki,Honda,Harley si atv-uri a si sa nu uit multe pixde ,da multee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Am fost si eu azi,mare (cuvant urat),am alegat dupa un loc de parcare 30 min,mai bine era la aeroport unde s-a facut acum 2 ani. In rest masini,motoare,ceva Suzuki,Honda,Harley si atv-uri a si sa nu uit multe pixde ,da multee Mv Agusta, Husvarna,Cagiva, Suzuki, Honda, Harley, Polaris, Lifan si cam atat sunt prezente la SIAB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) @Costy_Clipcea: La standul Harley era si un Buell. Foarte frumos de altfel. Harley si Honda s-au prezentat cu cele mai multe modele (in special Honda). La masini ... noul Logan pick-up in premiera mondiala (wooow..not) si un prototip Ford cross-over (imi scapa numele). In rest nimic din ce nu ne vad zilnic ochii pe soselele noastre. La Porsche si Lamborghini lume ca la urs. Toata lumea se poza cu fetele si cerea ID-uri de mess sa trimita pozele. Si cam atat. Salutari si asfalt uscat tuturor celor care m-au depasit in drumul de o ora si jumatate cu conserva intre Baneasa si SIAB! Editat Octombrie 6, 2007 de Khael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 @Costy_Clipcea: La standul Harley era si un Buell. Foarte frumos de altfel. Harley si Honda s-au prezentat cu cele mai multe modele (in special Honda). La masini ... noul Logan pick-up in premiera mondiala (wooow..not) si un prototip Ford cross-over (imi scapa numele). In rest nimic din ce nu ne vad zilnic ochii pe soselele noastre. La Porsche si Lamborghini lume ca la urs. Toata lumea se poza cu fetele si cerea ID-uri de mess sa trimita pozele. Si cam atat. Salutari si asfalt uscat tuturor celor care m-au depasit in drumul de o ora si jumatate cu conserva intre Baneasa si SIAB! Cred ca era Ford C-Max Cross Country Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Agusta era piesă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Agusta era piesă! Erau cred ca vreo 2-3 expuse..... Bulangii aia de la Suzuki,nici nu te lasau sa te urci pe motor,de suparare m-am dus si mi-am cumparat si eu un Gixxer si un 999.......(machete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Erau cred ca vreo 2-3 expuse..... Bulangii aia de la Suzuki,nici nu te lasau sa te urci pe motor,de suparare m-am dus si mi-am cumparat si eu un Gixxer si un 999.......(machete) A fost expusa si CC`ul editie limitata...120.000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 A fost expusa si CC`ul editie limitata...120.000 euro da, despre aia ziceam eu. mi se pare normal să nu te mai lase să te urci, la SMAEB au fost unii de au cazut cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 da, despre aia ziceam eu. mi se pare normal să nu te mai lase să te urci, la SMAEB au fost unii de au cazut cu ele. Da?Pai probabil ca era prima data in viata lor cand se urcau pe un motor, am vazut ca majoritatea sunt puse pe cricul lor dar sunt si unele pe suport si mi se pare mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Am fost si eu azi,mare (cuvant urat),am alegat dupa un loc de parcare 30 min,mai bine era la aeroport unde s-a facut acum 2 ani. In rest masini,motoare,ceva Suzuki,Honda,Harley si atv-uri a si sa nu uit multe pixde ,da multee Off-topic: Da' tu de unde stii cum arata asa ceva !??? Ah era sa uit exista INTERNETUL, unde copchii de 15-16 ani plini de cosuri si de b.le, cu pretentii de "smecheri" se baga in seama. Poate fetele alea erau angajate si munceau, te-ai gandit la asta ? Si apropo cu ce ai "ai alergat" dupa loc de parcare. Chiar nu te ajuta mintea sa-ti sprijini bitza de un gard. Scuze pentru off-topic da e mult prea multa marlanie pe acest forum si rog un admin sa mai verifice user-ii ca se duce site-ul de rapa. Multumesc Salut MOTOCICLISTII si scuteristii apucati-va de injurat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate