Papusarul Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 M-a sunat mama acum (ora 11) ca a vazut un accident in zina Piata Romana: Un motor rasturnat (nu cunoaste modele) sofer+pasager pe jos... poate sa-mi spuna si mie cineva cum s-a intamplat... am de curand motor si mama e cam speriata... Nu cred ca sunt urmari grave. Sanatate accidentatilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 acum plec acolo sa vad despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ?!? ...... gata? ati musamalizat cazul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 nimeni nimik?? asteptam numai vesti bune..cine stie pls sa posteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 acum plec acolo sa vad despre ce e vorba. Lucrezi la OTV? Ca prea te-ai grabit asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 la 12 am trecut prin romana pe jos. dus-intors, nu se vedea nici un semn de accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 eu cred ca a vrut mama lui sa il sperie, poate poate isi vinde motoru... p.s: motor rasturnat? suna ciudat rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tic Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Vedeti? Exact ce va spun! Viteza mica si protectia salveaza vieti!!! Insanatosire grabnica. Bine ca nu a fost mai rau. Imi pare rau ca nu am putut sa il ajut cu mai mult nu ne mai spune nimik, lasa-ne!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Eu cred ca pe Spamuitoru' il cam paste un mare ban... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 mda,era stefan cel mare in romana,si i-a alunecat calul pe o pata de ulei si s-au rasturnat..pacat ,daca nu cadea,poate ii invingeam pe turci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate