SmK Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Din pacate subscriu le ceea ce ai spus legat de aparate si spaga. O cunostinta asistenta imi spunea ca una din colegele ei lua spaga de la rude ca sa se ingrijeasca de cineva, cand persoana respectiva era deja moarta de cateva ore.Trist dar, asta e realitatea in rromania. Multa sanatate lui Bogdan. Din păcate aveți foarte mare dreptate. Eu, printre alte chestii, am terminat o Âşcoală de profil, sunt asistent medical Âşi nu practic meseria asta exact datorită sistemului ăsta infect. Odată când eram în practică, o bătrânică a vrut să-mi bage o ciocolată în buzunar Âşi nu a putut concepe să o refuz. Înainte m-am mai întânit cu cazuri din astea, normal, dar au înțeles oamenii că-mi fac meseria fără alte "impulsuri". Bătrânica a venit după mine, tot încercând să-mi vâre ciocolata în buzunar Âşi după ceva vreme am înțeles ce era în mintea ei. A crezut că dacă refuz ciocolata nu se mai poate face nimic pentru ea, că nu mai are scăpare. Am luat ciocolata aia Âşi mi-am jurat că n-o să practic meseria în putregaiul ăsta de sistem. Au trecut ceva ani de atunci Âşi tot nu pot să-mi schimb părerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Pacat de motociclist ... si pacat ca si aici va gasiti sa va certati ca prostii ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ceva vesti? cum se mai simte bog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr. G Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Am inteles ca a fost transferat la Floreasca. I-au scos aparatele, respira singur. Nu ramane decat sa-i uram insanatosire grabnica si totala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Bah ce aiurea....... Acum i-am vazut poza. Il cheama Bogdan Ionescu si a fost coleg de clasa cu mine in sc. generala.... Care mai e starea lui? Cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Care mai este starea lui Bogdan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 vrem vesti bune...si abea astept sa apara omu sanatos si refacut...si sa ne povesteasca din sa tot ce s-a intamplat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 ce se mai aude de Bogdan ? sper ca nu s-a intamplat ceva rau , sanatate maxima Bogdane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hole Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Situatia este spre bine. Este stabilizat, mananca, ne recunoaste, raspunde la intrebari. Si cam atat pentru moment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 super de super , o veste care ne bucura pe toti . multa sanatate si revenire cat mai rapida Sanatate multa , este mai buna ca toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sanatate maxima. Sa ne pove cand apari p-aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RUSU.. Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Stie cineva cum se mai simte Bogdan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Stie cineva cum se mai simte Bogdan? Da.Este bine.Recunoaste pe toata lumea,mananca... A inceput de ceva timp gimnastica recuperatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gordon Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Superrrrrrrrr ,un adevarat luptator, multa sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmoisa Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Insanatosire grabnica si mai ales completa ! Bogdan Ionescu lucra (sau a lucrat) cumva la reprezentanta VOLVO din Otopeni ? Scuze daca s-a scris deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Insanatosire grabnica si mai ales completa ! Bogdan Ionescu lucra (sau a lucrat) cumva la reprezentanta VOLVO din Otopeni ? Scuze daca s-a scris deja. Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmoisa Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 L-am cunoscut pe Bogdan in calitate de client - mi-a vandut un Volvo S40 in urma cu 2 ani. Mi s-a parut un tip extraordinar, dar nu am stiut ca este si motociclist. Imi pare terbibil de rau sa aflu ce s-a intamplat. Bogdane, fii tare ! Si eu mi-am rupt un picior in primavara cu motorul, dar uitandu-ma retrospectiv amintirile rele trec si ramane o experienta de viata. 6 luni trec repede, iar apoi incepi sa uiti. Insanatosire grabnica ! Iti tin pumnii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RUSU.. Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Super marfa....Insanatosire grabnica,esti un adevarat luptator Bogdane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmoisa Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Mai stie cineva ceva de Bogdan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andora Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Salutare tuturor!sunt Bogdan, protagonistul acestei intamplari. Sunt ok, de o luna acasa.Doar mana stanga trebuie recuperata, sunt acolo si niste tije, in rest totul neschimbat si functional. Vreau sa multumesc tuturor celor care au alaturi cu gandul de suferinta mea, a insemnat mult. Sunt persoane aici care nici macar nu le cunosc si m-au sustinut. Deci de 1000 de ori MULTUMESC. Doresc sa ne vedem sanatosi in 2008, LA MULTI ANI! BOGDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 multa sanatate Bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Sa te faci bine ! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Sa dea Domnu sa iti recuperezi toate functziile si speram ca in noul an sa te vedem din nou in sa! LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3tr3an Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Oameni buni, ce mai tura-vura... mai sunt cate unii care vorbesc in necunostinta de cauza dar cineva care sa spuna lucrurilor pe nume, nu prea am vazut decat cu vreo 2-3 exceptii din vreo 50 de mesaje cate are acest topic pana acum... Cu parere de rau va spun ca Bogdan are sanse foarte mici de supravieturie si daca va mai trai, va fi o "leguma". Nu vreau sa-mi sariti acum in cap... dar daca exista ceva credinciosi pe forum (nu fanatici religiosi precum Becali), ar fi bine sa se roage pentru el, pt ca din astfel de cazuri, din cate am inteles pana acum din primele mesaje... procentul de supravietuire este de sub 5 %. Si ca sa nu ma acuzati aiurea, stiu toate acestea pentru ca sotia mea a lucrat ani de zile asistent medical pe reanimare la spitalul Bagdasar Arsenie din Bucuresti unde a avut foarte multe cazuri similare. Da, motociclisti si cred ca am mai povestit eu una-alta aici pe forum. Astfel ca din zece pacienti, unul singur era relativ ok... la externare, restul... din pacate decedati sau paralizati pe viata... As fi putut sa dau o mana de ajutor daca nevasta-mea mai era pe aceeasi felie, mai exact la ATI sau reaniumare cum se spune mai pe romaneste, dar de vreo 2 ani s-a mutat pe hematologie, insa o sa ma interesez deseara daca are ceva contacte la Spitalul Judetean Ploiesti, pentru a afla NEGRU PE ALB situatia motociclistului si nu ce spun medicii de regula rudelor... Multa sanatate Bogdane ! Nu stiu de ce, dar am impresia ca l-am cunoscut... Salutare tuturor!sunt Bogdan, protagonistul acestei intamplari. Sunt ok, de o luna acasa.Doar mana stanga trebuie recuperata, sunt acolo si niste tije, in rest totul neschimbat si functional. Vreau sa multumesc tuturor celor care au alaturi cu gandul de suferinta mea, a insemnat mult. Sunt persoane aici care nici macar nu le cunosc si m-au sustinut. Deci de 1000 de ori MULTUMESC. Doresc sa ne vedem sanatosi in 2008, LA MULTI ANI! BOGDAN ce spuneai Cataline ?! bravo Bogdane , esti un invingator ! spor la recuperare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate